یادداشتهای حـــامیم (17) حـــامیم 1403/7/29 سلام بر ابراهیم گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 173 زندگیم رو عوض کرد با بهترین رفیقم آشنام کرد 0 8 حـــامیم 1403/7/27 بچه مردم جلال آل احمد 3.4 31 خیلی تلخ بود کاش هیچوقت نمیخوندمش 0 6 حـــامیم 1403/7/27 مهاجر سرزمین آفتاب؛ خاطرات کونیکو یامامورا (سبا بابایی) یگانه مادر شهید ژاپنی در ایران مسعود امیرخانی 4.5 122 بسم الله الرحمن الرحیم خداوند اگر بنا بر هدایت کسی داشته باشه اون رو از شرقی ترین جای زمین به قلب زمین(ایران) میاره و بهش عزت میده و به مقام مادر شهید میرسونه. یدالله فوق ایدهم 1 6 حـــامیم 1403/7/25 حوض خون: روایت زنان اندیمشک از رخت شویی در دفاع مقدس فاطمه سادات میرعالی 4.4 41 بسم رب الشهدا ایده کتاب ایده بسیار بدیع و نابی بود بخش مسکوت مانده جنگ را روایت میکنه که تا حالا ما حرفی ازش نشنیدیم یا کمتر شنیدیم. اما دلیل این حجم زیاد کتاب رو متوجه نمیشم مخاطب وسطهای کتاب سرد میشه از خوندن به دلیل حجم زیاد کتاب و تکرار مکررات ،یعنی ما هر بخشی رو که مربوط به یکی از شخصیتهای کتاب هست بخونیم تقریبا مضمون هر بخش یکیه و اون رومیشه حدس زد به نظرم بیشتر از اینکه هدف تیم نویسنده نوشتن یک کتاب خوب باشه بیشتر هدف ادای دینی بوده به زنان شجاع و مقاوم اندیمشک که در اون دوره در پشت جبهههای نبرد پا به پای مردان جهاد میکردند. 0 2 حـــامیم 1403/7/23 مسئله حجاب مرتضی مطهری 4.4 8 حرف جدیدی برای زمان ما نداره اما همین که جناب استاد به اهمیت این مسئله از همون زمان واقف بودن خیلی جذابه 0 2 حـــامیم 1403/7/23 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 124 احساسات این کتاب که از دل صاف نویسنده تراش میکند انسان رو مجذوب میکند 1 5 حـــامیم 1403/7/21 بی نام پدر سیدمیثم موسویان 3.8 25 بسم الله الرحمن الرحیم حالا که این یادداشت رو دارم مینویسم حتی کتاب رو تمام هم نکردم ما حیفم اومد تا وقتی که کتاب رو تموم میکنم یادداشتی دربارهاش ننویسم کتاب در صفحههای اولی که میخونی تو رو گیج میکنه نوع دیالوگ شخصیت مشخص نیست مشخص نیست راوی کیه اما کم کم به دستت میاد و اینکه راوی هر فصل ی رو کشف میکنی یا دیالوگهای شخصیت رو خودت کشف میکنی این به نظرم یک نکته خوبه آقای سید میثم موسویان خیلی جسور این کتاب رو قلم زده اصلاً انتظارش رو نداشتم با توجه به کتابهای قبلیشون که پیش زمینه مذهبی داشت انتظار این قلم جسور رو نداشتم از ایشون و واقعاً شگفت زده شدم نکته آخر اینکه خدا کنه آخر کتاب هم خوب باشه تمام. 0 1 حـــامیم 1403/7/16 حکایت زمستان سعید عاکف 4.6 37 بسم رب الشهدا کتاب را خواندم هر صفحهای که میخوندم ایمانم بیشتر میشد به راه و مسیری که این عزیزان ما در طول این انقلاب رفتند ایمانم بیشتر میشد به انقلابی که حضرت روح الله حضرت امام خمینی رهبری کردند هر صفحهای که میخوندم خجالت میکشیدم از خودم و شرمندهتر میشدم از اینکه حق این عزیزان رو به جا نیاوردیم فقط میتونم بگم که عالی بود 0 1 حـــامیم 1403/7/15 سرباز روز نهم 4.8 18 بسم الله الرحمن الرحیم سلام خدا بر شهدا سلام خدا بر ابراهیم هادی سلام خدا بر سید ابراهیم حقیقتا با خواندن ورق به ورق این کتاب غبطه خوردم به زندگی این شهیدو مرام و منش او غبطه خوردم 0 1 حـــامیم 1403/7/5 مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی کبری خدابخش دهقی 4.0 18 بسم رب الشهدا کتاب