خرده عادت ها

خرده عادت ها

خرده عادت ها

جیمز کلییر و 1 نفر دیگر
4.2
286 نفر |
102 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

182

خوانده‌ام

672

خواهم خواند

588

شابک
9786007845889
تعداد صفحات
240
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        جیمز کلیر در کتاب خرده عادت‌ها راهی آسان و اثبات‌شده برای ایجاد عادت‌های خوب و از بین بردن عادت‌های بد را به شما نشان می‌دهد. او خود را «متخصص عادت‌ها» می‌داند و می‌گوید ایده‌های گفته شده در این کتاب را به دلیل اینکه مجبور بوده با آن‌ها زندگی کند یاد گرفته است.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به خرده عادت ها

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به خرده عادت ها

نمایش همه
چگونه کمال گرا نباشیمخرده عادت ها برنامه‌ریزی به روش بولت ژورنال: ردیابی گذشته، ساماندهی حال، طراحی آینده

عادت سازی

4 کتاب

من خودم از اون دسته ادمهای اهمالگری بودم که به شدت با برنامه ریزی مشکل داشتم تا روزی که با این کتابها آشنا شدم و در کنارش از یکی از دوستانم خواستم مثل یک میرغضب از دور منو تحت نظر داشته باشه، بالاخره گاهی وقتا یکم خشونت بدک نیست😁 طبق تجربه‌ی شخصی خودم این لیست میتونه بهتون توی غلبه بر اهمالکاری و خرد کردن اهداف بلند مدت به هدفهای کوچکتر و انجامشون بهتون کمک کننده باشه. در ضمن در رابطه با کتاب اثر مرکب که خیلیها این کتاب رو اشتباها جز دسته‌ی مطالب زرد میذارن باید بگم نه تنها زرد نیست بلکه یک کتاب بسیار هدفمند و واقع گراست، قرار نیست هرکاری رو که ما نمیتونیم انجام بدیم یا تنبلیمون میاد رو سری جز اون مطالب دسته بندی کنیم🤷🏻‍♀️ در کنار کتاب اثر مرکب به شدت خوندن کتاب خرده عادت‌ها پیشنهاد میشه چون اثر مرکب مثل یک مسیر و نقشه‌ی کلی میمونه و خرده عادتها چراغهای اون مسیر هست. ترتیب خوندن کتابها هم به این صورت هست: اول اثر مرکب رو بخونید بعد خرده عادتها بعد از اون چگونه کمالگرا نباشیم و بعد هم برنامه ریزی به روش بولت ژورنال البته اگر از کمالگرایی بیش از حد رنج میبرید یه نگاهی به لیست کتابهای کمالگرایان اهمالکار که گذاشتم بکنید.🙃 هنوز چند تا کتاب دیگه مونده که باید در این زمینه حتما مطالعه کنم و این لیست کتاب در حال اپدیت شدنه اگر شما هم کتاب خوبی در این زمینه میشناسید حتما معرفی کنید خوشحال میشم🩵

4

پست‌های مرتبط به خرده عادت ها

یادداشت‌ها

          ما در زندگی روزمره بسیاری از کارها رو به صورت ناخودآگاه و از روی عادت انجام میدیم که یه سریشون برای ما ضرر دارن و جلوی پیشرفت ما رو میگیرن و یه سری مفیدن این کتاب به ما یاد میده چجوری عادت های مفید برای خودمون ایجاد کنیم و عادت های مضر رو با مفید جایگزین کنیم خوبی کتاب اینه که کاردبردیه و توصیه میکنم ترجمه آقای بهمنی رو بگیرید ترجمه واقعا خوبیه
یه بخشی از کتاب رو براتون پایین میارم
چگونه یک عادت خوب بسازیم : 
اولین قانون (سرنخ): آن را شفاف و آشکار کنید. 
دومین قانون (تمایل): آن را جذاب کنید.
 سومین قانون (پاسخ): آن را ساده کنید.
 چهارمین قانون (پاداش): آن را رضایت‌بخش کنید. 
می‌توانیم این قوانین را معکوس کنیم تا نحوهٔ شکستن یک عادت بد را یاد بگیریم. چگونه یک عادت بد را از بین ببریم
 اولین قانون (سرنخ): آن را مخفی (پنهان) کنید.
 دومین قانون (تمایل): آن را لوس و غیرجذاب کنید. 
سومین قانون (پاسخ): آن را دشوار کنید.
 چهارمین قانون (پاداش): آن را عامل نارضایتی کنید.
        

1

          در حوزه‌هایی مانند موفقیت، عادتها، مدیریت زمان، تمرکز و روابط اجتماعی، کتابهایی وجود دارند که بیشتر به تکنیکها می‌پردازند و از ذکر دلیل این تکنیکها پرهیز می‌کنند. گاهی این کتابها به کتابهای بازاری یا زرد معروف می‌شوند. (مانند کتابهای برایان تریسی) برخی از کتابها نیز وجود دارند که عمدتا به فلسفه‌ی موضوعات می‌پردازند و فرصتی برای بیان تکنیکها وجود ندارد. (مانند کتاب هوش هیجانی) معمولا نیز اینطور است که کتابهای تکنیکال، نکات نهایی و کاربردی چندین فصل از چندین کتاب را در یک کتاب خلاصه کرده‌اند و به نظرم حتی به عنوان جمع‌بندی و یکپارچه‌سازی مطالب چندین کتاب از چندین مبحث علمی جداگانه، لازم هستند و فواید زیادی دارند که جای بحث آن در اینجا نیست.
اگر قبل از مطالعه‌ی کتابهای دسته‌ی اول (تکنیکال)، کتابهای دسته‌ی دوم (بنیادین) را مطالعه کرده باشیم، با درک بهتر دلیل وجودی آن تکنیکها، باورهایی نیز درخصوص تاثیر آنها بوجود می‌آید که اثربخشی‌شان را دوچندان می‌کند. همچنین درک بهتر آن باعث می‌شود فراموشی استفاده از تکنیکها نیز کمتر شود؛ چرا که بسیاری اوقات صرف مطالعه سلسله‌وار یک سری روش، بدون دانستن چرایی آن، شاید اثر چندانی نداشته باشد.
کتاب «عادتهای اتمی»، کتابی بسیار خوب درباره عادتها است که تلاش کرده هر دو بخش فلسفه‌ی وجودی و تکنیکها را با هم پوشش دهد. گرچه این تلاش در بسیاری از مواقع منجر به خلاصه‌شدن هر دو بخش و ابتر ماندن آن شده است؛ اما می‌تواند برای کسانی که تمایل دارند به جای مطالعه‌ی چند کتاب، یک کتاب درباره‌ی تغییر و تثبیت عادتها مطالعه کنند، بسیار مفید باشد. با اینحال این را نیز درنظر داشته باشیم که برای فهم و رسوب بهتر مطالب گفته شده در کتاب «عادتهای اتمی» بهتر است مطالعات بنیادین دیگری نیز درباره محورهای گفته شده در کتاب داشته باشیم.
        

0

        این کتاب واقعا شما رو برنامه ریز میکنه 
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0