امیرحسین باقری امیرحسین باقری دنبال کردن @ahb_1998 5 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(16 کتاب)0امتیاز دنبال کردن11یادداشت20امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 16 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 12 کتاب یادداشتها امیرحسین باقری جین ایر شارلوت برونته 4.2 127 من فیلم نسخه ۲۰۱۱ اش رو دیدم میدونم کتابش یه چیز دیگس ولی وقتی فهمیدم فیلمش هست ترجیح دادم پولم رو برای کتاب دیگه سیو کنم🙄😅✌️ ولی فیلمش رو دوست داشتم پیشنهاد میکنم ببینید. نسخه ۲۰۱۱ رو حتما ببینید بقیه اش خیلی اب دوغ خیاریه 1 10 امیرحسین باقری تاریخ تمدن ویل دورانت 4.0 1 من نسخه فیزیکی تک جلدی نشر بهنود رو دارم میخونم و یک کلام، منی که از تاریخ بیزارم تو ۴ روز ۲۰۰ صفحه رو با لذت خوندم. داخلش مازاد بر کتاب نوشتم نقشه ها رو سرچ کردم و دیدم. بینظیر. تاریخ ۰۱/۰۷/۱۵ تا فصل یونان و آتن خوندم 1 8 امیرحسین باقری طرح بازاریابی کسب و کارهای کوچک آلن دیب 4.8 4 تا فصل ۲ خوندمش جالبیش اینه از همون اول مفهوم و راهکاره. بقیه شو بخونم بازم یادداشت میزارم 0 3 امیرحسین باقری هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی 3.9 36 اصلا نمیشه درموردش صبت کرد اینقد این کتاب عالیه فقط بخرید و بخونید تا متوجه حرفم بشید. 0 4 امیرحسین باقری هنر خوب زندگی کردن رولف دوبلی 3.8 29 بنظرم اول هنر شفاف اندیشیدن رو بخونید. مکمل هم نیستند ولی اون رو اول بخونید. من اگر وزیر اموزش پرورش بودم میگفتم این کتاب و شفاف اندیشیدن باید توسط بچه ها جوییده بشه اینقد پر مغز و عالیه. 0 4 امیرحسین باقری عقاید یک دلقک هاینریش بل 3.3 120 نخونید فقط همین اینقدر دارک و رو اعصابه ولش میکنید 0 0 امیرحسین باقری آیین پیروزی جک ولش سوزی ولش 2.0 1 متن جذابی نداره، نمدونم شاید مترجم ترجمه خوبی نداره ولی من ارتباط خوبی با کتاب نگرفتم. فعلا برای این کتاب وقت نزارید و انرژیتون رو روی کتاب دیگه بزارید 0 0 امیرحسین باقری از همه جلوتر باش ارل نایتینگل 4.0 1 این یکی از اون کتابهایی هست که من زیرش خیلی خط کشیدم و مطالب مفید و متون مفیدی داره توصیه میکنم مطالعه کنید 0 0 امیرحسین باقری هرگز سازش نکنید: طوری مذاکره کنید که انگار زندگیتان به آن بستگی دارد! کریس واس 4.0 7 خیلی منم منم داره توی کتاب علاوه بر اون شاید خنده دار باشه ولی من حتی روی فونت کتب هم حساسم و فونت و ویراستاری خیلی ضعیفی داره. متن اش هم ۵۰۵۰ بود نه خیلی جذاب نه کسل کننده 0 0 امیرحسین باقری هنر ظریف رهایی از دغدغه ها مارک منسون 3.9 61 نخونید من هی خوندم ببینم چیزی دستگیرم میشه. هیچی نداره چرت و پرته. تا صفه ۱۸۰ خوندم پرتش کردم اونور. وقتتون رو روی یه کتاب دیگه بزارید لطفا 0 0 امیرحسین باقری چهل و هشت قانون قدرت یوست الفرز 4.2 3 من چند فصل اول رو گسسته خوندم. ولی دیدم اینجور نمیشه گذاشتم سر فرصت بخونمش. این کتاب خیلی جذذذاااااابه و داستان های از خودش جذابتر داره. خانم باغستانی بنظرم ترجمه واقعا روونی رو ارائه دادند 0 0 باشگاهها چالشهااین کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.