معرفی کتاب بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت اثر دوری کلارک مترجم اکبر درویشی

بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت

بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت

دوری کلارک و 1 نفر دیگر
4.3
5 نفر |
1 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

4

خوانده‌ام

17

خواهم خواند

31

شابک
9786222543709
تعداد صفحات
208
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        بازی بلندمدت یعنی اجتناب از رضایتمندی کوتاه‏‌مدت برای تلاش در جهت هدفی مبهم اما باارزش در آینده. این کار ساده‌‏ای نیست، اما مطمئن‌‏ترین مسیر برای دستیابی به موفقیت پایدار و معنادار در جهانی است که اغلب کارهای ساده، سریع و اساساً سطحی را در اولویت قرار می‏‌دهد.

دوری کلارک، متفکر برجسته‌ی حوزه‌ی کسب‌وکار و استاد دانشگاه دوک، در این کتاب مفاهیم و راهبردهای اساسی را، که فرایند تفکر بلندمدت را تقویت می‏کنند، معرفی می‏کند. او این مفاهیم و راهبردها را از طریق آزمون‏‌وخطا در زندگی شخصی‏‌اش و همچنین از طریق مشاوره به صدها مدیر و کارآفرین برتر کشف کرده است.

کتاب بازی بلندمدت برای حرفه‌‏ای‏‌هایی طراحی شده که از زندگی و کارشان چیز بیشتری می‏‌خواهند و برای رسیدن به آن نقطه حاضرند مسیر دشوارتر را برگزینند.

اگر یک مدیر اجرایی نیمه‌‌حرفه‌ای یا یک کارآفرین تازه‌کارید یا شاید دوست دارید برای شغلی در بازنشستگی‌ برنامه‌ریزی کنید، کتاب بازی بلندمدت مناسب شماست.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت

لیست‌های مرتبط به بازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدت

رؤیا

رؤیا

1404/4/10

تئوری انتخاب؛ درآمدی بر روانشناسی امیدبازی بلند مدت؛ تفکر بلند مدت در دنیایی کوتاه مدتآبنبات هل دار

کتاب‌هایی که شروعشون کردم اما به آخر نرسوندمشون!

7 کتاب

میشه گفت برای رها کردن هرکدوم دلیلی داشتم. تئوری انتخاب کتاب مفصلی بود که با ذوق تمام می‌خوندمش اما اصلا نمی‌شد و نباید یکباره تمومش می‌کردم. یه مدت همچنان باز موند و از یه جایی به بعد دیگه نخوندمش. خیلی دوسش دارم و سعی می‌کنم در یه فرصت مناسب و پیوسته حتما بخونمش. بازی بلند مدت وقتی این کتاب رو شروع کردم دلیل خیلی خوبی برای خوندنش داشتم و تا نصفش پیش رفتم، اما یهو اون دلیل رو انگار گم کردم و دیگه ادامه ندادمش. این یکی هم کتابیه که شاید یه روز برم سراغش. متن خوب و روانی داشت و درکش می‌کردم. آبنبات هل دار خیلی مشتاق بودم و قصد داشتم همه جلدهای آبنبات رو بخونم اما کلا نتونستم باهاش ارتباط بگیرم. تو لیست کتابام موند که شاید خوندنش مختص موقعیت خاصی باشه برام، اما نتونستم با ذوق ادامه بدم و به خودم فشار نیاوردم که تمومش کنم. فکر نمی‌کنم دیگه برم سراغ کتاب‌های آبنبات. کتاب کوچک هوگا این یکی رو طی یه تصمیم آنی و با خوندن چندتا نظر مثبت شروع کردم. اما از یه جایی به بعد هرجمله‌اش برام مثل جمله قبلی بود. انگار محتوای کتاب برام بی‌معنی شد و دیگه قانع نمی‌شدم ادامه بدمش. سلام بر ابراهیم ۲ کتاب سلام بر ابراهیم ۱ رو با ذوق خوندم. وقتی سراغ کتاب دومی رفتم، انگار به این نتیجه رسیده باشم که کتاب اول حق مطلب رو به اندازه کافی ادا کرده، ترجیح دادم همین زمان رو روی کتاب‌های دیگه‌ای از ژانر دفاع مقدس بذارم. مجموعه دفتر خاطرات بچه لاغر مردنی هم... به قول آیدا:«دیگه سنم از اینا گذشته»🫡😂 با اینکه بازم می‌تونستم از لابلای دیالوگ‌ها یه چیزایی بردارم و اوایل مشتاق بودم بخونمش، اما به زور یکم ادامه دادم و بعد ولش کردم. گزارش یک آدم‌ربایی این کتاب رو از دسته‌بندی کارآگاهی_جنایی کتابخونه، رندوم از قفسه کتابا برداشتم. این ژانر رو همیشه دوست داشتم و با ذوق کتاب رو باز کردم اما نفسم برید تا یکم پیش رفت! همون موقع خیلی بنظرم ثقیل و نچسب اومد و ولش کردم. فکر کنم کتاب‌های نصفه و نیمه بیشتری داشتم ولی تا الان همینا رو یادمه. امیدوارم این لیست شلوغ نشه دیگه.

