The End Of The Third Age (The History of the Lord of the Rings, Part 4)

The End Of The Third Age (The History of the Lord of the Rings, Part 4)

The End Of The Third Age (The History of the Lord of the Rings, Part 4)

4.4
141 نفر |
40 یادداشت
جلد 4

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

45

خوانده‌ام

273

خواهم خواند

173

شابک
9780618083565
تعداد صفحات
176
تاریخ انتشار
1379/6/12

توضیحات

        The End of the Third Age is comprised of the first section of the hardcover volume published as Sauron Defeated, the ninth volume of The History of Middle-earth. It completes Christopher Tolkien's account of the creation of The Lord of the Rings begun in the earlier volumes, The Return of the Shadow, The Treason of Isengard, and The War of the Ring.The End of the Third Age begins with Sam's rescue of Frodo from the Tower of Kirith Ungol, and giving a very different account of the Scouring of the Shire, this part ends with versions of the hitherto unpublished Epilogue, in which, years after the departure of Bilbo and Frodo from the Grey Havens, Sam attempts to answer his children's questions.The book is illustrated with changing conceptions of Kirith Ungol and Mount Doom, as well as previously unpublished drawings of Orthanc and Dunharrow.
      

پست‌های مرتبط به The End Of The Third Age (The History of the Lord of the Rings, Part 4)

یادداشت‌ها

10

          خب راجب ارباب حلقه‌ها چی باید گفت؟ جز اینکه شاهکار ادبیات فانتزی محسوب میشه و بعد از سال‌ها هنوزم فانتزی جذاب و پر مفهومی داره؟ 

همچنین صحنه‌هایی داره که اصلا در فیلم گنجانده نشده. این یکی از دلایلی هست که خوندن کتاب رو علاوه بر دیدن فیلم پیشنهاد می‌کنم.
دلیل دیگه تفاوت شخصیت پردازی در کتاب و فیلم بود. مثلا شخصیت مری در کتاب خیلی پخته و حساب شده عمل می‌کرد ولی در فیلم خیلی شوت بود. بگذریم که پی‌پین همچنان همون شخصیت رو داشت. اما فرودو هم همون هابیت ترسو فیلم نبود و شجاعت بیشتری به خرج می‌داد. نکته جالب اینکه حدودا ۵۰ تا ۵۵ سال سن داره و  به غیر از این دلیل که ارباب سام محسوب میشه، سام او رو "آقای فرودو " صداش میزنه.

اما یه چیزایی این وسط اذیتم می‌کرد. اونم این بود که همش شرق و غرب می‌کرد و خیلی از این لحاظ‌ها گیج می‌شدم. اما خوبی نقشه‌های اول و آخر کتاب این بود که سریع ورق می‌زدم به اول کتاب، تا از موقعیت سر در بیارم‌. 
دوم ترجمه‌ی اون بود که به نظرم باز جای کار داره واقعا. ترجمه‌ای نبود که ازش خیلی لذت ببرم.
سوم هم دیالوگ‌های طولانی شخصیت‌ها بود که به شخصه خیلی روی این موضوع حساسم و یادم میاد اولای کتاب به خاطر همین نتونستم باهاش ارتباط بگیرم و به کتابخونه برگردوندمش. اما دلم نیومد نخونمش. دوست داشتم دوباره صحنه‌های ناب فانتزی‌ش رو برای خودم مجسم کنم. اما راستش هیجان فیلم رو خیلی بیشتر می‌پسندم. 

همه‌ی این‌ها به کنار، ویژگی داستان کلاسیک همینه.

با این حال فکر می‌کردم از خوندن کتابش بی نیازم و به جلد دوم به بعد نیازی ندارم اما دیدم نه، نمیشه! 
        

9

سلام
خب...
          سلام
خب....
کتاب ارباب حلقه ها هم تمام شد.
بهتره با این جمله شروع کنم:

شاید هرچیزی که در زمان خودش شاهکار بوده است،در زمان دیگر نباشد.

📌داستان:حلقه قدرت دست هابیت هاست و باید به دست انها نابود شود؛قبل از انکه به دست سائورون برسد و نابودی این حلقه تنها در موردور که محل فرمانروایی سائورون است،ممکن هست.

📌جهان سازی:غنیه و واقعا پیچیدست.به تک تک محل ها و حتی تعداد خانه ها و درخت ها و نوع زندگی افراد مشخص شده.

📌شخصیت:برای من شخصیت سام خیلی خوب بود؛حتی بالاتر از فرودو.به طور کلی شخصیت ها تاثیر گذار هست ولی میشد همون طور که روی بیل بو کار کرده بود،روی بقیه هم کار کنه.

📌امتیاز:در اخر با تمام این توصیفات،امتیاز من ۴ از ۵.

💥بخشی از متن کتاب:
گندالف جواب داد:《باید هم این طور باشد.تو شروع کرده بودی به تحلیل رفتن.سرانجام زخم داشت مغلوبت می کرد.اگر چند ساعت دیگر می گذشت،از دست ماهم کمکی بر نمی آمد.اما قدرت پایداری تو خوب است هابیت عزیزم! این موضوع را در گورپشته نشان دادی.اصلا معلوم نبود چه اتفاقی می افتد؛شاید خطرناکترین لحظه همان بوده.ای کاش می توانستی در ودرتاپ هم مقاومت بکنی.》

