@in_another_life

40 دنبال کننده

__in.another.life__

نمایش همه

ی کتاب پر زرق برق ولی فقط همین
مگه اینکه خیلی کم سن باشین (ک کتاب در اون صورت مناسبتون نیس 😒)
یا کتاب با این ژانر و موضوع هیچ نخونده باشین ک این براتون متفااااوت و جذاااب ب نظر بیاد 😒
ابتدای کتاب و شروع موضوع کتاب خیلی شبیه مجموعه انتخاب‌ئه (ک خودش کتاب خیلیی قویی نبود 😐)  حالا اینکه اول کدوم کتاب نوشته شده.. نمیدونم - البته از نوع داستانش ب نظرم اون 🤔 -
باقی کتابم تمرکز رو چن تا موضوع غیر جذابه 😒

ب طور کلی.. کتاب رو برا کسایی ک دنبال ی فانتزی خوبن پیشنهاد نمیکنم
برا کسایی ک کلی کتاب خوندن پیشنهاد نمیکنم (براتون تکراری و ضعیفه)
برا کسایی ک تعریفا و شلوغ کاریای تبلیغاتی کتابو ندیدن، پیشنهاد نمیکنم

اگه خارج از این سه گروه بودین... بخونین 😁😂

پ.ن: با سن شخصیتای اصلی اصصصصصصصصلن کنار نیومدم 😐😐😐😐 خداوکیلی ۱۸ و ۱۹؟؟؟؟ خدایییییی؟ 😐
پ.ن۲: آخر داستان ی چرخش کاملن عجیب و غیرقابل باور (ها ها .. اصن مثه بقیه داستان نیس 😒😂) داره ... ک صرفن برای جذااااب تر شدن آخر داستان بوده... ک شبیه چرخشای داستان تو فیلم هندیاس 😂😂😂.. حالا اگهههه خوندین متوجه میشین 🤦🏻‍♀️😂😂

1403/7/21

جزو کتابای خوب معمایی :))
خیلی جذاب بود و واقعن من خواننده رو میذاشت تو کلی سوال ک کی کیه...
کی راست میگه کی دروغ
خیلی خوشالم ک خوندمش
البته ک چون همه معماهاش حل شده .. واقعن ب نظرم خوندن دوباره نداره ... همون ی بار بسه.. ولی میچسبه خوندش 😁
هم داستانش کشش داره
هم ترجمه‌اش خوبه
ب نظرمممم نویسنده اونقد داستانو خوبو جذاب پیش برده .. تیکه آخرش یکمی اضافه بود... نیازی نبود بهش
ولی خوب نویسنده من نیستم 🤷🏻‍♀️😁
ی نکته اسپویلی:
‌.
ی چی جا موند.. حالا یا شخصیت کتاب جا انداختش یا نویسنده... ولی با توجه ب اینکه نویسنده اینقده کامل و با دقت نوشته .. ب نظرم شخصیت کتاب این نکته رو جا انداخته و متوجه نشده
وقتی ایمی رفت تو اتاق مری بنده‌خدا... تختو زیر و رو کرد و فهمید شال بافتنیش اونجاس ب جای خودش.. دستاش خونی نشده بود
ولی وقتی جید و رامونا تختو نشون دادن تو نور ... خون تازه رو تخت ریخته بود
ینی ایمی اینجام باید متوجه میشد ک جید و رامونا دارن مارمولک بازی درمیارن دیگه 🚶🏻‍♀️😁

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

مریم :) پسندید.
غرور و تعصب
          توی این روزهای سرد و برفی، خوندن غرور و تعصب خیلی چسبید.
‌
حس می‌کنم برای چند روز، ساعاتی رو توی انگلستانِ دو قرن پیش زندگی کردم و واقعاً خوشایند بود. این رمان علی‌رغم قدیمی بودن، همچنان جذاب و خوش‌ساخت و ارزشمنده و نه تنها فقط سرگرم‌کننده، بلکه پندآموز هم هست.
‌
‌شخصیت‌پردازی خیلی قوی‌ای داشت و تک‌تک شخصیت‌ها از نظر من ویژگی‌های خاص خودشون رو داشتن. فضاسازی کاملاً ملموس بود. و ماجرای داستان از همون ابتدا من رو دنبال خودش کشوند. من واقعاً نگران شخصیت‌ها می‌شدم و سرنوشت‌شون برام مهم بود.

‌البته ممکنه به دلایل مختلف، برای همه جذاب نباشه. بنابراین، فکر می‌کنم اگه شک دارید این کتاب رو دوست خواهید داشت یا نه، کافیه فصل اولش رو بخونید (مثلاً به کمک «نمونه‌هایی» که توی طاقچه هست) و بعدش تصمیم بگیرید که براتون جذاب هست یا نه.
‌
‌در کنارِ جذابیت داستان، همچنان این نکته رو در نظر داشته باشید که این کتاب خیلی قدیمی‌ئه و توسط یه دخترِ ۲۱ ساله نوشته شده. با این وجود، واقعاً پخته و حرفه‌ایه! :)

مریم :) پسندید.
سایه های میان ما

سایه های میان ما
          ی کتاب پر زرق برق ولی فقط همین
مگه اینکه خیلی کم سن باشین (ک کتاب در اون صورت مناسبتون نیس 😒)
باقی کتابم تمرکز رو چن تا موضوع غیر جذابه 😒

ب طور کلی.. کتاب رو برا کسایی ک دنبال ی فانتزی خوبن پیشنهاد نمیکنم
برا کسایی ک کلی کتاب خوندن پیشنهاد نمیکنم (براتون تکراری و ضعیفه)
برا کسایی ک تعریفا و شلوغ کاریای تبلیغاتی کتابو ندیدن، پیشنهاد نمیکنم

اگه خارج از این سه گروه بودین... بخونین 😁😂

مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران