یادداشت آتن
1404/1/16
اولین کتاب ۰۴ "تاب نمیآوریم" اگه ویدیوهای یوتیوب من رو دیده باشین ( لینک در بایو) میدونین که به تازگی یک سفر روسیه خوانی رو آغاز کردم. سهم سومین کتاب از داستایفسکی بعد از شبهای روشن و بیچارگان، یک اتفاق مسخره بود. کتاب روایتگر حضور یک افسر بلندپایه، مغرور و با درایت به جشن عروسی زیردست و کارمندش، برای نشون دادن انسان دوستی و یکرنگی خودش در ادارهی محل خدمتشه. غافل ازینکه این حضور مقدمهای برای شروع سلسله وقایع پیش بینی نشده، دور از انتظار، و حتی طبق نام این کتاب مسخره است. اتفاقاتی که شرایط تاسف بار و بیمارگونه ای برای ایوان ایلیچ به همراه داره. اگر بخوام این کتاب رو در یک کلمه توصیف کنم "به اندازه" بودن همه چیزه. غم، خشم، حسادت، شعف، غرور، عذاب، شادی و در عین حال امیدواری. داستایفسکی در این کتاب پیمانه تمام احساسات انسانی رو به شکل درست و به اندازه انتخاب کرده. همه چیز میتونن سر جای خودشون باشن. شخصیتها به شکل زیبایی توصیف شدن و خواننده میتونه خودش رو وسط مهمانی عروسی در این کتاب نود صفحهای ببینه. خیلی دوست داشتم این کتاب رو. خیلی. پیشنهاد میکنم؟ حتما بخونین بنظرم. بخصوص اگه تصمیم دارین تازه داستایفسکی رو شروع کنین گزینه مناسبیه
1404/1/16
بیچاره اومد یه کار انسان دوستانه مفید انجام بده آخرش کم مونده بود با یه لگد پرتش کنن بیرون
آتن
1404/1/17