یادداشت مالیس

مالیس

مالیس

1404/6/6

کتاب دوستدار تموم شد و خیلی نقد بهش دارم. روند کتاب فوق‌العاده کند و خسته‌کنندست. بنظرم کل کتاب توی صد تا دویست صفحه جمع میشد و انقدر طولانی بودن رو درک نمی‌کنم. شخصیت‌پردازی کتاب ضعیفه مخصوصا شخصیت اصلی؛ کل داستان دنبال یه مرد بود تا ازش محافظت کنه و باهاش ازدواج کنه. یکم رومخ نیست؟ یه شخصیت شدیدا متکی به یه مرد. غافلگیری داستان خوب بود تقریبا، ولی خب شاید اگه بیشتر بهش فکر می‌کردم می‌شد که حدس بزنم. از کلیشه‌ی مردهای جذاب متنفرم، یه پلیس خیلی جذاب و اون یکیم یه مرد زیبا و خوشتیپ. کاش از ظاهرهای معمولی هم داخل داستان استفاده بشه. تنها بخش هیجان‌انگیز داستان فصل آخر بود که الکی کش داده شده بود و واقعا خسته‌کننده بود یکم. توقع داشتم غافلگیریش بهتر باشه و یکم پیچیده‌تر ولی خوب بود. بنظرم کتاب اون حس‌و‌حال جنایی بودن رو نداشت و بیشتر حالت طنز داره. هدف داستان هم تک‌بعدیه، فقط قرار بود بفهمیم قاتل کیه و بنظرم این کسل‌کنندست چون یه کتاب باید چندتا هدف و غافلگیری داشته باشه. درکل بنظرم فقط یکم از اون یکی کتاب این نویسنده -دروغ پنهان شوهر بیوه‌زن- بهتر بود و توقع داشتم خیلی خوب باشه، اما خب بنظرم اونقدر خوب نبود؛ کاملا معمولی.💛