نسیم نیک نسیم نیک دنبال کردن @nasimnick 9 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(63 کتاب)0امتیاز دنبال کردن55یادداشت65امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 63 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 263 کتاب یادداشتها نمایش همه نسیم نیک 1403/11/2 The Stronger آوگوست استریندبرگ 3.8 2 Mrs X can not be the stronger because Miss Y shows more strength by saying nothing because there really was nothing that could be said to make the situation any better. By choosing to do so, Miss Y proves that she is the stronger. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 Beat Low Self-Esteem with CBT کریستین ام. وایلدینگ 3.0 1 تا حدودی کتاب کاملی در این مبحث هست، اما بسیار کند و سخت پیش بردمش و یکی از دلایلش هم ترجمه نه چندان خوب اون هست؛ متن روان نبود. اما خب موضوع جدیدی برام بود، آشنایی باهاش جذاب و خواندنی. اما فکر می کنم درباره این موضوع کتاب های مفیدتر با چهارچوب خلاصه تر و بهتر وجود داشته باشند و این کتاب بیشتر به درد افرادی میخورد که تخصصی درباره این موضوع بخوانند. عنوان فارسی این کتاب در گودریدز وجود نداشت متاسفانه! «غلبه بر عزت نفس پایین با CBT (درمانشناختی - رفتاری)» را از طاقچه دریافت کنید. https://taaghche.com/book/51851 0 4 نسیم نیک 1403/11/1 درباره معنی زندگی ویل دورانت 3.6 53 از آن دسته کتاب هایی که دوباره یا چندباره باید خواند تا مفاهیم متعدد آورده شده از زبان افراد مشهور تاریخ را درک کرد، مفاهیم اندکی فلسفی هستند و برای درکشان به اندک تاملی نیاز داریم. همانطور که از اسم کتاب پیداست مفهوم زندگی در اندیشه های این افراد مشهور در قالب نامه هایی مورد گفته می شوند که در نوع خود برای خواننده کتاب بسیار جالب است. ترجمه می توانست بهتر و واضح تر از این باشد. در کل خواندنش تجربه ای خوب است. «درباره معنی زندگی» را از طاقچه بخوانیدد https://taaghche.com/book/22379 0 6 نسیم نیک 1403/11/1 جین ایر شارلوت برونته 4.2 151 «فکر میکنی میتوانم بمانم و برای تو به موجود بی مقداری تبدیل شوم؟فکر میکنی من یک ماشین هستم؟ ماشینی بدون احساس؟ تو میتوانی تکههای غذای که از دهانم بیرون میآید و قطرات آبی که از فنجانم بیرون میریزد را تحمل کنی؟ فکر میکنی چون فقیرم، سرشناس نیستم، ساده و بی تکلفم، بی روحم و دل ندارم؟ اشتباه می کنی! من هم به اندازه تو روح دارم، به همان اندازه قلب دارم. من اکنون بر اساس آداب و رسوم با تو حرف نمی زنم. حرف زدنم با تو بر اساس عرف و رسوم جامعه نیست، حتی با جسم فانی ایست که با تو سخن می گویم. این روح من است که به روح تو اشاره دارد، انگار که روح هردویمان از قبر عبور کرده باشد و در محضر خداوند ایستاده باشیم، مساوی و برابر، همان گونه که هستیم.» بخشی از کتاب جین ایر که خیلی دوستش دارم و شارلوت به خوبی اون ظلمی که به زنان در دوره ویکتوریا وجود داشته رو در این داستان نشون داده و در واقعیت هم زنان در اون دوره تحول بزرگی رو ایجاد کردند. فیلم سینمایی ای هم با همین عنوان و داستان ساخته اند اما لذتی که در خواندن کتابش با جزییات دوست داشتنی اش هست چیز دیگریست:) «جین ایر» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/3562 0 2 نسیم نیک 1403/11/1 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 218 یکی از بهترین هایی که خواندم و از خواندنش بسیار لذت بردم. حال اگر نوجوان باشی و در ابتدای راه شناخت خود و با این کتاب آشنا شوی هم چه بهتر و لذتش دوچندان هم میشود. گفتنیست خود من یکی از همین افراد خوش شانس بودم. داستان سانتیاگوی دوست داشتنی واقعا جذاب بود. «کیمیاگر» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/92224 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 190 چه بنده ای چه انسانِ بزرگی!