معرفی کتاب سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد اثر نادر ابراهیمی

سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد

سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد

4.5
215 نفر |
64 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

43

خوانده‌ام

424

خواهم خواند

179

شابک
9780945069829
تعداد صفحات
247
تاریخ انتشار
1376/10/11

توضیحات

        کتاب « سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد - جلد اول» نوشته « نادر ابراهیمی» توسط انتشارات سوره مهر منتشر شده است.دوران کودکی امام و شکلگیری شخصیت وی در دامن پر مهر مادر و صاحبه خانم (عمه ایشان)، مرام و منش پدر امام و نحوه شهادت ایشان، حضور امام در کلاس درس مدرس، بررسی شجره نامه اجداد، امام و شرحی از زندگی پدربزرگ ایشان، مراحل آشنایی امام با دختر حاج آقا ثقفی تا ازدواج، از جمله مواردی است که محتوای این داستان را دربر میگیرد.
      

لیست‌های مرتبط به سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد

نمایش همه
 جمع‌ها و حاصل جمع‌هاپروانگان شمع جمع: جهاد اکبر؛ بیداری و سلوک جمعیسه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد

چند کتاب پیشنهادی برای نمایشگاه کتاب سال ۱۴۰۴

12 کتاب

#با_کتاب_زندگی_ات_را_بساز 🌀 چند کتاب پیشنهادی برای نمایشگاه کتاب سال ۱۴۰۴ 📌 قسمت نخست 📒 در زندگی رهبر انقلاب چه گذشته است که چنین انسان شگرفی ساخته شده است؟ اگر می خواهید رهبر انقلاب را از زبان خودشان با بیان بسیار دلنشین و جذاب بشناسید و اگر می خواهید درباره ایشان مطالب تازه ای که تاکنون نشنیده اید به دست بیاورید، کتاب "خون دلی که لعل شد"، نشر انقلاب اسلامی را حتماً تهیه کنید. 📗 کتاب "طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن" نشر صهبا؛ زندگی هر انسان مسلمانی را تغییر جدی می دهد. افق نگاه شما به زندگی و مسئولیت هایی که در آن دارید بعد از مطالعه این کتاب بشدت ارتقا پیدا می کند. این کتاب سخنرانی های سال ۱۳۵۳ استاد سید علی خامنه ای است. مطالعه این کتاب برای هر طلبه و دانشجویی از نان شب واجب تر است. 📘 اگر می خواهید اندیشه پشتیبان رهبری و رویکرد ایشان را در کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی به دست بیاورید "پای درس خمینی مشهد" نشر گام دوم را مطالعه کنید. در این کتاب دغدغه اندیشگانی رهبری و نظام اندیشه ایشان توسط اساتیدی همچون: یزدان پناه، پارسانیا، فلاح، عالم زاده، وکیلی و ... بررسی شده است. مطالعه آن برای کسانی که قصد تدریس کتاب را دارند بسیار ضروری و کمک کار است. 📔 "انسان ۲۵۰ ساله" نشر صهبا؛ یک خطِ سیرِ واحد برای هدف مشترک اما با روش های متفاوت را برای ائمه (علیهم السلام) ترسیم می کند. رهبر انقلاب دهه ۵۰ در سلولِ زندان به این ایده دست پیدا می کنند. این کتاب بُعد عظیم سیاسی و مبارزاتی ائمه بزرگوار را از غُربت چندین ساله خارج کرده است. بسیاری از شرایط و موقعیت های جامعه ما با مطالعه این کتاب تطبیق و تحلیل می شود. مطالعه آن کمک کار شما در تحلیل حرکت امروزی جامعه اسلامی خواهد شد. 📙 بهترین معرفی از امام خمینی(ره) را باید در بیانات رهبری جستجو کرد. کتاب "عبد صالح خدا" نشر صهبا؛ بسیار شیرین و دقیق به خاطرات مبارزاتی و سیاسی امام (ره) در بیان رهبرانقلاب پرداخته است. برخی از خاطرات برای اولین بار در این کتاب منتشر شده است. 📘 "سه دیدار" نادر ابراهیمی، نشر سوره مهر؛ انسان را مبهوت و مجذوب شخصیت امام خمینی(ره) می کند. این کتاب بسیار پرجاذبه و پُر حرارت است و جان شما را به امام(ره) پیوند می زند. 📗 آیت الله جوادی آملی، شاگرد امام(ره) و حقیقتاً مجذوب استاد خویش است. "بنیان مرصوص" نشر اسراء؛ آیت الله جوادی در این کتاب از ابعاد بی نظیر امام(ره) پرده پوشی کردند و شخصیت جامع امام(ره) را با بیان فوق العاده علمی تبیین کرده اند. 📕 چهار کتاب بسیار مهم برای کارهای گروهی و تشکیلاتی که مطالعه آن ها از ضروریات هر تشکیلات است چرا که هویت، روش، راهبرد، توصیه ها و سلوک تشکیلاتی را به خوبی تبیین کرده اند: "قرارگاه فرهنگی" اثر رهبر انقلاب، نشر صهبا؛ "تشکیلات بهشتی"، اثر شهید بهشتی، نشر معارف؛ "پروانگان شمع جمع" اثر استاد عابدینی، نشر معارف؛ "جمع و حاصل جمع ها"، استاد علی صفائی، نشر لیلة القدر. 📌 ادامه دارد... #معرفی_کتاب #نمایشگاه_کتاب_۱۴۰۴