زندگی شهید مجید قربانخانی لقب به حر مدافعان حرم رو روایت میکند. یکی از نکات مهم زندگی این شهید که مورد توجه من قرار گرفت مرام و معرفت این شهید بوده و احترامش به پدر و مادر قبل از اینکه اون تحول روحی رو تجربه بکنه. نکته دیگر اینکه ین شهید رو متمایز میکنه با دیگر شهدا عاقبت بخیری اون بوده در یک مدت کوتاه مسیری که این شهید در طول چند ماه رفته رو خیلی از بزرگان در طول عمر چند دهه سال شان نرفتند. خدا به ما لیاقت ادامه مسیر این شهدا رو بده انشالله. 0 0 حـــامیم 1403/7/3 علی از زبان علی محمد محمدیان 4.7 33 بسم الله الرحمن الرحیم کوتاه میگم یکی از بهترین کتابهایی که در عمرم خوندم یکی از بهترین کتابهایی که میتونید شما بخونید 0 0 حـــامیم 1403/6/26 داستان بریده بریده: داستانی پژوهشی از حادثه کربلا علیرضا نظری خرم 3.1 16 بسم الله الرحمن الرحیم رمان هایی که به زبان عامیانه نوشته میشه برای نسل جدید شیرینه اما این شیرینی که از حد بگذره دل رو میزنه این کتاب حرف های جدید و ناگفته ای داره در قضیه عاشورا اما عامیانه بودن متن کتاب اون هم در قضیه عاشورا دل رو میزنه 0 1 حـــامیم 1403/6/22 مدیر مدرسه جلال آل احمد 3.8 127 بسم الله الرحمن الرحیم عالی بود به لطف قلم جلال آل احمد از اول تا آخر کتاب را با لذت تمام مطالعه کردم 0 1 حـــامیم 1403/6/20 زن: فاطمه فاطمه است علی شریعتی 4.1 19 بسم الله الرحمن الرحیم این کتاب ۱. این کتاب با دسته بندی زنان به سه تیپ مذهبی های دُگم که در چارچوب بسته ای که جامعه برای آنان ساخته به قول شریعتی زن هیچ و پوچ شده اند و عصاره ای از نکن،نبین،نشنو، نرو و... تیپ سنتی است دوم تیپ زنان متجدد غرب زده تازه به دوران رسیده که که از قضا آنان هم هیچ و پوچ هستند و از آن ور بوم افتاند و تیپ سوم زنانی که نه این و نه آنند یعنی نه دوست دارند شبیه عروسک های شبه فرنگی غرب زده باشند و نه باجی های بی سواد و دگم تیپ سنتی مذهبی ۲. دکتر شریعتی با شرح زندگی و ویژگی های حضرت فاطمه(س) ایشان را به عنوان الگوی مناسب برای این دسته زنان و باقی معرفی می نماید. 0 0 حـــامیم 1403/6/9 1984 جورج اورول 4.1 147 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب رو مطالعه کردم کتاب خیلی خوبی بود قلم خوبی داشت بیان روانی داشت و ترجمه آقای میرعباسی از باقی ترجمه های قدیمی این کتاب به نظرم روانتر و بهتره پایان این کتاب اونطوری نیست که انتظارش رو داشته باشید یعنی اینکه مثل خیلی از داستانها پایان خوب و خوشی نداره و صرفاً یک واقعیتی رو توی صورت آدم میکوبه این کتاب خطرناکترین نوع تسلط بر ابناء بشر رو در اواخر توضیح میده که اون عبارت است از سلط بر ذهن انسانها به نظرم کتاب خوبی اما نمیتونه مرجع فکری برای شما باشه 0 2 حـــامیم 1403/6/4 آب هرگز نمی میرد : خاطرات سردار حاج میرزا محمد سلگی فرمانده گردان حضرت اباالفضل (ع)، لشکر 32 انصارالحسین (ع) حمید حسام 4.5 28 بسم الله الرحمن الرحیم یاد و خاطره تمام شهدای جنگ تحمیلی شاد که به ما درس رشادت و ایمان دادند. انسان در زندگی این مرد بزرگ(شهید میرزا محمد سلگی) انگشت به دهان می ماند. 0 1 حـــامیم 1403/5/29 ترجمه الغارات: سال های روایت نشده از حکومت امیرالمومنین (ع) ابراهیم بن محمد ثقفی 4.7 137 باید این کتاب را خواند تا تنهایی علی را درک کرد و نشست ساعت ها تأمل کرد و درون خود را کاوید که نکند ما هم مانند کوفیان عمل میکنیم و خود خبر نداریم 0 1