♥️ یکی از بهترین کتاب هایی که خواندم در ژانر دفع مقدس و زندگی نامه. نگارش خوب و جذابی داشتن و هر فصل جذابیت خاص خودش رو داشت و اصلا خسته کننده و تکراری نبود البته که زندگی این شهید عزیز با وجود عمر کمی که داشتن ولی خیلی پربار و خوب بود. «سلام بر ابراهیم (۱)» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/18870 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 7 ج ن امید کوره چی 3.8 51 داستان فانتزی ایرانی که به خاطر موضوع جدید و خلاقانه ای که داره و همینطور تصویرسازی و قلم جذاب نویسنده قدرت جذب بالایی داره و خواننده رو تا آخر داستان با خودش همراه میکنه. جایی از داستان بود که از شدت هیجان نفس در سینه ام حبس شده بود و مثل یک فیلم تمام صحنه هایی که میخواندم پیش چشمم بود و این هیجان به شدت برایم تازه و دوست داشتنی بود. از خواندن داستان بسیار لذت بردم. «هفت جن» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/18116 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 من ادواردو نیستم! 72 داستانک از زندگی ثروتمندترین شهید شیعه مهدی (ادواردو) آنیلی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 59 کتاب روایتگر داستان زندگی انسان بزرگوار و عزیزی هست که خواندنش برای مخاطب به شدت جذاب و متحیرکننده هست. ایشون هم مثل بقیه شهدا روح بزرگ ی داشتن. انسان بسیار آزاده، یه قهرمان و الگوی واقعی برای زیستن سبک بال در روی کره خاکی! «من ادواردو نیستم» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/40284 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 ترس و لرز غلامحسین ساعدی 3.8 13 ترس و لرز یکی از عجیب ترین کتاب هایی که خواندم. ابتدای داستان را واقعا سخت پیش بردم اما کم کم اوج گرفت. مجموعه قصه های به هم پیوسته که مردمانش دنیای متفاوتی دارند. نویسنده در قصه آخر اشاره می کند که فقر و جهالت همسایه ی یکدیگر هستند. آنجا که فقر باشد هیچ نشانی از آگاهی نیست و نبود آگاهی و در ابهام بودن ترس را به ارمغان می آورد. نویسنده از داستان اول تا آخر این روند تباهی و جهل روزافزون را به زیبایی تصویر میکشد. «ترس و لرز» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/3084 0 3 نسیم نیک 1403/11/1 شغل مورد علاقه آلن دوباتن 3.8 11 از آن دسته کتاب هایی که برای همه سنین پیشنهاد می شود چون تنها به بررسی شغل موردعلاقه نمی پردازد بلکه جنبه ای از فلسفه زیست انسان را بیان می کند و صد البته که اگر نوجوان یا جوانی که در تشخیص علایقش سردرگم است، قطعا این کتاب می تواند عملکردی به مشابه یک مشاور برای او ایفا کند. از این جهت که محتوایی بسیار کاربردی، واقع گرایانه دارد. همینطور افرادی که سال های زیادی مشغول به کار هستند اما از شغل خود لذت نمی برند و رضایت کافی ندارند، شاید با خواندن این کتاب بالاخره جرات شروع مسیر تازه ای را پیدا کنند. البته که با محتوای کتاب های زرد روانشناسی و پیشنهادات عجیب و غریبشان قابل مقایسه نیست و شما باید برای حل تمرین های هر بخش زمان بگذارید و گام به گام جلو بروید. پنج بخش اصلی آن: 1. مقدمه 2. موانع هدفمند بودن 3. جنبه های لذت بخش کار 4. موانع بیرونی و بازدارنده های درونی 5. تسلی بخشی ها هر کدام از بخش ها در نوع خود نکات مفید و جالب توجه ای داشتند اما بخش آخر را از همه بیشتر دوست داشتم چون که واقعیت جوامع امروزی را بیان می کند و جملات آن به گونه ای است که واقعا روح را تسلی می دهد! ترجمه هم خوب بود گرچه که می توانست بهتر باشد. یکی از آرزوهایم این شد که در مقاطع تحصیلی یک نسخه از آن در میان کتب سخت و سنگین درسی وجود داشته باشد، خواندنش بر دانش آموزانمان که در هیاهوی این دوران گیر افتاده اند، واجب است. «شغل مورد علاقه» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/61471 