بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

فائزه خوش طینت

@faezeh_khoshtinat

30 دنبال شده

28 دنبال کننده

                      
فارغ التحصیل رشته ی فلسفه محض از  دانشگاه علامه طباطبایی  در مقطع کارشناسی 
دانشجوی فلسفه غرب در دانشگاه علامه طباطبایی در مقطع کارشناسی ارشد 
دشوارترین مسولیت ، مسئولیتی ست که آگاهی بر دوش ما می اندازد
                    
faezeh_khoshtinat_97

یادداشت‌ها

                مشاوره فلسفی که گاهی به آن عمل (مداخله ی) فلسفی یا مشاوره ی فلسفی یا فلسفه ی بالینی نیز می گویند، حرکتی معاصر در فلسفه عملی است. مشاوره فلسفی از دهه 1950 به عنوان یک مداخله و از دهه 1980 به عنوان یک حرفه در حال توسعه است، و متخصصان مشاوره ی فلسفی معمولاً دارای مدرک دکترا یا حداقل مدرک کارشناسی ارشد در فلسفه هستند و خدمات مشاوره یا مشاوره فلسفی خود را به مشتریانی ارائه می دهند که به دنبال درک فلسفی از زندگی خود مشکلات اجتماعی یا حتی مشکلات روحی هستند. در مورد آخر، مشاوره ی فلسفی ممکن است به جای روان درمانی یا همراه با آن باشد. اغلب گفته می شود که این جنبش ریشه در سنت سقراطی دارد که فلسفه را جستجوی خیر و زندگی خوب می دانست. زندگی بدون فلسفه برای سقراط ارزش زیستن نداشت. به عنوان مثال، این منجر به فلسفه رواقی گری شد که نتیجه آن درمان رواقی شد.
این کتاب نوشته ی پیتر راب از کتاب های مهم و مرجع حوزه ی مشاوره ی فلسفی ست شما در این کتاب با موضوعات مشاوره ی فلسفی شیوه های درمان آن و روش شناسی و معرفی هرکدام از مکاتب های مختلف در این حوزه آشنا میشید  اگر علاقه به این حوزه دارید خوندن این کتاب خط و مسیرهای خوبی رو به شما نشون میده
        

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

فعالیت‌ها

پیشنهاد میکنم با این دید به این کتاب نگاه کنید شاید شما رومشتاق کرد به خوندن دوباره و اتفاقا با خوندن این کتاب متوجه میشید این کتاب فقط نقشه ی کلی به شما داده اینکه انتخاب کنید از کدوم جاده برید با جه سرعتی برید و با چه سوختی کاملا دست خودتونه . و تمام کتاب های قابل اتکا در دنیای روانشناسی هم باید چنین ویژگی ای رو برخوردار باشند که نسخه های تجویزی همگانی نپیچند .
سخن این کتاب و کتاب های مشابه این کتاب که به جنگ روانشناسی های زرد میرن و سعی میکنن علمیصحبت کنن همین دغدغه ی شماست و این کتاب به هیچ عنوان سعی در تجویز یک نسخه ی همگانی برای همه رو نداره اون جنس از تجویزی که شما میگید مربوط به کتاب های مثبت اندیشی و زرد و بازاری هست اما این کتاب جز این دسته به هیچ وجه محسوب نمیشه و جز کتاب های خوب و علمی در توسعه فردی هست.