معرفی کتاب هنر ظریف بی خیالی اثر مارک منسون مترجم پرستو عوض زاده

هنر ظریف بی خیالی

هنر ظریف بی خیالی

مارک منسون و 1 نفر دیگر
3.8
276 نفر |
74 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

95

خوانده‌ام

707

خواهم خواند

257

شابک
9786005260748
تعداد صفحات
228
تاریخ انتشار
1398/5/19

توضیحات

        انعطاف پذیری،شمادمانی و آزادی،زمان به دست می آیند که بدانیم به چه چیزهایی اهمیت بدهیم و همه تر اینکه بی خیال چه چیزهایی بشویم.این کتاب ،با مهارت استادی نوشته شده،و کتابی کاربردی و فیلسوفانه است که به خوانندگانش،خرد لازم برای تفکر منطقی را می دهد تا بتوانند بر طبق توصیه های آن و به گونه ای عاقلانه اقدام کنند.مطالب این کتاب،برخلاف سایر کتابها است تلاش نکنید.دست بردارید.اشتباه کنید معیارهای خود را پایینتر بیاورید.باور به خودتان را کنار بگذارید. از درد،استقبال کنید...و اوه بله،خودتان را درب و داغون کنید.هر نکته ی کتاب،واقعا حقیقت،مفید،و بسیار موثرتر از مطالب خود یاری و مثبت اندیشی متداول است.موجز اما به طور شگفت انگیزی:عمیق؛این کتاب را یک شبه می خوانید،و بعد می بینید که یک بار دیگر هم باید آن را بخوانید.توانایی مارک مانسون در ژرف اندیشی،کندو کاو عمیق و ارائه ی پیشنهادات حیرت انگیز و در عین حال بینش دور از انتظارش در مواجهه با چالش های زندگی،او را به یکی از نویسندگان مورد علاقه ی مردم تبدیل می کند و این کتاب،بهترین اثر او تاکنون است.این کتاب مانند پتکی بر سرتان فرود می آید و شما را میخکوب می کند.لازم است که صمیمی ترین دوستتان یک سیلی به شما بزند تا از بهتو حیرت در آیید.یک کتاب بسیار بامزه،بی نهایت تفکر برانگیز و حاوی جمله هایی صریح و بی پرده.اگر دلتان می خواهد تمام عذرو بهانه ها را کنار بگذارید و در داشتن زندگی بهتر،نقش فعالی داشته باشید،فقط این کتاب را بخوانید.
      

لیست‌های مرتبط به هنر ظریف بی خیالی

پست‌های مرتبط به هنر ظریف بی خیالی

یادداشت‌ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          یک قسمت از شیکاگو مد هست که توی اون مردی به اورژانس مراجعه می کنه و از صدای بلند قبلش شکایت می کنه. دکترها اول چندان جدی نمی گیرن و فکر می کنن ریشه ی مشکل روانیه، اما بعد از معاینه متوجه می شن اسکار تیشو مربوط به یک جراحت قبلی، دقیقا مثل یک آمپلی فایر عمل می کنه. یعنی صدای قلب مرد واقعا بلنده و هیچ درمانی هم نداره. اما یک کاری می کنن: قلب مرد رو با سونو بهش نشون می دن و می گن ببین، قلبت داره می جنگه تا تو رو زنده نگه داره تا با این صدا آشتی بدنش.
منسن هم تقریبا چنین کاری می کنه. به جای اینکه مثل کتاب های خودیاری دیگه، راه حل رهایی از رنج و مشکلاتو نشون بده، میگه زندگی تماما رنجه و قرار هم نیست جز این باشه. پر از مشکله و هر راه حلی هم بعدا تبدیل به مشکل جدیدی می شه. رنج ها و مشکلات "بد" نیستن، زندگی همینه. منتها نکته ای که وجود داره اینه که ما تا حدی می تونیم رنج ها و مشکلاتمون رو انتخاب کنیم. می تونیم دغدغه هامون رو انتخاب کنیم و باید انتخاب کنیم. چون نمی تونیم دغدغه ی همه چیز رو داشته باشیم. 
در ادامه هم میگه ما باید بدونیم که خیلی چیزها رو نمی دونیم و این بد نیست. باید بدونیم که ما خاص نیستیم، تافته ی جدا بافته نیستیم. نه خودمون خاصیم و نه مشکلاتمون... و خیلی چیزهای تقریبا بدیهی دیگه :)
من هم از لحن نویسنده لذت بردم و هم از ترجمه ی خوب میلاد بشیری و پیشنهاد می کنم امتحانش کنید.

+ خیلی ها از لحن نویسنده خوششون نیومده به خاطر فحش های زیادی که داده! در ترجمه که فحش ها انگشت شمار بودن :)
++ عنوان "هنر ظریف رهایی از دغدغه ها" مناسب دو سه فصل اول کتابه. این کتاب راهنمای خوب زندگی کردنه بیشتر. احتمالا نویسنده با اون فحشی که در عنوان داده، صرفا قصد جلب توجه داشته :)
+++ یک مقدار پشیمونم که الان خوندمش. موقعی بخونیدنش که وقتتون باز باشه، بتونید تو یکی دو روز جمعش کنید. من ده روز طولش دادم و پشیمونم. احتمالا یک بار دیگه می خونمش.
        

19

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        صرفا در کتاب ما را به عنوان خواننده  در هم میکوبد و حرف های نویسنده کمی از حد نیاز تجاوز می‌کند .
کاش کمی ملایم تر بود تا قابل استفاده تر باشد.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

2

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

0

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

برای چه چی
          برای چه چیز هایی در زندگی تره خورد میکنی؟
مارک منسون در این کتاب راجب اولویت ها ، فواید ساده بودن ، قدرت نه گفتن و ... حرف میزنه.
در بیشتر نوشته هام درباره ی کتاب های روانشناسی نکته ای که همیشه ذکر می‌کنم اینه که آیا کتاب حوصله سر بر بود برای یک فردی که کتاب های روانشناسی نمی خونه؟ بزارین بهتون بگم که اگه این کتاب رو بدون سانسور میخونین عمرا با مثال ها و داستانی هایی که مارک تعریف می‌کنه حوصلتون سر بره.
یک انتقاد بزرگ که به خیلی از کتابای روانشناسی میشه( واسه بعضی کتابا واقعا حق دارن) اینه که محتوای کتاب مقداری زرده و این چیزیه که تک و توک راجب این کتاب هم شنیدم ؛ اما بیاین کتاب های روانشناسی رو به چشم یک فرد ببینیم( خب واقعا هم اکثرا یک فرد نوشتتشون) به نظرتون امکان داره کل عقاید و حرفای یک فرد درست باشه؟ طبیعتاً نه!
این کتاب نکته ها و حرف های زیادی برای یاد دادن داره و همینطور نکته و حرفایی برای صرفا شنیدن و رد شدن ، و  این تو هستی که تصمیم میگیری هر نکته ی این کتاب رو در کدوم بخش قرار بدی.
در نهایت این کتاب رو به چه کسانی پیشنهاد می‌کنم ؟ کسانی که از یک قلم رک لذت می‌برند و به شنیدن یک حقیقت تلخ اما سازنده نیاز دارند و کسانی که میخوان خوندن کتابای روانشناسی رو شروع کنن.
        

30

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

12