یادداشت زینب محمدقلی‌زاد

        باید اعتراف کنم من این کتاب رو نتونستم تمومش کنم و الان هم با اکراه این رو مینویسم چون اقبال جمعی خلاف نظر منه . به عنوان خوانده شده هم ثبت میکنم چون با تورقی که داشتم میدونم هیچ وقت سراغش نخواهم رفت تا تمومش کنم .شاید اصلا چون با خود کلمه ی عادت مشکل دارم نتونستم باهاش کنار بیام یا نمیدونم چی ولی با کتاب های هم تیپ این هم مشکل دارم هزاری هم بگید راه های موفقیت این ها هستن من میگم اگر یک میلیارد آدم رو زمین باشه به یک میلیارد شکل موفقیت معنا میشه ولی باز هم میگم باب میل من نبود شاید تو به برهه ی خاص به یک نفر خاص بتونه کمک کنه .
      
2

5

(0/1000)

نظرات

سخن این کتاب و کتاب های مشابه این کتاب که به جنگ روانشناسی های زرد میرن و سعی میکنن علمیصحبت کنن همین دغدغه ی شماست و این کتاب به هیچ عنوان سعی در تجویز یک نسخه ی همگانی برای همه رو نداره اون جنس از  تجویزی که شما میگید مربوط به کتاب های مثبت اندیشی و زرد و بازاری هست اما این کتاب جز این دسته به هیچ وجه محسوب نمیشه و جز کتاب های خوب و علمی در توسعه فردی هست.

0

پیشنهاد میکنم با این دید به این کتاب نگاه کنید شاید شما رومشتاق کرد به خوندن دوباره و اتفاقا با خوندن این کتاب متوجه میشید این کتاب فقط نقشه ی کلی به شما داده اینکه انتخاب کنید از کدوم جاده برید با جه سرعتی برید و با چه سوختی کاملا دست خودتونه . و تمام کتاب های قابل اتکا در دنیای روانشناسی هم باید چنین ویژگی ای رو برخوردار باشند که نسخه های تجویزی همگانی نپیچند .

0