شش شاگرد تازه شش شاگرد تازه فرانتس براندنبرگ و 2 نفر دیگر 4.1 16 نفر | 8 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 33 خواهم خواند 5 خرید از کتابفروشیها ناشر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شابک 9789644321658 تعداد صفحات 56 تاریخ انتشار 1394/2/29 توضیحات کتاب شش شاگرد تازه، تصویرگر وجیهه الله مقدم. لیستهای مرتبط به شش شاگرد تازه فاطمه عرباسدی کودک و نوجوان 14 کتاب داستان و رمان کودک و نوجوان آنهایی که بخوانم و جالب باشند را اینجا معرفی میکنم. 0 0 عبدالله گیوه چی ورود به مدرسه 4 کتاب داستانهایی در مورد مشکلات و مسائل کودکان در ابتدای ورود به مدرسه و آمادهسازی آنها 0 0 پستهای مرتبط به شش شاگرد تازه معصومه توکلی یادداشتهای سفر به خانهٔ بلوط – یک 11 90 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا بزرگ زاده 1402/7/5 کاش میشد همهی چیزهایی را که بچهها باید بدانند، در کار دیگری شبیه به کاغذ کادو پیچید تا آن را دوست داشته باشند. اما سوال این جاست که کودکان کی باید بیاموزند کارهایی هم هست که دوست ندارند اما «باید» انجام دهند؟ 0 0 فاطمه 1403/3/9 آن جایی که تغذیه ایشان را عوض میکنند مرا یاد خودم می اندازد 0 1 زهرا توکلی 1402/6/31 کتابی که برای ما دهه شصتی ها خاطرهانگیز است و مناسب ورود به مدرسه که هنر معلمی را هم خوب نشان میدهد. تصاویر بومیسازی شده کتاب هم به نظرم خیلی جالب آمد. مناسب شش هفت ساله ها. 0 8 میم صالحی فر 1402/4/21 روز اول مدرسه وقتی کلاس اولی بودید رو یادتون میاد؟ همه بچه های خانواده موشها قرار است به مدرسه بروند ولی موشی، بچه ششم خانواده که کلاس اولی هم به حساب می آيد، اصلا مدرسه را دوست ندارد، نه حساب و علومش، و نه حتی نقاشی و نه ورزشش را. به ناچار و اجبار خانواده اما راهی مدرسه می شود و در انجا با معلمی کاربلد رو به رو می شود که با او همراه می شود و دوست نداشتن هایش را به روش دیگری به او می آموزد، روشی که هم موشی راضی است و هم درس ها سر جایشان! تصاویر بومی سازی شده کتاب هم دنیای منحصر به فردی برای خودشان دارند که نمونه مشابهی برایشان سراغ ندارم. https://taaghche.com/book/85422 0 0 عبدالله گیوه چی 1402/6/2 در مورد پیش داوریهای کودکان در مورد درسهای مدرسه. درسهایی که فکر میکنند دوست نخواهند داشت. این کتاب آموزش خوبی هم برای معلمان دارد که چگونه با کودکانی که اظهار تنفر یا دوست نداشتنِ درسی را میکنند رفتار کنند. متن کتاب مقداری به سبک قدیم و کمی طولانیست. اما بچهها دوستش دارند. 0 0 فاطمه عرباسدی 1402/6/31 بسماللهالرّحمنالرّحیم سلام و نور کتاب شش شاگرد تازه اثر آقای فرانتس براندنبرگ.. کتاب ، کتاب کودک است. و برای منِ معلم که از فردا انشا ءالله باید سر کلاس بروم این بیت را یاد آوری و تکرار میکند که: درس معلم ار بُوَد زمزمهی محبتی... جمعه به مکتب آورد طفل گریزپای را. این را هم در پایان اضافه کنم که آموزشِ فراگیر محور از بهترین روشهای آموزشی است که در آن فراگیر درگیر جریان یادگیری میشود و میآموزد و احساس لذت میکند. 3 7 زاهده صالحان 1402/7/8 اگه دهه شصتی باشید و اهل کتاب، این کتاب رو خوندید. کتاب درباره فرزند ششم و کلاس اولی خانواده موش هاست که از مدرسه رفتن و درس خواندن بدش میاد اما معلم کاربلد و مهربونش با مهارت و هنرمندی خاص موشی رو به درس و مدرسه علاقه مند میکنه بومی سازی تصاویر کتاب خیلی خاص و جذاب بودن 😊 0 30 معصومه توکلی 1402/1/30 آه کودکی! 0 0