بهترین کتاب های روانشناسی که تا به حال خوندم منتخب maede sjk maede sjk 6 روز پیش بهترین کتاب های روانشناسی که تا به حال خوندم اگه هیچ کتاب روانشناسی تا به حال نخوندین، این کتاب ها به تنهایی کفایت میکنه. 4 0 0 1 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 3.8 15 2 هنر ظریف رهایی از دغدغه ها مارک منسون 3.9 68 3 قدرت شروع ناقص ؛ نکاتی درباره خلاقیت در کارها جیمز کلییر 3.9 28 4 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.2 113 5 وقتی بدن نه می گوید: بهای استرس پنهان گبور مته 4.3 2 6 ذهنیت برنده جیمز کلییر 3.6 4