معرفی کتاب بینوایان اثر ویکتور هوگو مترجم محمدرضا پارسایار

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
1,044
تا زمانی که به سبب قوانین و رسوم، عذابی اجتماعی پدید آید که در اوج تمدن دوزخهایی بیافریند و تقدیر الاهی را با مصیبتی انسان بیالاید؛ تا زنانی که سه گرفتاری زمانه-سقوط مرد به دلیل رنجبری، تباهی زن به دلیل گرسنگی، نزاری کودک به دلیل ناآگاهی، از میان نرفته باشد؛ تا زمانی که در سرزمینی اختناق اجتماعی امکانپذیر باشد یا، به بیان دیگر و از دیدگاهی گستردهتر، تا زمانی که در زمین نادانی و بینوایی باشد، کتابهایی از این دست بیفایده نخواهند بود. یقین دارم که این کتاب، اگر یکی از مهمترین آثار جهان نباشد، مهمترین اثر من است. ویکتورهوگو آثار ویکتور هوگو از غنای واژگانی بسیاری برخوردارند و شاید اگر در زمینه نگارش فرهنگهای فرانسه تجربه نداشتم نمیتوانستم دشواریهای ترجمه بینوایان، را از سر راه بردارم و متنی چنان روان و یکدست عرضه کنم که همچون متن فرانسهاش تاثیرگذار باشد. محمدرضا پارسایار
بریدۀ کتابهای مرتبط به بینوایان

1402/2/19 - 08:01
1401/10/22 - 14:02
پستهای مرتبط به بینوایان
دیروز

حکایت آغازین متن از «لطایفالطوایف» عبید زاکانی به عنوان یکی از کوتاهترین و زیباترین داستانهای فارسی که در چهارمقاله نظامی عروضی سمرقندی نیز آمده است. سه جمله؛ بیهیچ پردازشی! در طنازی محض! تلخ و شیرین! حکمت و ایهام! شاید راز ماندگاری هنر ایرانی در همین باشد که اندک میگوید و بسیار مینماید؛ جهان را در واژهای، طرحی یا گرهی میفشارد تا معنا آزاد شود. ما شرقیان عالم معنا را در فشردگی میبینیم و غربیان در گستردگی.
1404/6/20 - 13:04
1404/2/27 - 14:02

اردیبهشت بهار است و صدالبته بهار اهالی کتاب و نشر و کتابخوانان! شوری در کشور به پا میشود از چند ماه پیش! ناشران همه تلاش خود را میکنند تا آثار نوی خویش را به نمایشگاه برسانند و خوانندگان منتظرند در این بهار سراغ خواستنیهاشان بروند. برای من اما اینها بهار بود و تنها اینها نبود. این یک ماه صرف خواندن دو اثر سترگ و گرانقدر ادبیات ایران و جهان شد! بینوایان ویکتور هوگو با دو ترجمه و آتش بدون دود نادر به خوانش مکتوب و صوتی! دوست داشتم در این ماه هردوی این آثار را تمام کنم چیزی نزدیک به ۴۰۰۰ صفحه میشد که نشد! الان مابین جلد چهارم آتش بدون دود و صفحات ۷۰۰ بینوایان نشستهام. ۱- این دو کتاب داستان دو انقلاب و دو خیزش و دو دگرگونی است. یکی از پس حادثه روایت میکند و آن دیگری پیش از آن.
یادداشتها