4

عبد صالح خداحاج آقا روح اللهخون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی

از علما و بزرگان دین بگو؛

26 کتاب

کتب مربوط به زندگی علما، عرفا؛ (موارد مطالعه شده، با تیک مشخص شده) • کتاب های خاطره ای: ○ عبد صالح خدا / آقا روح الله ○ خون دلی که لعل شد ✅️/ ماه در آينه ○ گوهر شب چراغ (حاج شیخ غلامرضا یزدی)✅️ ○ حاج آخوند / شیخ بی خانقاه ○ به رنگ صبر (خاطرات فاطمه صدر، از شهید صدر و امام موسی صدر) ○ عمار انقلاب / ذوالشهادتین امام (علامه مصباح) ○ چای خوش عطر پیرمرد : داستان‌هایی کوتاه از زندگی مبارز مجاهد شهید سیدحسن مدرس ○ سوخته : زندگی نامه، آيت الله شیخ محمدجواد انصاری همدانی • رمان: ○ سه دیدار (امام خمینی)✅️ ○ روح الله (امام خمینی) ○ مردی در تبعید ابدی (ملاصدرا)✅️ ○ قلندر و قلعه (شیخ اشراق) ○ نا (شهید صدر) ○ نخل و نارنج (شیخ انصاری )✅️ ○ شهاب دین (آيت الله مرعشی نجفی )✅️ ○ تنهای هزار ساله (شیخ صدوق) ○ که ماهی بر آید (ملاهادی سبزواری)✅️ ○خاک نشین (شیخ عباس قمی) ○ آقا شیخ مرتضی زاهد ○ کهکشان نیستی (آيت الله قاضی)✅️ ○ خورشید می ماند (شیخ بهایی) ○ بند‌‌بند سرگذشتم (زندگی‌نامه خودنوشت مرحوم کاشف الغطا) ○ قربانی طهران (اشاره ای به زندگی شیخ فضل الله نوری در قالب رمان) ○ تو را خانه ای هست (شیخ بهایی) [لیست درحال به روز رسانی است]

97

پست‌های مرتبط به سه دیدار با مردی که از فراسوی باور ما می آمد

یادداشت‌ها

          در این چشم ها قدرت عجیبی است. قدرتی که می تواند جهان را زیر و رو کند...

مانند یقیه نوشته های نادر ابراهیمی دوستش داشتم ولی امامش امام نبود! امام شناس نیستم ولی همین قدر می توانم تشخیص دهم که آقا روح اللهِ نادر ابراهیمی خیلی از امام خمینی دور بود.
دیدار اول: مردی که از فراسوی باور ما می آمد که اصلا به امام شباهت نداشت ( از لحاظ محتوای سخنان ). مثلا:
 یک مریدِ تنها در جهانی چنین پر ازدحام، دلیل حقارت مراد است و نرسیدن به پای آن قله ای که هدف ماست. 
و در جایی دیگر آقای مدرس را سرزنش می کنند که تنها می جنگند. در صورتی که امام بار ها فرمودند که همه ی دنیا یک طرف باشند و من در طرف دیگر، دست از راه حق نمی کشم و 
  ما مکلف به انجام تکلیفیم و به نتیجه کاری نداریم 

روش اثبات خدا را هم در این دیدار به نظرم نمی توان به امام نسبت داد.