0

یادداشت‌ها

        «کسب‌وکار» برای من که همۀ فعالیت‌هایم حول کلمۀ «آموزش» می‌گردد شاید به‌معنای متداولش نباشد، اما با این نکته هم همچنان کتاب سرزنده و پویایی است و بینش‌های مفیدی به ما می‌دهد. می‌کوشم در چند خط جملات کلیدیِ کتاب و برداشت‌هایم را بنویسم.
	پُرمشغلگی چندان جذاب نیست. دور خودتان دیوارهایی بکشید و محدودیت ایجاد کنید.
	بپذیرید که در زمینه‌هایی بد هستید، عالی‌بودن در کار «الف» مستلزم بد بودن در کار «ب» است. در این جاها، «نه گفتن» راه‌گشاست.
	فکرکردن به آینده هم که می‌خواهید کجا باشید راه‌گشاست (خودمانی‌اش: جواب است)
	بیست درصد زمان خود را صرف یافتن و بررسیِ حوزه‌های جدید کنید. اگر هم خواستید تغییر کنید یادتان باشد باید وقتی در موضع قدرت هستید، و نه ضعف، اقدام کنید. دهه‌ای‌فکرکردن به شما کمک می‌کند که اگر در کوتاه‌مدت سنگی یا خاری به پایتان رفت تحملتان بالا برود.
	پیداکردن یا ساختن شغل و موقعیت شغلی جدید از یک مسیر چهارمرحله‌ای می‌گذرد، یادگیری، خلق‌کردن، برقراری رابطه (شبکه‌سازی)، بهره‌برداری.
	شبکه‌سازی را سه نوع می‌توان تصور کرد: کوتاه‌مدت، بلندمدت، افق نامحدود. افق نامحدود قلق‌های خاص و جالبی دارد، مثل اینکه وقتی برای ارتباط را با شخصی که می‌دانید برای شما نفع زیادی خواهد داشت گره‌های اول را طوری بزنید که همۀ بلیط‌هایتان خرج نشود. یک سالی صبر کنید و بعدش حساب‌شده جلو بروید، بازخورد بگیرید و اگر مطلوب نبود بی‌خیالش شوید.
	صبر، صبر، صبر. متخصص‌سرشناس‌شدن حداقل پنج سال زمان می‌برد. البته خستگی در راه حتماً پیش می‌آید، بنابراین بپرسید: چرا این کار را انجام می‌دهم، دیگران چه نتیجه‌ای گرفتند، و مشاورهای مورداعتمادم چه می‌گویند.
	باید عالی باشید، اما شکست هم می‌خورید. قبل از ارائۀ محصول یا مفهوم جدید، آن را بیازمایید. برای کارهایتان تاریخ تعیین کنید، دیگران را هم درگیر کنید.
	ساندویچ را نمی‌توان در یک آن خورد، باید لقمه‌لقمه‌اش کرد. کارهایتان را هم خُرد کنید. ایجاد تصویر شفاف از رسیدن و طول مسیر از لازمه‌های واقعیِ یک کار بلندمدت است. زمان‌های کار را محدود و محدودتر کنید. آهسته و پیوسته حرکت کردن یک کلیشه است که با درصد بالایی واقعیت دارد.
نکات بالا جملات کلیدی است، کتابْ پر است از مثال‌ها و نمونه‌های عینی که این کلیدجمله‌ها را برای شما معنادارتر می‌کند. اگر که با فضای کاری‌تان در هر حیطه‌ای هم تطبیق دهید که بیشتر و بیشتر برایتان فهمیدنی می‌شود.
نکتۀ جالب دیگر Call to Action جالب نویسنده بود. برای دریافت یک جدول به سایت‌اش ارجاع داده بود. برای گرفتن جدول باید ایمیل وارد می‌کردم، و از اینجا بود که هر هفته تقریباً سه بار مقاله‌های آقای دوری کلارک برایم ایمیل می‌شود و مثل اینکه باید تا وقتی از سرویس گوگل استفاده می‌کنم حضور آقای کلارک را هم بپذیرم.
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

7