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 جهان هستی هوایت را دارد گابریل برنستاین 1.3 2 چیزی که تو کلِ کتاب برای من آموزنده بود، فصل نه کتاب بود که موًضوعش درباره قضاوت هست. فصل نه: یکی بودن تو را رها میکند. قضاوت که خیلی وقتا اونقدر بهش عادت کردیم که ناخودآگاه اتفاق میوفته و حتی متوجه نمیشیم که داریم قضاوت میکنیم، چیزی که تو رو دور میکنه از بقیه آدما.. پس بخواه و یکی شو با دنیا و جزئیاتش تا رها باشی. ▪قسمتی از این فصل: _قضاوت بسیار موذی است و به شکل توجیهی برای متهم کردن کسی که در حقتان بدی کرده است، ظاهر میشود. با این حال، قضاوت ما را در توهم جدا بودن از دیگران نگه میدارد. «جهان هستی هوایت را دارد» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/53918 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 287 اوه بداخلاقِ دوستداشتنیِ مهربون.. و پروانه، زن ایرانی که کاملا باهاش همذاتپنداری کردم انگار که خودم توی داستان بودم با همون احساسات و .. این رمان از لحاظ روانشناسی و اجتماعی هم واقعا بینظیره. شاید سونیا چندان حضورِ خارجی در رمان نداشت اما عشق و ذات خوبش سراسر داستان بود و میشد حسش کرد. که دلیل خیلی چیزا سونیا و خوبیهاش بوده. اوه، خونه با کابینتهای کوتاه، گربه، ساب و گلهای صورتی... یکی از قشنگترین رمانهایی بود که خوندم و واقعا باهاش زندگی کردم، اشک ریختم و خندیدم. «مردی به نام اوه» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/12618 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 بابا لنگ دراز جین وبستر 4.3 108 یکی از بهترین و محبوب ترین کتاب های زندگیم چون شخصیت دوست داشتنی ام جودی آبوت همیشه به من انرژی و حسی خوبی داده است. همانطور که سریال بابا لنگ دراز زیبایی و لذت خاص خود را دارد کتابش هم دنیای دیگریست. کاش میشد به دنیای جودی سفر کرد و یاد گرفت از مهبرانی و شادابیو حس لذت دیدن و شکف کردن. من نسخه صوتی این کتاب با صدای خانم زهره شکوفنده که صدای شخصیت جودی هم هستند گوش کردم. یکی از بهترین گزینه ها برای هدیه دادن:) «بابا لنگ دراز» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/audiobook/124549 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 دیوانه وار کریستیان بوبن 3.7 17 روایتی تقریبا کوتاه و گذرا از زندگی دختری آزاد که خوندنش به من حسِ رهایی و آزادیِ پروازِ یه چکاوک رو داد. آثار و سبکِ بوبن همیشه سرشار از یه حسِ خاص و متفاوتی هستش. حتی غمی که حس میشه هم در عین حال متفاوته و بهخوبی بیان میشه. من واقعا نوشتههاش رو دوست دارم و خوندنِ این اثر هم برام لذتبخش بود. ترجمه آقای گوهریراد از نشر رادمهر رو خوندم که روان بود. «دیوانهوار» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/67808 0 0 نسیم نیک 1403/11/1 خیابان چرینگ کراس شماره ی 84 هلن هانف 3.4 20 کتابی کلاسیک و با موضوع و سبکی جالب. از این لحاظ هیجانانگیزه که نامههایی که چندین سالِ پیش یه نویسنده به کتابدارِ کتابفروشی یه خیابون از کره خاکی میفرستاده رو بخونی و اتفاقا واقعی هم باشه همه اون نامهها. [اسمها که شامل نویسنده، افراد در ارتباط با هلین، کلِ اعضای کتابفروشی، تمامِ آثار و کتابهای ادبی واقعا هیجانانگیز بودن. اما در کل، اونطور که از مجموعه نامهها انتظار داشتم، نبود و از اواسطش اتفاقات تکرار شده بود. و هیجان غیرقابل پیشبینی نداشت. «خیابان چرینگ کراس شمارهی ۸۴» را از طاقچه دریافت کنید https://taaghche.com/book/28727 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب نسیم نیک 1403/11/1 سامورایی مهربان برایان کلمر 4.0 0 صفحۀ 41 ما با آنچه به دست میآوریم زندگی میکنیم، اما زندگیمان با آنچه میبخشیم معنا مییابد. وینستون چرچیل 0 4 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.