بلاگر
عضویت

فروردین 1404

20 دنبال شده

165 دنبال کننده

از خیابان می‌گذرم؛ اما این‌بار دستی نیست که مرا نگه دارد.
-هر دو در نهایت می‌میرند

نمایش همه

1404/5/14

جلد دوم از مجموعه‌ی صد نفر رو تموم کردم و واقعا می‌تونم بگم یک تجربه‌ی منحصر به فرد و عالی بود. توی جلد دوم همه‌چیز بهتر و هیجان‌انگیزتر شده. نویسنده‌ی کتاب واقعا خوب بلده با کلمات بازی کنه و توصیفاتی که از فضای داستان یا شخصیت‌ها می‌کنه فوق‌العادست. یکی از ویژگی‌های مثبت شخصیت‌پردازی کتاب اینه که نمی‌تونی یک حس رو به شخصیتی داشته باشی، چون توی سِیر کتاب قراره ویژگی‌ها و زوایای دیگه‌ای از اون شخصیت فاش بشه و این یعنی بهترین نوع شخصیت‌پردازی، چون خیلی کامله. یکی دیگه از نقطه‌های مثبت کتاب مفهوم داستانه؛ مثلا کثافت‌کاری دولت‌های امروزی، جنگ هسته‌ای، تبعیض نژادی و ندونستن قدر زمین. صد نفر کتابیه که باهاش احساسات زیادی رو تجربه کردم و یکی از اون احساسات اشک ریختنه. چقدر سر اون بخش از کتاب ناراحت شدم. غافلگیری‌های این جلد فوق‌العاده بود و برام جالب بود که یکیشون رو حدس زده بودم. به نظرم کتاب‌های علمی‌تخیلی هشداری از آینده میدن؛ آینده‌ای که بهمون نزدیکه. اگه دنیا دقیقا به این شکلی که هست پیش بره، صد نفر میشه آینده‌ی ما. صد نفر به ما یاد میده انسان همیشه برای بقا تلاش می‌کنه و زندگی کردن مهمه. بهتون پیشنهاد می‌کنم این کتاب رو بخونید و امیدوارم مثل من ازش لذت ببرید.💘

1404/5/12

همه چیز خوب است تموم شد و واقعا یکی از بهترین کتاب‌هاییه که خوندم. همه چیز خوب است فقط یک کتاب خودیاریِ تصویری نیست؛ این کتاب واقعا مفهوم و معنا داره و اصلا شعارِ الکی نمیده. نویسنده‌ی این کتاب دقیقا با مخاطبش همذات‌پنداری کرده. برای منی که دچار اختلالات اضطراب اجتماعی، وسواس فکری و افکار منفیِ زیاد هستم، این کتاب کاملا قابل لمس و قابل درک بود. نویسنده هیچ‌وقت نیومد بگه که دنیا خیلی قشنگه و تو هم کافی هستی! در واقع کل مفهوم کتاب اینه که دنیا هم بده و هم خوب و این غم‌ها و مشکلات هم نیازن. از تصویرپردازی کتاب هم بگم که برای من فوق‌العاده زیبا و دلنشینه. طراحی جلد رو خیلی زیاد دوست دارم. به نظرم همه باید این کتاب رو بخونن تا بتونن هم رو درک کنن و از همه مهم‌تر، خودشون رو درک کنن. آدم‌ها متفاوتن و تفاوت‌ها زیبان. باید بگم که همه چیز خوب است به فهرست کتاب‌های موردعلاقم اضافه شد. این کتاب رو بخونید تا هروقت حالتون بد بود دوباره مطالعه‌ش کنید و این مفهوم رو یاد بگیرید که نیاز نیست انقدر خودتون رو عذاب بدید. در کل به همه پیشنهادش می‌کنم. و در آخر یک سوال دارم، به نظرت توی زندگیِ شما همه چیز خوب است؟ :)

