معرفی کتاب دختر امپراتوری اثر جنی ورتس مترجم نسترن صابری راد کتابعمومیسایر دختر امپراتوری جنی ورتس و 2 نفر دیگر 3.2 2 نفر | 1 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 4 خرید از کتابفروشیها ناشر بهنام شابک 9786226651783 تعداد صفحات 600 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب دختر امپراتوری، مترجم نسترن صابری راد. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مریم :) 1404/1/17 آیا فک میکنین چون این کتاب خیلی سر و صدا نکرده، کتابه جذابی نیس؟ آیا فک میکنین چون ۶۰۰ صفحهاس خستهاتون میکنه؟ خب.. اگه اینجوری فک میکردین کاملن در اشتباهین :)) ی کتاب جذاب با تصویرسازیای جذابتر مارا دختریه ک بهش خبر میدن پدر و برادرش تو جنگ کشته شدن و حالا اون حاکم خاندانشونه.. تو ی دنیا پر از خیانت و دسیسه و توطئه! 🤤 تصویرسازی و شرح همه حالات و فضاها تو کتاب خیلی خیلی خوبه... (مشخصن ترجمه خوبی هم داره :)) .. ینی ب راحتی میتونی خودتو اونجا و کنار شخصیتا تصور کنی :) این کتاب اوله مجموعه سهجلدیه.. ک ب شخصه خیلی راضی بودم ازشو میرم سراغه جلد دومش :) پینوشت: منظور از تصویرسازی قدرت توصیف و دنیایی ک ساخته شدهاس 😁 ن ک نقاشی داشته باشه 😁😁 0 23