سارا.م سارا.م دنبال کردن @s.m.n 12 دنبال شده 26 دنبال کننده کتابدوست(76 کتاب)558امتیاز دنبال کردن73یادداشت74امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 76 کتاب در حال خواندن 6 کتاب خواهم خواند 35 کتاب یادداشتها نمایش همه سارا.م 1402/6/15 اسکار و خانم صورتی اریک امانوئل اشمیت 3.9 43 این کتاب رو دوست داشتم، داستان بامزه ای داشت. داستان پسرکی است بیمار که روزهای پایانی عمرش رو می گذرونه و هر روز خودش رو بنا به پیشنهاد مامی صورتی به ده سال تبدیل می کند. توصیف این ده سال ها واقعا جالب بود. باور ها و عقاید نویسنده با عقاید ما متفاوت است، اما خیلی آسیب زننده نیست. از بخش مورد علاقه کتاب ملاقات با خدا بود، خیلی حس زیبایی داشت. اونقدر دل نشین که در زندگی خودت به دنبال رد این ملاقات ها می گردی. و لفظ «خداجونی» رو خیلی دوست داشتم. شیرین و پر از صمیمیت و کودکانه. 0 10 سارا.م 1402/6/9 یکی از ما نفر بعد است کارن ام. مک منس 3.9 8 این کتاب قسمت دوم کتاب «یکی از ما دروغ می گوید» هست. داستان از لحاظ معمایی خوب بود، اون قدر که تا پایان هیچ حدسی از ماجرا نداشتم، اما در مورد کتاب اول، تا حدودی معمای داستان قابل حدس بود. روند داستان از ابتدا خوب شروع شد تا اینکه در اواسط داستان سطحش رو خیلی پایین میاره اونقدر که دیگر ممکن کنار بذاری و بعد از گذر از بی هیجانی، داستان یک اوج می گیره و اتفاقات پرهیجان پشت سرهم رخ می دهند تا به پایان برسی. در کل خوب بود و نمره قابل قبولی می گیرد. داستان از بیان سه نفر، فیبی، میو و ناکس بیان می شود. اما شخصیت پردازی مثل کتاب اول نیست و اون ارتباطی که خواننده با شخصیت ها باید پیدا کنه، خیلی شکل نمی گیره. مسائل جنسی توش بیان میشه که لازمه رده سنی خواننده بالاتر از ۱۷ سال باشه. 0 3 سارا.م 1402/6/4 خانواده ی جاودان تاک ناتالی ببیت 4.4 2 داستان جالبی بود. کوتاه و دل نشین و روان. داستان یه دختر بچه یازده ساله که با داستان چشمه ای مواجه میشه که زندگی ابدی می بخشد و این زندگی ابدی رو در خانواده تاک می بیند. شاید برای همه زندگی ابدی جذابیت داشته باشه و این آرزوی خیلی ها باشه اما در این کتاب به عواقب اون اشاره می کنه. حرف های تاک نسبت به فلسفه زندگی و مرگ رو دوست داشتم، باعث میشه خواننده نوجوان بیشتر راجع به آن فکر کنه. از تصمیم وینی، دختر بچه قصه در انتها راضی بودم. پایان قصه رو دوست داشتم. 0 8 سارا.م 1402/5/31 یکی از ما دروغ می گوید کارن ام. مک منس 3.7 34 کتاب قشنگی بود. ماجرای سرگرم کننده و پرکششی داشت. داستان یک پرونده قتل که چهار نوجوان مظنون آن هستن. عنوان کتاب و عکس روی جلد غلط اندازه، اما وقتی ماجراها از دید مظنونین بیان میشه من به عنوان خواننده یک لحظه هم به نیت و برانوین و کوپر و ادی شک نکردم چون خیلی واضح داره احساساتشون و افکارشون رو بیان میکنه و خب طرف به خودش دروغ نمیگه یا فیلم بازی کنه. اصولا کتاب با ژانر معمایب بخونی و بخصوص با یک پرونده قتل ناخودآگاه به همه چیز بادقت بیشتری توجه میکنی. یعنی تمام حرف ها و جزئیات مهم میشن. پس کی میمونه که بتونه قاتل باشه؟! اینجاست که انگیزه قتل مطرح میشه و خب معمای داستان حل میشه. من از نیمه کتاب به حدس درست رسیدم اما روند کل ماجرا نامعلوم بود و همین قصه کتاب رو جذاب میکرد. چیز دیگری که نمی فهمم بیان تاریخ و ساعت بالای هر بخش بود، اول فکر کردم مهمه اما دیدم نه، توجه نکردن بهشون خیلی هم مهم نیست. در کل کتاب خوبی بود و پیشنهاد می کنم که بخونید😉 0 11 سارا.م 1402/5/26 بی صدایی ریچل مید 4.0 12 این کتاب رو وقتی نوجوان بودم خوندم. وقتی عنوان کتاب رو دیدم یاد رمان کوری از ژوزه ساراماگو افتادم که مناسب سن و فهم منِ نوجوان نبود، اما خونده بودم. اما این کتاب بیشتر به جانم نشست چون نثرش و داستانش و فضاسازی اش رو دوست داشتم. کل کتاب امید رو تزریق می کرد و اینکه برای رهایی و نجات باید تلاش کرد و سختی رو به جون خرید و خب در آخر یک باور قدیمی و امداد غیبی می تونه ورق رو به نفع خوبی برگردونه. برای یه نوجوان واقعا مناسبه. 0 8 سارا.م 1402/5/25 شیطان و دوشیزه پریم پائولو کوئیلو 3.4 20 خیلی انتظاراتم از این کتاب بالا بود، ولی خب این انتظارات برآورده نشد. داستان در مورد شهری است که با یک آزمون رو به رو می شه و باید مردم شهر بین خیر و شر یکی رو انتخاب کنند. از نکات مثبت داستان طراحی مکالماتی بود که بین دوشیزه پریم و مرد غریبه بود و داستان های قدیمی شهر ویسکوز. این قسمت ها رو دوست داشتم. 0 19 سارا.م 1402/5/24 از ترس تنهایی امیلی گیفین 2.8 10 خب این کتاب با فرهنگ ما خیلی همخوانی نداشت برای همین خیلی ارتباط نگرفتم با داستان، در این کتاب قصه ی دختری روایت میشه که در شب تولد سی سالگی اش به صمیمی ترین دوستش خیانت میکند و حالا باید با عواقب این کار کنار بیاد. با موضوع مشکل داشتم، اما توصیفاتش از احساسات قهرمان داستان رو دوست داشتم. داستان خیلی آبکی بود از تم خیانت و احساس گناه و عشق بود. من این کتاب رو به صورت صوتی با صدای خانم زیبا بروفه گوش دادم. خوانش این کتاب رو دوست داشتم و اینکه باید بگم دلیل این طراحی جلد رو درک نمیکنم، شاید باید عکس دوتا تاس با ارقام شش و پنج می بود. یعنی من بودم این نما رو برای جلد انتخاب میکردم. 0 15 سارا.م 1402/5/21 پل آتشین جلد 2 جان آنتونی فلناگن 4.4 6 ماجراجویی و هیجان کتاب فوق العاده بود. بسی دوستش داشتم. از نقاط قوت داستان اینه که نمیتونی وقایع رو پیش بینی کنی. 0 0 سارا.م 1402/5/21 ویرانه های گورلان جلد 1 جان آنتونی فلناگن 4.3 13 داستان پسری رو روایت میکنه که از نظر خودش توانایی و مهارت خاصی برای مشاغل تو قلعه نداره اما ویژگی هایی هست که اون داره و دیگر ندارن، دل و جرات و یکم کنجکاوی. چیزی که بدرد یه شاگرد رنجر میخورد. شروع داستان پر کشش است و آدم رو جذب میکنه. از خوندنش واقعا لذت بردم. 0 1 سارا.م 1402/5/21 جسط و جو جلد 4 سیج انجی 4.0 2 داستان خوبی بود و خب با خوندن چند جلد از این مجموعه سبک و سیاق نویسنده دستت میاد. اتفاقات در یک سطح از هیجان هستند اما کشش زیادی ندارد. در کل خوب بود اما عالی نبود. 0 0 سارا.م 1402/5/21 فیظیک جلد 3 سیج انجی 3.8 3 بعد از حدود خواندن سه جلد از مجموعه انتظار داری با قهرمان داستان که کل مجموعه به نامشه (سیپتیموس) ارتباط خاصی بگیری یا چه میدونم اون رو جدای از بقیه بدونی، اما واقعا این طور نیست. خود من بشخصه باهاش ارتباط نگرفتم، هیچ جذابیت خاصی برام نداشت و شخصیت های دیگر رو بیشتر از اون دوست داشتم. این کتاب از مجموعه یکم خسته کننده بود. باز اضافه شدن شخصیت های جدید و اینکه خدایا کی این روند تموم میشه. داستان هیجان انگیز هست اما اگر مجموعه داستان های دیگر رو خونده باشی این مجموعه خیلی چنگی به دل نمی زند. 0 1 سارا.م 1402/5/21 پرواذ جلد 2 سیج انجی 3.7 8 باید بگم این مجموعه خوندنش اصلا آسون نیست، منظورم شخصیت های زیاد و جزئیات فراوونه که اگر یادت بره کلاهت پس معرکه است، چون تا اینجا می فهمی که نویسنده از نوشتن این همه چیزهای از نظر تو زائد هدفی دارد. به اندازه ی کتاب اول دوستش داشتم. 0 2 سارا.م 1402/5/21 افصون جلد 1 سیج انجی 3.6 17 داستان فوق العاده است اما خواننده بایک چالش بزرگ روبه روست، توضیحات و بیان بیش از حد جزئیات. اما باید بگم که نویسنده از بیان این همه جزئیات هدفی رو دنبال میکند و اتفاقاتی که در کل مجموعه رخ می دهد وابسته به همین جزئیات کاملا بی اهمیت است. یادمه وقتی می خوندم، خیلی ها گله داشتند که خیلی حوصله سر بر است، اما برای من یک کتاب عالی بود چون قصه کتاب رو خیلی دوست داشتم. 0 4 سارا.م 1402/5/21 آرتمیس فاول: آخرین نگهبان جلد 8 اوئن کالفر 4.0 6 برای جلد آخر یک چیز فضایی می خواهد که این کتاب اون رو ازت دریغ میکند. اما در مجموع باید بگم خوب بود اما نه برای کتاب آخر. انگار که هنوز بخوای ادامه داشته باشه، منظورم اینه که تورو برای خداحافظی آماده نمی کند. 0 0 سارا.م 1402/5/21 آرتمیس فاول و عقده ی آتلانتیس اوئن کالفر 4.0 5 یادمه کلی انتظار کشیدم تا این قسمت چاپ بشه و خب بعد از انتظار کشیدن میخوای که چیز خفن باشه، اما خب باز یک افولی در کشش داستان هست. اما با این حال قشنگی های خودش رو دارد. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 50 صفحه به مدت 30 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 30 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب سارا.م 1402/7/7 همرزمان حسین(ع) سیدعلی خامنه ای 4.8 44 صفحۀ 272 0 3 سارا.م 1402/6/15 اسکار و خانم صورتی اریک امانوئل اشمیت 3.9 43 صفحۀ 75 هر روز طوری به دنیا نگاه کنید که انگار اولین باره. 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.