شرق بهشت
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
این داستان دربارة نابسامانی های خانوادة «جود» است که از مزرعه شان در اکلاهما رانده می شود و به امید پیدا کردن کار به کالیفرنیا می روند. اما وضع کارگران در آن جا تاسف بار است. مالکان زمین ها تصمیم گرفته اند کشاورزی را مکانیزه کنند و در نتیجه با بولدوزر و تراکتور خانه های کشاورزان را با خاک یکسان می کنند. تنها کسی که در مقابل این بی عدالتی ایستادگی می کند «جیم کیسی»، کشیش، است. او به خاطر تعهدات اجتماعی اش مبارزه می کند و سرانجام زندانی می شود. در زندان مردم را از مشکلات جامعه آگاه می کند. بعد از مدتی رهبر اعتصاب های کارگری می شود. به علت داشتن آگاهی و مسئولیت اجتماعی مردم فقیر را به زندگی بهتر رهنمون می کند و در این مبارزات کشته می شود. پس از مرگ جیم کیسی، تام جود راهش را دنبال می کند و رهبر مردم محروم و ستمدیده می شود و مظهر مقاومت کارگران محروم در برابر بی عدالتی های اجتماعی می شود.
بریدۀ کتابهای مرتبط به شرق بهشت
1402/7/1
1403/5/14
1403/6/3
1402/4/31
نمیدانم زمانی که اشتاین بک این رمان را مینوشته آیا واقعا تصمیم داشته، آدامز را شخصیت اصلی یا قهرمان داستانش باشد یا نه، اما این در ر رمان این شخصیت بیشترین تاثیر را روی من داشت. معصومیت او در کودکی، مظلومیتش در جوانی و ستمدیدنش در میانسالی، که همه را برگرفته از همان کودکیاش میدانم، داستان را برایم قابلدرک و ملموس میکرد. کسی که عشق و نفرت در وجودش آمیخته شده و ترکیب همین دو احساس را هم به فرزندانش سرایت میدهد.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.