سیاست حفظ حریم خصوصی

شبکه اجتماعی بهخوان

بهخوان بهخوان یک شبکه اجتماعی اختصاصی برای کتاب‌ها و علاقه‌مندان به کتاب است. هدف این پلتفرم کمک به خوانندگان، نویسندگان، ناشران، فروشندگان و سایر ذینفعان در بازار کتاب برای اتخاذ تصمیمات آگاهانه در مورد کتاب‌ها است. کاربران بهخوان از اتلاف وقت و هزینه بر روی کتاب‌های نامناسب جلوگیری کرده و فرصت کشف و مطالعه کتاب‌های با کیفیت را از دست نمی‌دهند. با استفاده از جستجوی هوشمند، مشاهده امتیازات و خواندن نظرات دیگران، کاربران می‌توانند افراد با سلیقه مشابه در مطالعه را پیدا و دنبال کنند.

با ثبت‌نام و استفاده از بهخوان، شما تایید می‌کنید که تمامی شرایط و ضوابط زیر را خوانده و قبول دارید. بهخوان ممکن است این شرایط را در صورت نیاز به‌روز کند و استفاده مستمر شما از این پلتفرم به معنی قبول شرایط و ضوابط موجود در آن زمان است.

شرایط و ضوابط

رعایت قوانین

بهخوان متعهد به قوانین جمهوری اسلامی ایران، از جمله قانون تجارت الکترونیک، قانون حمایت از مولفان و مصنفان و هنرمندان، و قانون حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان است. کاربران نیز موظف به رعایت این قوانین هستند.

تخلفات کاربران

در صورت تخلف کاربر از شرایط و ضوابط بهخوان، سایت حق دارد بدون اطلاع قبلی امکانات و محتوای سایت را برای آن کاربر موقتی یا دائمی حذف یا غیر فعال کند.

دسترسی به سرویس

بهخوان مسئولیتی در قبال قطعی سرویس به دلیل عوامل خارج از کنترل سایت، مانند عوامل طبیعی، مشکلات اینترنت، خرابی تجهیزات کامپیوتری یا مشکلات مخابراتی ندارد.

مالکیت معنوی

استفاده از نام و نشان تجاری بهخوان بدون اجازه کتبی ممنوع است.

سیاست حفظ حریم خصوصی

محرمانگی

تمام اطلاعات عضویت شما بر اساس سیاست حفظ حریم خصوصی سایت بهخوان محرمانه نگهداری می‌شود و تحت هیچ شرایطی به دیگران فاش نخواهد شد. اطلاعات شخصی کاربران تنها برای اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات بهتر استفاده می‌شود.

محتوای کاربران

بهخوان به کاربران امکان ارسال محتوا را می‌دهد، که این محتوا به صورت عمومی در دسترس قرار می‌گیرد. حتی اگر محتوا حذف شود، ممکن است در صفحات کش شده و آرشیو شده باقی بماند یا توسط سایر کاربران کپی شده باشد.

جمع‌آوری و استفاده از داده‌ها

ما اطلاعات شخصی (مانند نام، ایمیل)، داده‌های استفاده (مانند ویژگی‌های استفاده شده)، و اطلاعات دستگاه (مانند مدل سخت‌افزار) را جمع‌آوری می‌کنیم. این اطلاعات به ما کمک می‌کند تا خدمات را بهبود بخشیم، تجربه کاربری را شخصی‌سازی کنیم، به‌روزرسانی‌ها را اعلام کنیم و امنیت را تضمین کنیم.

اشتراک‌گذاری داده‌ها

ما اطلاعات شخصی شما را نمی‌فروشیم یا اجاره نمی‌دهیم. ممکن است با رضایت شما، با ارائه‌دهندگان خدمات، یا به‌عنوان الزامات قانونی اطلاعات را به اشتراک بگذاریم. همچنین، بهخوان این حق را دارد که از محتوای بارگذاری‌شده توسط کاربران، بدون ذکر نام افراد، در راستای اهداف پلتفرم استفاده کند.

امنیت داده‌ها

ما تدابیر لازم برای حفاظت از اطلاعات شخصی در برابر دسترسی غیرمجاز، از دست دادن یا سوءاستفاده را اعمال می‌کنیم. با این حال، هیچ سیستمی کاملاً امن نیست.

حقوق کاربران

بسته به حوزه قضایی، کاربران ممکن است حقوقی برای دسترسی، اصلاح یا حذف داده‌های خود و محدود کردن یا اعتراض به فعالیت‌های پردازش داده داشته باشند. برای استفاده از این حقوق، لطفاً با ما تماس بگیرید.

به‌روزرسانی سیاست‌ها

ما ممکن است این سیاست حفظ حریم خصوصی را به‌روزرسانی کنیم و تغییرات را با ارسال سیاست جدید در این صفحه اطلاع‌رسانی خواهیم کرد. لطفاً این سیاست را دوره‌ای بررسی کنید.

مسئولیت‌ها و حساب کاربری

- کاربران باید رمز عبور خود را ایمن نگه دارند و استفاده غیرمجاز از پروفایل خود را به بهخوان اطلاع دهند.
          - کاربران می‌توانند در صورت نیاز شماره تماس خود را در تنظیمات حساب کاربری ویرایش کنند.
          - استفاده غیرقانونی از بهخوان، شامل ارسال پیام‌های توهین‌آمیز، بر هم زدن نظم عمومی، یا نقض حریم خصوصی دیگران ممنوع است.
          - تبلیغات بدون اجازه و ارسال اسپم نیز مجاز نیست.
          - کاربران نباید امنیت سرویس را به خطر بیندازند، شامل دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا اعمال بار سنگین بر سیستم

مسئولیت محتوا

- بهخوان مسئولیتی در قبال محتوای کتاب‌ها ندارد و مسئولیت محتوای ارائه‌شده توسط نویسندگان، ناشران و توزیع‌کنندگان به عهده آن‌ها است.
          - بهخوان نظرات کاربران را تایید نمی‌کند اما راهنمایی‌هایی برای ارسال یادداشت‌های با کیفیت فراهم می‌کند.

مالکیت معنوی

تمام محتوای تولیدی بهخوان، مانند متن، گرافیک، ویدئوها و موارد قابل دانلود و کپی، متعلق به بهخوان است و استفاده بدون اجازه ممنوع است.

محتوای شخص ثالث و رفتار کاربران

- کاربران نباید هویت دیگران را جعل کنند.
          - کاربران حق نشر محتوای خود را دارند ولی به بهخوان اجازه انتشار آن را می‌دهند.
          - ارسال محتوا بدون اجازه مالک ممنوع است و کاربران مسئول هر گونه مسائل قانونی خواهند بود.

راهنمایی و پشتیبانی

برای پشتیبانی با ایمیل یا تلفن با ما تماس بگیرید. تمامی ارتباطات رسمی از طریق روش‌های ارتباطی ارائه‌شده انجام خواهد شد.
          برای هرگونه سوال در مورد سیاست‌ها یا رویه‌های ما، با ما تماس بگیرید:

ایمیل: info@behkhaan.ir