سلام و عرض ادب.
فک میکردم با یه کتاب خیلی قوی و آنچنانی روبه رو هستم.اما درمیانه ی راه خیلی برام خسته کننده شد. وقتی رسیدم به اواسط کتاب ( تا صفحهٔ ۷۴) چندبار خواستم ازخوندنش منصرف شم. اما حیفم اومد. حدود ۹۰ درصد کتاب، شرح گذشته ی نفرت انگیز و تعفن نویسنده ست...چیزی که صدبرابر بدترش رو بچه های غزه الان دارن تجربه اش میکنن که باعثش همین یهودی هاهستن. ۱۰درصد مابقی کتاب به روش درمانی لوگوتراپی پرداخته. که این ده درصد کمی جذابش کرده. از این ده درصد متن کتاب حدود ۵درصد مطالبش شبیه آموزه های قران هست و اینکه یک پزشک یهودی به مسائلی همچون اختیار انسان، مسئله معاد ، مسئله عشق، خداپرستی و... میپردازه و باور داره، و اینکه با مفاهیم قرآن کریم هماهنگه جالبه.امید است این امر،تلنگری باشد برای کسانی که این مسائل رو قبول ندارند.
فقط ص ۱۴۵کتاب روش قصد متضاد رو معرفی میکنه و برای این روش، ترس از بیخوابی رو مثال میزنه که برای من خیلی مفید بود. یعنی من خودم بدون اینکه از این روش آگاهی داشته باشم، قبلا از این روش استفاده میکردم و نتیجه هم میگرفتم. دو ستاره دادم.یکی برای وقت ارزشمند خودم که برای این کتاب صرف کردم یکی هم برای اون ده درصد مطالب علمی روانشناسی آخر کتاب.