بهتر انتخاب کن، بهتر بخوان

آمنه رضوی

@amenehbentvahab

66 دنبال شده

32 دنبال کننده

                      
                    

یادداشت‌ها

نمایش همه

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه

فعالیت‌ها

آمنه رضوی پسندید.
آمنه رضوی پسندید.

توبه از «از رنجی که میبریم»: ب: به این عنوان آیا این احساس بیگانگی - اینکه حتماً يك آدم توی داستان باشه که ناظر قضایاست - آگاهانه بوده ؟ آل احمد: نه . نمی تونم بگم که در هیچکدوم از اینا فوت و فن آگاهانه بوده . یعنی معتقدم که اگه فوت و فن آگاهانه باشه -دیده ام در آثار خودم تجربه‌ای کردم - ریدمون میشه . « از رنجی که میبریم» ، اینطوره . تنها کتابی که شاید من اجازه نمیدم تجدید چاپ بشه . آقای آغداشلو! « از رنجی که میبریم» . یعنی میتونم در همین جا حق طبع این کتاب رو یعنی تمام حقوق مؤلفش رو - واگذار کنم به هر کدوم از آقایون محترم. جدن عرض میکنم. اونجا من گرفتاری خاصی دارم . یعنی میخوام ادبیات سوسیالیست رئالیست بسازم . خوب دیگه . ریدمون شده .

آمنه رضوی پسندید.
یک شاخه گل برای دونا سیسیلیا پائیم

به معلم‌ها هم می‌شود هر کتاب خوب و خواندنی‌ای را هدیه داد. اما بعضی کتاب‌ها هستند که یک معلم از خواندنشان لذت مضاعفی می برد...

کتاب‌های مرتبط 23

آمنه رضوی پسندید.

پایان حدیث ششم، در باب حب دنیا... چقدر این بخش رو دوست داشتم... اصلا قلب آدم با خوندنش یه طوری میشه... حدیث اصلی: «كسى كه صبح و شام كند در حالی که دنيا بزرگ‌ترين همّ او باشد، قرار دهد خدا فقر را بين دو چشمش؛ و در هم كند كار او را؛ برخوردار نگردد از دنيا مگر آنچه قسمت شده است براى او. و كسى كه صبح و شام كند در صورتى كه آخرتْ بزرگ‌ترين همّ او باشد، قرار دهد خدا بى‌نيازى را در دل او، و گرد آورد براى او كار او را.» کلا همه‌ش قشنگ بود، این تیکه‌ها فقط به عنوان مثاله: «هر چه به اين عالم به نظر عظمت و محبت نگاه كنى و قلبت علاقه‌مند به آن شود به حسب مراتب محبت، احتياجات زياد شود و فقر در باطن و ظاهر تو نمايان شود، و امورت متشتّت و درهم شود و قلبت متزلزل و غمناك و خائف شود، و امورت بر وفق دل خواه انجام نگيرد، و آرزو و حرصت روزافزون گردد و غم و حسرت بر تو چيره شود و يأس و حيرت در دلت جايگزين گردد.» «سَمِعْتُ أبا عَبْدِاللّه - عليه السلام - يقولُ: مَنْ تَعَلَّقَ قَلْبُهُ بِالدُّنْيَا، تَعَلَّقَ قَلْبُهُ بِثَلاَثِ خِصَالٍ: هَمٍّ لاَ يَفْنَى، وَأَمَلٍ لاَ يُدْرَكُ، وَرَجَاءٍ لاَ يُنَالُ»