معرفی کتاب عادت های اتمی اثر جیمز کلییر مترجم هادی بهمنی

عادت های اتمی

عادت های اتمی

جیمز کلییر و 2 نفر دیگر
4.2
386 نفر |
124 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

291

خوانده‌ام

1,136

خواهم خواند

1,200

شابک
9786008738701
تعداد صفحات
288
تاریخ انتشار
1399/10/21

توضیحات

        این کتاب، به سبک جالب و روان، به ما یاد می دهد که چگونه با شناخت عادت های کوچک و مدیریت این عادت ها، هر روز یک درصد بهتر شویم. هر روز یک درصد بهتر شدن، معادل سالی 37 برابر بهتر شدن است! به قوا جیمز گلیر (نویسنده کتاب)، همین رفتارها و عادت های کوچک است که تعیین می کند 5 سال بعد کجا هستیم و چقدر موفق شده ایم یا شکست خورده ایم!یاد می گیریم چگونه:-سیستمی طراحی کنیم که هر روز 1درصد بهتر شویم.-عادت های بد را بشکنیم و به عادت های خوب بچسبیم!-از اشتباهاتی اجتناب کنیم که اغلب افراد، موقع تغییر عادات مرتکب می شوند.-بر نبود انگیزه و اراده غلبه کنیم.-هویت قوی تری بسازیم و به خودمان اعتقاد داشته باشیم.-باری عادت های جدید وقت بگذاریم (حتی وقتی زندگی با ما سر ناسازگاری دارد).-محیط مان را طوری طراحی کنیم که در آن، موفقیت آسان تر باشد.-تغییرات کوچک و ساده ای ایجاد کنیم که نتایج بزرگی به همراه دارند.-چطور وقتی در مسیر اشتباهی قرار می گیریم، مجددا به مسیر درست برگردیم.-و مهم تر از همه، چگونه این ایده ها را در زندگی مان به اجرا در آوریم.و بسیاری موارد بیشتر...
      

لیست‌های مرتبط به عادت های اتمی

نمایش همه

پست‌های مرتبط به عادت های اتمی

یادداشت‌ها

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        اولین نکته جالب این کتاب :برای ساختن یک عادت   باید از آن عادت یک کار  بسیار کوچک احمقانه در نظر بگیرید که از توانایی‌شما خیلی کوچکتر باشه 
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

1

maedeh

maedeh

1402/6/31

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

1

فاطمه

فاطمه

1402/1/5

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          «عادت،دشمنی است که انسان را در تملک خود دارد»امیرالمومنین(علیه‌السلام)

می‌خواهم از اینجا شروع کنم.از اینجایی زویا پیرزاد می‌گوید:
عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند.»
و اما عادت!
عادت!کلمه‌ای پیش‌پا افتاده و دم دستی که سهل  به نظر می‌آید.
انگار که هیچ محلی از اعراب در زندگی‌هامان ندارد.
جناب کلییر عزیز!اینجا دست روی تخت سینه‌‌ی باورت می‌گذارد.
می‌نشاندت روی صندلی و باحوصله توضیح‌می‌دهد 
که عادت،چقدر در زندگی‌ات محلی از اعراب است.تو بگو چنانکه خود اعراب است.
حالا که این عادت‌های خرد و پیش پا افتاده زندگی‌,با تغذیه از زمان جای پایشان بزرگ و بزرگتر میشود 
مثل همان هواپیمایی که تنها با یک درجه انحراف دماغه‌اش,در جایی با فاصله زیاد از مقصدش فرود می‌آید،یکهو به خودت می‌آیی می‌بینی سر از غرب عالم در آوردی چنانکه نقشه زندگی مقصدت را شمال غربی نشان می‌داد.
خب جناب کلییر عزیز،مسئله را به خوبی مطرح و احساس نیاز تو را به این کلام زیبای امیرالمومنین که«فضیلت،چیره شدن بر عادت‌هاست»بیدار می‌کند.دستت را میگیرد و قدم به قدم یادت می‌دهد که چطور عادت‌های نو بسازی و لباس مندرس عادت‌های نارفیقت را از تن زندگی‌ات دربیاوری.
و این دقیقا حسن این کتاب است.عملکردی و کارگشا بودنش.
یکبار توی طاقچه خواندمش و دیدم نه نمی‌شود 
باید کالبدش را گیر بیاورم و دوباره بخوانم.
کتاب لذیذی بود،به لذت عمل‌گرایی.
        

37

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          در حوزه‌هایی مانند موفقیت، عادتها، مدیریت زمان، تمرکز و روابط اجتماعی، کتابهایی وجود دارند که بیشتر به تکنیکها می‌پردازند و از ذکر دلیل این تکنیکها پرهیز می‌کنند. گاهی این کتابها به کتابهای بازاری یا زرد معروف می‌شوند. (مانند کتابهای برایان تریسی) برخی از کتابها نیز وجود دارند که عمدتا به فلسفه‌ی موضوعات می‌پردازند و فرصتی برای بیان تکنیکها وجود ندارد. (مانند کتاب هوش هیجانی) معمولا نیز اینطور است که کتابهای تکنیکال، نکات نهایی و کاربردی چندین فصل از چندین کتاب را در یک کتاب خلاصه کرده‌اند و به نظرم حتی به عنوان جمع‌بندی و یکپارچه‌سازی مطالب چندین کتاب از چندین مبحث علمی جداگانه، لازم هستند و فواید زیادی دارند که جای بحث آن در اینجا نیست.
اگر قبل از مطالعه‌ی کتابهای دسته‌ی اول (تکنیکال)، کتابهای دسته‌ی دوم (بنیادین) را مطالعه کرده باشیم، با درک بهتر دلیل وجودی آن تکنیکها، باورهایی نیز درخصوص تاثیر آنها بوجود می‌آید که اثربخشی‌شان را دوچندان می‌کند. همچنین درک بهتر آن باعث می‌شود فراموشی استفاده از تکنیکها نیز کمتر شود؛ چرا که بسیاری اوقات صرف مطالعه سلسله‌وار یک سری روش، بدون دانستن چرایی آن، شاید اثر چندانی نداشته باشد.
کتاب «عادتهای اتمی»، کتابی بسیار خوب درباره عادتها است که تلاش کرده هر دو بخش فلسفه‌ی وجودی و تکنیکها را با هم پوشش دهد. گرچه این تلاش در بسیاری از مواقع منجر به خلاصه‌شدن هر دو بخش و ابتر ماندن آن شده است؛ اما می‌تواند برای کسانی که تمایل دارند به جای مطالعه‌ی چند کتاب، یک کتاب درباره‌ی تغییر و تثبیت عادتها مطالعه کنند، بسیار مفید باشد. با اینحال این را نیز درنظر داشته باشیم که برای فهم و رسوب بهتر مطالب گفته شده در کتاب «عادتهای اتمی» بهتر است مطالعات بنیادین دیگری نیز درباره محورهای گفته شده در کتاب داشته باشیم.
        

0