شبکه اجتماعی کتاب‌دوستان

بهخوان فضایی برای کتابخوان‌هاست تا همدیگر را پیدا کنند و دربارۀ کتاب‌ها حرف بزنند.

بهخوان
یادداشت‌های پیشنهادی
♡Fatemeh Ghadam♡

♡Fatemeh Ghadam♡

12 ساعت پیش

«جنگی که نجاتم داد»،کتابی سرشار از حادثه، هیجان و احساس است؛ کتابی که قلب نوجوانان را می‌رباید و آن‌ها را به دنیای شجاعت و مبارزه می‌کشاند. من، به‌عنوان یک نوجوان عاشق داستان‌های پرهیجان، این کتاب را دوست دارم؛ چرا که هر صفحه‌اش پر از تلاش و امید است!

زندگی سخت و تلخِ «ادا»—شخصیت اصلی داستان— مانند آتشی بود که او را پخته و مقاوم کرد.رنج‌های زندگی گاهی آدمی را می‌شکند، اما ادا ثابت کرد که می‌توان از این شکست‌ها، پلی برای پیروزی ساخت. او هرگز تسلیم نشد؛ ایستاد، جنگید و بالاخره پیروز شد.

ادا، قهرمان این داستان، در برابر تمام ناملایمات زندگی مقاومت کرد. او برای به‌دست‌آوردن حق‌اش، حتی وقتی همه چیز علیه‌اش بود، مبارزه کرد و به دنیا نشان داد که محدودیت‌ها فقط در ذهن ما هستند.«من هم می‌توانم!»
این شعاری بود که ادا با وجود تمام دشواری‌ها، هرگز فراموش نکرد.

این کتاب نه‌تنها یک داستان جذاب و پرکشش است، بلکه درس‌های بزرگی دربارهٔ پشتکار، امید و مقاومت به ما می‌آموزد.سرگذشت ادا مانند چراغی است که به ما یادآوری می‌کند حتی در تاریک‌ترین لحظات، می‌توان با اراده و تلاش، راهی به سوی روشنایی یافت.ادا به همه ثابت کرد که هیچ مانعی نمی‌تواند رویاهای یک انسان مصمم را متوقف کند!

✨ این کتاب فقط یک داستان نیست—یک تجربهٔ الهام‌بخش است! ✨

mehranehm

mehranehm

12 ساعت پیش

سمی

سمی

15 ساعت پیش

آیا گونه‌ای بهتری از داستان می‌تواند جهان را نجات دهد؟ همیشه ذره‌ای امید وجود دارد ( گاهی چیزهای عجیب و غریبی رخ می‌دهد) اما پاسخ این است که قریب به یقین خیر، نمی‌تواند البته احتمال معقولی وجود دارد که داستان بتواند روح شما را نجات دهد. اگر از نفرتی که در قلبتان رخنه کردید ناشادید، شاید باید سعی کنید و خودتان را جای آن کسی که ازتان تنفر است بگذارید، شاید به این نتیجه برسید که چه بسا شیطان خود شمایید!
همه‌ی ما می‌توانيم با اين كه اين جا و آن جا كسي دوست‌مان نداشته باشد كنار بياييم، چون هميشه دريای بالقوه بی‌كراني از دوستداران وجود دارد. ولی اين كه خودت را تمام قد در معرض ديد بگذاری، نه فقط رويه‌ی دوست داشتنی‌ات را، و ببينی كه پذيرفته نمی‌شود، می‌تواند به شكل فاجعه باري دردناك باشد. همين چشم انداز درد است كه باعث می‌شود آدم ها اين قدر وسوسه شوند عطايش را به لقايش ببخشند و به همان دنياي دوست داشتن بسنده كنند؛ درد به طور كلي، درد از دست دادن، جدا شدن، مرگ.

پرنیان صادقی

پرنیان صادقی

18 ساعت پیش

*یوکاستا: برای خدا حقیقت را رها کن،دانستن همیشه شفا بخش نیست!*

زیبایی ظاهری این نمایشنامه به یک طرف و لایه‌های روانشناختی و پنهان آن در طرف دیگر لذتبخش بودن آن را دو چندان کرده بود.

آیا واقعا نمی‌توان از سرنوشت گریخت؟حتی اگر بخواهیم و آگاهانه انتخاب کنیم؟
 ما اصلا اختیاری داریم یا فقط بازیچه‌ی سرنوشت هستیم؟!
 از منظری دیگر،آیا دانستنِ حقیقت همیشه خوب است؟

در مورد این نمایشنامه‌ی زیبا و خواندنی حرف و سخن بسیار است چه از نظر ادبی و چه از نظر روانشناختی؛ اما به طور خلاصه عرض میکنم که جبر و اختیار در سرنوشت،تاثیر حقایق بر امور، اخلاقاتِ فردی و مسئولیت پذیری....از جمله مواردی ست که در این نمایشنامه به آن پرداخته شده بود.برای درک بهتر و آشنایی با لایه‌های روانشناختی داستان،پادکست دلفی را به دوستان پیشنهاد میکنم که دکتر بابایی‌زاد نکات جالبی را از زوایایی دیگر آنجا ذکر میکنند.

آنچه از ادیپ،انتخابها و سرانجامش دیدیم این بود که حتی انتخابهای او در جهتِ عکسِ سرنوشت، او را دقیقا به همان سمت سوق داد...وجه اشتراکی که بین عملِ ادیپ و آگاممنون در آیسخولوس دیدیم یادآور این مطلب است که دانسته یا ندانسته راه گریزی از سرنوشت یا تقدیر نیست.

شخصیت ادیپ را در این نمایشنامه بسیار دوست داشتم. در ابتدا سعی کرد آگاهانه در خلافِ پیشینه‌ی کودکی و سرنوشتش قدم بردارد و در ادامه نیز با آگاهی از آن فاجعه و مسئولیت پذیری سعی کرد مطابق بر شرافتِ انسانی اش رفتار کند و خود را به تاوانی بابت گناهی از روی ناآگاهی محکوم کند.

از تم‌های مهمِ نمایشنامه"آگاهی"بود. مسیری که از ندانستن شروع شد و با آگاهی دردناکتر شد. ادیپ نیز بهای سنگینی بابت آن داد و تبدیل به قهرمانی تراژیک شد. این آگاهی "بایدی" بود ویرانگر...او ترجیح داد بداند و نابود شود تا در نادانی بماند.
اینجاست که باید پرسید آیا آگاهی از حقایق همیشه خوب است یا نه؟!

ساخت کتابخانۀ مجازی

امتیاز دادن به کتاب‌ها

باشگاه کتابخوانی

باشگاه کتابخوانی

بهخوان؛برای نویسندگان

با در دست گرفتن صفحۀ خود می‌توانید بلافاصله از یادداشت‌هایی که روی کتاب‌هایتان نوشته می‌شود، مطلع شوید و با خوانندگان ارتباط برقرار کنید.

مشاهدۀ بیشتر

بهخوان؛برای ناشران

با در دست گرفتن صفحۀ نشرتان، کتاب‌های در آستانۀ انتشار خود را پیش چشم خوانندگان قرار دهید و اطلاعات کتاب‌های خود را ویرایش کنید.

مشاهدۀ بیشتر

چرا بهخوان؟