کتابهایی برای رشد🌱 منتخب mavi mavi 7 روز پیش کتابهایی برای رشد🌱 کتابهای این مجموعه ارزش چندین بار خوندن رو دارن. این کتابها به رشد و توسعه فردی و شخصیت شما کمک میکنن. بدون اغراق باید بگم از تک تک خط ها نکته در میاد. با خوندن این کتابها ورژن بهتری از خودت رو به خودت هدیه کن.💝 10 0 2 1 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.9 20 2 پتانسیل پنهان (دانش رسیدن به دستاوردهای بزرگ تر) آدام گرانت 5.0 1 3 بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت دوری کلارک 4.3 1 4 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.2 116