معرفی کتاب پنج دالان به دنیای صورتی اثر سیده صبا حسینی معینی

پنج دالان به دنیای صورتی

4.1

ناشر
_

کتاب پنج دالان به دنیای صورتی، نویسنده سیده صبا حسینی معینی.

♡dely

♡dely

1404/3/4

خوب حقیقتاً این کتابو برای این شروع کردم چون وسط امتحانا هستیم من واقعاً دلم برای کتاب خوندن تنگ شده و خوب دوست ندارم یه کتاب بلندو شروع کنم و نتونم کامل بخونم و نصفه بمونه برای همین تصمیم گرفتم که بعضی از امتحان‌هامون که آسون‌تره یا اوناییو که جلوتر خوندم و بلدم اون روزایی که بینشون وقت دارم یک کتاب کوتاه از توی طاقچه شروع کنم بخونم و تمومش کنم تو همون یه روز و خب انتخاب اولم برای اولین کتاب کتاب بود که وقتی داشتم توی کتاب‌های کوتاه طاقچه می‌گشتم خیلی جلدش منو جذب کرد و خب این یه کتاب ایرانیه که از ۵ داستان متفاوت با شخصیت‌های خیالی و اتفاقات خیالی نوشته شده و اقعاً به نظرم داستان‌هاش خیلی گوگولی و قشنگ بود و سعی داشت داخل هر کدوم از داستان‌ها یه چیز مهمی که در  جامعه و زندگی خیلی اهمیت داره و در قالب یک داستان فانتزی به ما نشون بده و بسیار بسیار با شخصیت اولش که در داستان‌ها یکی بودند ولی خب داستان‌ها فرق داشت همزاد پنداری می‌کردم و در این پنج تا داستان به دو تا داستان آخرش به (زندگی بدون حیات)و(حقیقت زندگی) که من این دو تا داستان رو نسبت به سه داستان دیگه بیشتر دوست داشتم وقدی که داخل همون pdf علامت زدم جمله‌هاشو از بس قشنگ بود که تقریباً کل داستان رو علامت زدم (: و خب دلیلی که این دو تا داستان رو برای من زیبا کرد یکی داستان اولیش یعنی همون زندگی بدون حیات بود که درباره  جورایی آینده‌ای که به خاطر غفلت ما انسان‌ها در انتظار زمین هست به خوب نشون می‌داد و انقدر که برام ناراحتت کننده بود این موضوع و خوشحال بودم که دربارش یه داستانی نوشتند که مردم ببینن و آگاه بشن واقعاً داستانش مورد علاقم شد  و دومین داستان داستانی بود که به حقیقتی که درباره زندگی خودمون وجود داره پی می‌برد و واقعاً با اتفاقات و شخصیتتی که در اون داستان جای داشت و مشکلاتی که باهاش دست و پنجه نرم می‌کرد و فکرایی که تو سرش بود و.. خیلی خیلی همزاد پنداری می‌کردم و خلاصه به نظرم توی وقت آزادتون حتماً این کتابو تو طاقچه بخونید رایگان هم هست به نظرم وقت زیادی ازتون نمی‌گیره از از لحاظ به نظرم زیبان.