قتل در قطار سریع السیر شرق
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
«هرکول پوآرو» برای یک امر حیاتی به لندن فراخوانده می شود. او در این فکر است که چگونه با سرعت به انگلستان برگردد که ناگهان دوست دیرینة خود آقای «مسیو ام. باک» سرپرست کل حمل و نقل راه آهن را ملاقات می کند و با کمک او کوپه ای دریافت می کند. مسافران قطار فوق از ملیت های مختلف هستند. از جمله خانم «هوبارد»، «پرنسس دراگو میروف»، خانم «هیلگارد اشمیت»، «آقای هکتور»، «خانم مری بنهام» و... در دومین شب، آقای «رانشت» با دوازده ضربه کارد به قتل می رسد. ترن نیز به علت سنگینی برف از حرکت می ماند. آقای ام. باک از پوارو درخواست می کند تا رسیدن پلیس یوگسلاوی، به حل معمای قتل بپردازد. به زودی هویت آقای رانشت معلوم می شود. او رباینده و قاتل دختر سه سالة یک هنرپیشة مشهور و محبوب است. این سرنخ باعث حل معمای قتل آقای رانشت توسط پوارو می شود.
بریدۀ کتابهای مرتبط به قتل در قطار سریع السیر شرق
پستهای مرتبط به قتل در قطار سریع السیر شرق
یادداشتها
1401/9/17
1403/6/18
1403/5/19
کتابش رو هم دیدم و هم شنیدم ولی خب نتونستم بخونم. کتاب از سفر هرکول پوآرو و رفتنش به قطاری که در اون قتل اتفاق میوفته شروع میشه. از چندسال پیش که فیلمش رو دیدم به یاد دارم که انتهای فیلم یه سری تغییرات در داستان به وجود اومده بود. کتاب صوتیاش هم اگه اشتباه نکنم از ایران صدا بود و واقعا گوینده های خوبی براش انتخاب شده بود. پیشنهادش میکنم:)
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1402/4/27
1403/9/24