عادت های اتمی

عادت های اتمی

عادت های اتمی

جیمز کلییر و 3 نفر دیگر
4.2
279 نفر |
101 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

184

خوانده‌ام

641

خواهم خواند

571

شابک
9786229531488
تعداد صفحات
288
تاریخ انتشار
1399/9/30

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        این کتاب به شما یاد می دهد چگونه سیستمی ایجاد کنید که با استفاده از آن هر روز یک درصد بهتر شویدعادت های بدتان را رها کنید و بچسبید به عادت های خوب از خطاهایی که بیش تر مردم هنگام تغییر عادت ها مرتکب می شوند، پرهیز کنید بر بی انگیزگی و بی ارادگی غلبه کنید. هویتی قوی تر پیدا کنید و خودتان را بیش تر باور داشته باشید حتی وقتی که مشغله ی زیادی دارید، زمانی برای ایجاد عادت های جدید پیدا کنید. پیرامون خود را طوری طراحی کنید که راحت تر به موفقیت برسید. تغییرات کوچک و ساده ای ایجاد کنید که منجر به نتایجی بزرگ می شوند. اگر از برنامه تان جا ماندید، مجدداً آن را پی بگیرید. و مهم تر از همه: چگونه این ایده ها را در زندگی واقعی عملی کنید.
      

پست‌های مرتبط به عادت های اتمی

یادداشت‌ها

          ما در زندگی روزمره بسیاری از کارها رو به صورت ناخودآگاه و از روی عادت انجام میدیم که یه سریشون برای ما ضرر دارن و جلوی پیشرفت ما رو میگیرن و یه سری مفیدن این کتاب به ما یاد میده چجوری عادت های مفید برای خودمون ایجاد کنیم و عادت های مضر رو با مفید جایگزین کنیم خوبی کتاب اینه که کاردبردیه و توصیه میکنم ترجمه آقای بهمنی رو بگیرید ترجمه واقعا خوبیه
یه بخشی از کتاب رو براتون پایین میارم
چگونه یک عادت خوب بسازیم : 
اولین قانون (سرنخ): آن را شفاف و آشکار کنید. 
دومین قانون (تمایل): آن را جذاب کنید.
 سومین قانون (پاسخ): آن را ساده کنید.
 چهارمین قانون (پاداش): آن را رضایت‌بخش کنید. 
می‌توانیم این قوانین را معکوس کنیم تا نحوهٔ شکستن یک عادت بد را یاد بگیریم. چگونه یک عادت بد را از بین ببریم
 اولین قانون (سرنخ): آن را مخفی (پنهان) کنید.
 دومین قانون (تمایل): آن را لوس و غیرجذاب کنید. 
سومین قانون (پاسخ): آن را دشوار کنید.
 چهارمین قانون (پاداش): آن را عامل نارضایتی کنید.
        

1

          در حوزه‌هایی مانند موفقیت، عادتها، مدیریت زمان، تمرکز و روابط اجتماعی، کتابهایی وجود دارند که بیشتر به تکنیکها می‌پردازند و از ذکر دلیل این تکنیکها پرهیز می‌کنند. گاهی این کتابها به کتابهای بازاری یا زرد معروف می‌شوند. (مانند کتابهای برایان تریسی) برخی از کتابها نیز وجود دارند که عمدتا به فلسفه‌ی موضوعات می‌پردازند و فرصتی برای بیان تکنیکها وجود ندارد. (مانند کتاب هوش هیجانی) معمولا نیز اینطور است که کتابهای تکنیکال، نکات نهایی و کاربردی چندین فصل از چندین کتاب را در یک کتاب خلاصه کرده‌اند و به نظرم حتی به عنوان جمع‌بندی و یکپارچه‌سازی مطالب چندین کتاب از چندین مبحث علمی جداگانه، لازم هستند و فواید زیادی دارند که جای بحث آن در اینجا نیست.
اگر قبل از مطالعه‌ی کتابهای دسته‌ی اول (تکنیکال)، کتابهای دسته‌ی دوم (بنیادین) را مطالعه کرده باشیم، با درک بهتر دلیل وجودی آن تکنیکها، باورهایی نیز درخصوص تاثیر آنها بوجود می‌آید که اثربخشی‌شان را دوچندان می‌کند. همچنین درک بهتر آن باعث می‌شود فراموشی استفاده از تکنیکها نیز کمتر شود؛ چرا که بسیاری اوقات صرف مطالعه سلسله‌وار یک سری روش، بدون دانستن چرایی آن، شاید اثر چندانی نداشته باشد.
کتاب «عادتهای اتمی»، کتابی بسیار خوب درباره عادتها است که تلاش کرده هر دو بخش فلسفه‌ی وجودی و تکنیکها را با هم پوشش دهد. گرچه این تلاش در بسیاری از مواقع منجر به خلاصه‌شدن هر دو بخش و ابتر ماندن آن شده است؛ اما می‌تواند برای کسانی که تمایل دارند به جای مطالعه‌ی چند کتاب، یک کتاب درباره‌ی تغییر و تثبیت عادتها مطالعه کنند، بسیار مفید باشد. با اینحال این را نیز درنظر داشته باشیم که برای فهم و رسوب بهتر مطالب گفته شده در کتاب «عادتهای اتمی» بهتر است مطالعات بنیادین دیگری نیز درباره محورهای گفته شده در کتاب داشته باشیم.
        

0

        این کتاب واقعا شما رو برنامه ریز میکنه 
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

0