1404/5/5

جلد اول از مجموعه‌ی صد نفر رو تموم کردم و به نظرم فوق‌العاده بود. فکر کنم اولین کتاب علمی‌تخیلی‌ای بود که خوندم و واقعا کلیشه‌ی این ژانر رو نداشت. فضاسازی کتاب تقریبا خوب بود، شخصیت‌پردازی رو دوست داشتم و تقریبا از همه‌ی شخصیت‌ها خوشم اومد به جز نائب صدر‌اعظم و گراهام. این کتاب باعث شد بفهمم زمین چقدر ارزشمنده. فکرشو بکنین، فقط همین سیبی که ما به راحتی توی دستمون می‌گیریم، قراره آرزوی آیندگان بشه. از زوج گلس و لوک بیشتر از بقیه‌ی زوج‌ها خوشم اومد و رابطه‌ی خواهر و برادری بلامی و اوکتاویا رو خیلی دوست دارم. به نظرم قلم نویسنده عالیه و جملات ارزشمند داخل کتاب رو خیلی دوست دارم. همچنین غافلگیری‌های کتاب خیلی خوب بودن. مفاهیم کتاب برام ارزشمندن: فداکاری، ارزشمند بودن چیزی که داریم و غریزه‌ی انسان برای بقا. جدی‌ترین نقدم نسبت به کتاب، بخش عاشقانه‌ی اونه؛ هر یک فصل در میون تقریبا یک صحنه‌ی بوسه داشت و این دیگه زیاد از حده. روند کتاب هم در صفحات پایانی خیلی هیجان‌انگیزتر میشه و زودتر تمومش می‌کنید. در نهایت یک توصیه دارم برای همه‌ی ما: قدر این زمین رو بدونیم، قدر بارون و میوه‌ها، قدر سرما و گرما، قدر لبخندهایی که می‌زنیم، قدر نفس‌هایی که می‌کشیم و قدر زندگی‌ای که داریم؛ وگرنه میشیم جزو اون باستانی‌هایی که زندگی رو برای آیندگان تبدیل به یک سفینه توی فضا کردن (:

1404/4/31

جلد سوم نگهبانان گاهول رو تموم کردم و خیلی ازش خوشم اومد. بنظرم این جلد بهتر از جلدهای قبل بود. اکیپ و شخصیت‌های این کتاب همیشه توی قلبم می‌مونن و خیلی دوستشون دارم. همون‌طور که میدونید، انیمیشنی بر اساس سه جلد اول این کتاب نوشته شده و خب من این انیمیشن رو قبلا دیده بودم. انیمیشن رو خیلی دوست دارم و کتاب هم خیلی برام لذت‌بخش بود. انیمیشن و کتاب تفاوت‌های خیلی زیادی داشتن و من کتاب رو بیشتر ترجیح میدم. این جلد هم مثل جلدهای قبل در کنار داستان مفهوم قشنگی داشت، برتری آدم‌ها -جغدها- به نژادشون نیست، به شخصیتشون مرتبطه. این جلد هیجان‌انگیزتر از جلدهای قبلی بود و زودتر تمومش کردم. نقشه‌هایی که اول کتاب طراحی شده واقعا جذابن و به درک بهتر فضای کتاب کمک می‌کنن. درکل، خیلی دوست دارم جلدهای بعد و مجموعه‌های مرتبط و جلدهای فرعی رو بخونم، چون واقعا فضای داستان رو دوست دارم. جغدها و قلمروهاشون خیلی دوست‌داشتنین. بهتون پیشنهاد می‌کنم این مجموعه رو بخونید. (:

1404/4/21

جلد دوم نگهبانان گاهول رو تموم کردم و واقعا خوب بود. قلم نویسنده دوست‌داشتنیه و توصیفاتی که می‌کنه رو خیلی می‌پسندم. فضاسازی و شخصیت‌پردازی داستان خیلی خوبه. شخصیت موردعلاقم رو نمی‌تونم انتخاب کنم، چون همه‌شون دوست‌داشتنی و بانمکن. فضایی که کتاب داخلش اتفاق میوفته -درخت گاهول کبیر- واقعا جای جذابیه، یک درخت پر از جغد و چیزهایی که برای من خیلی جذابن. نقشه‌ای که برای کتاب طراحی شده رو دوست دارم و همینطور عکس شخصیت‌ها. جدا از همه چیز، کتاب خیلی مفهوم داره. یعنی در پوشش داستان خوبی که داره، مفاهیم اخلاقی و انسانی رو هم یاد میده به مخاطبش و باعث میشه خواننده آدم بهتری بشه. بریده‌هایی که از کتاب گذاشتم رو خیلی دوست دارم و واقعا ارزشمندن. سِیر داستان تقریبا هیجان‌انگیزه و قابل قبوله. پایان کتاب ها صحنه‌ی خیلی زیبایی داشت و واقعا دلنشین بود. در کل این مجموعه رو دوست دارم و جلد دوم نسبت به جلد اول پیشرفت داشته. اگه دنبال فانتزی‌های با مفهوم و جذابید بهتون پیشنهاد می‌کنم.💘

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

بریده‌های کتاب