عشق در سالهای وبا
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
این داستان طنز آمیز، ماجرای عشق یک پزشک از خانواده اشرافی به دختر یک ماجراجو در آمریکای جنوبی است. این دو در پایان عشق نافرجامشان هر یک با شخص دیگری ازدواج می کنند؛ تا این که هر دو در سنین پیری در فواصلی نزدیک بیوه می شوند و دکتر که عشق سوزان آن دختر را کماکان در سینه نهفته دارد، در شب اول وفات شوهر زن عشق خود را ابراز می دارد؛ اما ابتدا با بی مهری مواجه می شود و سرانجام در رودخانه ای در قاره آمریکای جنوبی و در کشتی ای عشق آن ها به نتیجه می رسد.
ادبیات داستانی ادبیات کلمبیا فهرست برترین رمان ها در بریتانیا فهرست برترین رمان های عاشقانه جایزه نوبل ادبیات پرفروش ترین کتاب ها ادبیات آمریکای لاتین 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید ادبیات اقتباسی سیاههی صدتایی رمان (انتخابهای رضا امیرخانی) کتابهای پیشنهادی اپرا وینفری پر بازدید ترین کتاب ها برترین کتاب های تاریخ انجمن کتاب نروژ ادبیات کلاسیک پرفروش های ایران کتاب
یادداشتها
1401/5/16
1400/11/4
1401/2/31
1401/7/19
عشق سال های وبا کتاب بسیار خوب خوندنی بود. حکایت یه عشق دوره نوجوانی بود که سال های زیادی گذشت تا فلورنتینو به فرمینا برسه که اون هم زن یه دکتر شده بود جایی که فلورنتینو کچل پیر میشه اما با تلاش چندین ساله در نهایت بعشق خود میرسه. " اگر عشق واقعی باشه راه خودش رو پیدا میکنه " !! خواندن این کتاب رو پیشنهاد میکنم.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/3/2
1401/5/19