دیدار سوم: این دیدار را بیشتر از دو دیدار دیگر دوست داشتم و به همین دلیل به دنبال اصل ماجرا رفتم و خوب تفاوت های بسیار یافتم.
مثلا آقا روح اللهِ داستان، مرحوم مدرس را برای مجلس رفتن، سرزنش می کند. در صورتی که از سخنان امام چیزی دیگری برداشت می شود:
 ... آنها از مدرس مي‌ترسيدند. مدرس يك انسان بود. يك نفري نگذاشت پيش برود كارهاي او راتا وقتي كشتندش، يك نفري غلبه مي‌كرد بر همه‌ي مجلس، بر اهالي كه در مجلس بودند غلبه مي‌كرد، يك نفري، يك نفري تا توي مجلس نبود ( من آن وقت مجلس رفتم، ديدم، براي تماشا، بچه بودم، جوان بودم، رفتم) مجلس آن وقت تا مدرس نبود مثل اينكه چيزي در آن نيست، مثل اينكه محتوا ندارد. مدرس با آن عباي نازك و با آن ـ عرض بكنم ـ‌ قباي كرباسي وقتي وارد مجلس مي‌شد ـ ‌يك مجلس ـ طرحهايي كه در مجلس داده مي‌شد،‌آن كه مخالف بود مدرس مخالفت مي‌كرد و مي‌ماساند مطلب را...
 البته این فقط یک مثال است از تناقضات صحبت های امام با شحصیت آقا روح الله درباره ی آقای مدرس.

تصمیم ندارم تک تک اشکالات کتاب را بیاورم.
 فقط این که آقا روح الله بیشتر از این که امام باشد، انگار خود نادر ابراهیمی است.
و این که برای شناختم امام اوصیکم به خواندن سخنان و نوشته های خودشان.
 اکنون که من حاضرم، بعض نسبت‌های بی‌واقعیت به من داده می‌شود و ممکن است پس از من در حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض می‌کنم آنچه به من نسبت داده شده یا می‌شود، مورد تصدیق نیست مگر آن‌که صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق کارشناسان؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.
        

12

          #معرفی_کتاب
راستش را بخواهید من یکی از طرفداران پروپاقرص قلم نادر ابراهیمی هستم. نثرش همان است که دلم می‌خواهد ، انگار کلمات را بادقّت و وسواس کنار هم می‌چیند و آن‌ها را با چاشنی مهر ، عشق و محبت به هم متصل می‌کند . فکر می‌کنم  این جادوی نثر نادرخان است که حتی کتابهایی که داستان عاشقانه ندارند را هم تا جایی که می‌تواند ساخته و پرداخته می‌کند و تا از لطافت جملاتش مطمئن نشود به مخاطب تقدیم نمی‌کند .
سه دیدار هم از این قاعده مستثنی نیست .

 این کتاب ابعاد مختلف شخصیتی روح‌الله جوان را در قالب داستان بیان می‌کند ، آن هم چه داستانی ...

روح‌الله جوانی که در این کتاب میشناسیم همان نیست که از قبل می‌شناختیم ؛ ابعاد شخصیتی مختلفش در این کتاب به شیوه‌ای هنرمندانه بررسی می‌شود و در نهایت می‌شود همان امام خمینی (ره) خودمان . 

این کتاب صرفاً تاریخ نیست ، حقایقی تاریخی است که در قالب داستان بیان شده و طبیعتاً المان‌های داستان و تخیل هم در آن دخیل بوده . بنابرگفته نویسنده آنها که واقعیت را می‌خواهند نه حقیقت را، و طالب واقعیات تاریخی هستند نه حقایق انسانی ، می‌توانند بی‌دغدغه‌ی خاطر ، به بهترین تاریخ‌ها مراجعه کنند .

🖇️اگر مردی در تبعید ابدی ، بر جاده‌های آبی سرخ و آتش بدون دود را خوندین و دوست داشتین ، حتماً از خوندن این کتاب هم لذت می‌برید .

        

6