#ریویو
#ارباب_حلقه‌ها
        

1

          - چرا باید کتاب‌های فانتزی بخوانیم؟ [ در جواب کسانی که بیان می‌کنند چه نیازی به فانتزی‌خوانی هست ]
1. گسترش تخیل
کتاب‌های فانتزی به خوانندگان اجازه می‌دهند تا به دنیایی فراتر از واقعیت روزمره سفر کنند. این آثار با ارائه دنیایی پر از جادو، موجودات خیالی و ماجراجویی‌های هیجان‌انگیز، تخیل خواننده را تحریک می‌کنند و به او امکان می‌دهند تا به شیوه‌ای جدید به مسائل نگاه کند.
2. بررسی مسائل انسانی
اگرچه داستان‌های فانتزی در دنیایی خیالی رخ می‌دهند، اما اغلب به بررسی مسائل انسانی و اجتماعی می‌پردازند. "یاران حلقه" نیز با موضوعاتی چون دوستی، فداکاری، قدرت و فساد، به خوانندگان کمک می‌کند تا به درک عمیق‌تری از این مفاهیم برسند.
 3. الهام‌بخشی و انگیزه
داستان‌های فانتزی می‌توانند الهام‌بخش باشند و به خوانندگان انگیزه دهند تا با چالش‌های زندگی واقعی خود روبرو شوند. شخصیت‌های قهرمان در این داستان‌ها اغلب با موانع بزرگی مواجه می‌شوند و با غلبه بر آن‌ها، به خوانندگان نشان می‌دهند که هیچ مشکلی غیرقابل حل نیست.

 تأثیر تالکین بر ادبیات فانتزی
 1. خلق دنیای پیچیده
تالکین با خلق دنیای میانه (Middle-earth) و جزئیات دقیق آن، استاندارد جدیدی برای دنیاسازی در ادبیات فانتزی ایجاد کرد. نقشه‌های دقیق، زبان‌های ابداعی و تاریخچه غنی این دنیا، به خوانندگان حس واقعی بودن می‌دهد و آن‌ها را به عمق داستان می‌کشاند.
 2. شخصیت‌پردازی قوی
شخصیت‌های "یاران حلقه" هر یک دارای ویژگی‌های منحصر به فرد و داستان‌های پس‌زمینه‌ای هستند که به آن‌ها عمق و واقعیت می‌بخشد. از فرودو بگینز، حامل حلقه، تا گندالف، جادوگر خردمند، هر شخصیت نقشی کلیدی در پیشبرد داستان ایفا می‌کند.
3. تأثیر فرهنگی
تالکین با آثار خود تأثیر عمیقی بر فرهنگ عامه گذاشته است. از اقتباس‌های سینمایی گرفته تا بازی‌های ویدئویی و آثار هنری، "ارباب حلقه‌ها" الهام‌بخش نسل‌های متعددی از هنرمندان و نویسندگان بوده است.

تحلیل "یاران حلقه"
 1. موضوعات اصلی
قدرت و فساد: حلقه قدرت نمادی از وسوسه و فساد است. داستان نشان می‌دهد که چگونه قدرت می‌تواند حتی بهترین افراد را نیز به فساد بکشاند.
دوستی و فداکاری: یاران حلقه با همکاری و فداکاری برای هدفی مشترک تلاش می‌کنند. این موضوع نشان‌دهنده اهمیت دوستی و همکاری در مواجهه با چالش‌هاست.
۲. نمادگرایی
تالکین از نمادگرایی به‌طور گسترده‌ای در داستان خود استفاده کرده است. حلقه به عنوان نمادی از قدرت مطلق و فساد، و شخصیت‌هایی مانند گندالف و سائورون به عنوان نمادهای خیر و شر، به داستان عمق بیشتری می‌بخشند.


        

24

          خب من خیلی تعریف هم درباره ی کتاب و هم فیلم ارباب حلقه ها شنیده بودم و علاقه ی زیادی داشتم که بخونمش تا اینکه امسال از کتابخونه قرض گرفتم و خوندم و واقعا خیلی جالب بود .البته یه چیزی هست که قبلش کتاب هابیت رو بخونین بهتر متوجه مسائل کتاب و ... میشین. 
من در ابتدا فکر میکردم ارباب حلقه ها از این داستان های نوجوان پسند مثل پرسی جکسون و هری پاتره و توی یه دنیای مدرن اتفاق میفته و کلا تصورم ازش یه چیز دیگه بود ولی کم کم فهمیدم نه بابا اصلا قضیه یه چیز دیگه ست😂
حالا از اون بگذریم؛برای من خلاقیت تالکین خیلی جالبه که همچین دنیای پیچیده و فانتزی ای خلق کرده .موجوداتی مثل هابیت ها،اورک ها،و ...و اینکه تونسته از یه حلقه ی کوچولو،چنین داستان شاهکاری دربیاره...
کتاب خیلی زیبایی بود .واقعا توصیفات خوبی داشت و ترجمه ش هم خوب بود .و اینکه خیلی نظرات منفی ای تو بعضی سایت ها جلد کتاب هست ؛درسته که اصلا جلد جذابی نداره ولی مهم محتوا و ترجمه ست که واقعا خوبه...
با خوندن این کتاب ،واقعا با یاران حلقه همراه میشی .از سرزمین های خطرناک سفر میکنی .به سرزمین الف ها میری و با بانو گالادریل زیبا ملاقات میکنی .با اورک ها مبارزه میکنی و ...
من خیلی دوستش داشتم .و شخصیت پردازی ها خیلی جالب بود بعضی جاها واقعا خنده م میگرفت از دست سم وایز گمگی(وفادار ترین شخصیت داستان و بانمک ترینشون)!و خب واقعا هر شخصیتی نقش خودش رو ایفا میکرد و شخصیت پردازی خیلی قوی ای داشت .
خلاصه که دیگه اصلا ارباب حلقه ها جای نقد و نظر نداره ...حتما بخونید .چون به معنای واقعی کلمه ارزش خوندن داره :))!
        

5