معرفی کتاب یک داستان نفرت انگیز اثر فیودور داستایفسکی مترجم شهلا طهماسبی
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
در دهمین شماره از این داستان، ژنرالی اشرافی و جاه طلب در دوره ی بروز تحولات اجتماعی در روسیه، با ادعای طرفداری از فرودستان می کوشد خود را دوست آنان معرفی کند و از این رهگذر به موقعیت و مقام برسد. از قضای روزگار، به جشن عروسی کارمند فقیر خود راه پیدا می کند، اما بر خلاف تصورات ذهنی اش، نه تنها در جلب دوستی آدم هایی که از طبقه ی او نیستند، توفیقی به دست نمی آورد، بلکه از رفتارش آشکار می شود که آن ها را خوار می شمرد و لایق همنشینی با خود نمی داند. سرانجام سلسله ی حوادثی که در جشن عروسی و پس از آن رخ می دهد، او درمی یابد که افکار و ادعاهای نوع دوستانه اش، توهماتی خودفریبانه بیش نبوده است.
یادداشتها
1401/4/28
1400/12/13
1403/6/22
یک داستان (میشه گفت کوتاه) بامزه و آموزنده. اولین اتفاق مسخره افتاد و بعد، اتفاقات مسخرهتری شروع به رخ دادن کردن. داستان درمورد ایوان ایلیچ و انسانیت خواهی نسبتا (فکر میکنم نباید گفت کاملا ) جعلیشه، شخصی که ادعای انسانیت خواهی و تاکید بر برابری بین تمام قشر هارو داره و دلیل اصلیش از چنین عقایدی فقط محبوب شدن و در چشم بودنه و نه بیشتر. داستایوفسکی پیشنهاد کردن نداره، بدون شک قراره کتابی رو بهتون ارائه بده که حتی اگه عالی نباشه هم نمیتونه بد باشه.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/1/9
1402/4/10