یادداشتهای گمشده ای در صفحات کتاب (21)
1404/7/8 - 18:28
بالاخره این کتاب هم به پایان رسید. داستان جالبی بود، ولی اونقدری جالب نبود که به دلم بشینه، یه جورهایی میشه گفت که اونقدر که این کتاب تعریف داشت من اون را نتوانستم بپذیرم. نقش اصلی داستانمان چریتی ر بعضی از موقعیتها منطقی عمل کرد ولی در بعضی از موقعیتها احساسی عمل کرد، مثلاً جایی از داستان که نباید از کسی از کسی که عاشقش بود و چیزی از او نمیدانست باردار میشد. ولی در واقع بیشتر موقعیتها هم که باید منطقی عمل کرد، این دختر منطقی عمل کرد، و از این موضوع خرسندم. مثلاً بعضی جاها که منتظر پسر نماند. و پشت سر پسرک گریه و زاری نکرد. ولی در کل، میشود گفت که کتاب قشنگی بود، خوب بود، برای بعد از خواندن یک کتاب روسیهای قطور و سخت خوان انتخاب خوبی بود، توانست مرا از هرج و مرج این دنیا کمی دور کند. بخواهم خلاصه داستان را برایتان بگویم، اینکه در مورد دختری بود که عاشق بود، عاشق پسری به نام هارنی شده بود که از شهر آمده بود و اینکه نامزد داشت، برای خودش شریک زندگی داشت، ولی دختر داستان ما از این موضوع بیخبر بود، که قبل از او کس دیگر دل این پسر را در دست دارد. ولی میتوان گفت که تکهای از وجود این پسر در وجود چریتی بود، زیرا چریتی بچه هارنی را در شکمش داشت. چریتی از هارنی بچهای داشت، بچهای که هنوز به این دنیا نیامده بود، ولی دیگر پدری نداشت زیرا پدرش یک شریک زندگی دیگری داشت. هارنی قبل از رفتنش به شهر به چریتی قول داده بود که با نامزدش به هم میزند، و میآید با چریتی ازدواج میکند. ولی هارنی نمیدانست که چریتی از او باردار است. جوری رفته بود که دیگر پشت سرش را نگاه نکرده بود و فقط با نامه جواب عشقهایی که چریتی در وجودش نسبت به او داشت را میداد. فکر میکنم حتی به چریتی هم لحظهای فکر نمیکرد. ولی آخر چریتی با قیمش آقای رویال ازدواج کرد، و راهی خانهاش شد. این هم از داستان کتاب تابستان. درست است، داستان شوکه کننده و غریبی بود. ولی باز هم میشوه گفت که قشنگ بود. حداقل با این زمانی که صرف این کتاب کردم، زندگی دیگری را تماشا کردم، زندگی دیگری را شاهد بودم، و یک کتاب به کتابهایی که خواندهام اضافه شد.
1404/1/29 - 19:04
۱. لوکاس متوجه میشود که مختصات موجود در کتاب The Green Rider نقطهای در خانهی گوئنت را نشان میدهد. زمریوس صندوق گنجی را پشت یکی از تابلوهای خانوادگی پیدا میکند. آقای برنارد توضیح میدهد که این صندوق را به درخواست پدربزرگ گوئنت پنهان کرده بود. ۲. صندوق حاوی اولین کرونوگراف — دستگاه زمانسنج با خون تمام مسافران زمان بهجز گوئنت و گیدئون — است و گوئنت متوجه میشود که با آن میتواند هر زمان دلخواهی سفر کند. 3. گیدئون تلاش میکند رابطهاش با گوئنت را ترمیم کند، اما او در ابتدا رد میکند. بعداً صندوق توسط لوج ضبط میشود؛ دلیل این اتفاق مشکوک است چون شارلوت آن را گزارش کرده بود. 4. در جشن بال، گیدئون با حضور در کنار گوئنت رقصی را آغاز میکند. صحنهای از درگیری با راکوزی وجود دارد که گیدئون گوئنت را نجات میدهد. گوئنت با نسخهی گذشتهی خود مواجه شده و برای پرت کردن حواس، گیدئون را میبوسد. 5. خیانتکنندگان درون لوج—بارون آلکات و لرد آلاستِر—شناسایی میشوند. لیدی لاوینیای مرتبط نیز کنار گذاشته میشود. در درگیریهای بعدی، گوئنت مجبور به بازگشت به خانه میشود. گیدئون ظاهر شده و حقیقتی غمانگیز را فاش میکند: برای بهدست آوردن «سنگ فیلسوف»، گوئنت باید جان خود را فدا کند، و این قربانی باید بهواسطهی گیدئون باشد. 6. در ادامه، گروه اصلی — شامل مادر گوئنت — احضار و مورد بازجویی قرار میگیرند. سپس، گیدئون خونش به کرونوگراف خوانده میشود و رمز سنگ فیلسوف فاش میشود. 7. راکوزی باعث مسمومیت گوئنت میشود، و حقیقت شخصیتی که بهنام «آقای وایتمن» معرفی شده بود آشکار میشود: او همان کُنت سنژرمن است. در انفجاری احساسی، او به گیدئون شلیک میکند؛ گیدئون زنده میماند چون سنگ فیلسوف را در آب حل کرده و نوشیده—بدین ترتیب، او اکنون جاودانه است و حالا میتواند برای همیشه با گوئنت باشد.
1404/1/29 - 19:04
شخصیت اصلی، گوئنت شپرد میفهمد که در واقع اوست که حامل ژن سفر در زمان است (Ruby) و بهتازگی به حلقه سری Circle of Twelve پیوسته . در این جلد، گوئنت باید به گذشته سفر کند تا سایر مسافران زمان را پیدا کرده و حتی به برخی از آنها «خون» بدهد (بامزه ولی ناخوشایند!) . او به نوعی درگیر رازها و پیشگوییهایی میشود که دربارهی حلقه و نقش خودش در آن نوشته شدهاند . لسلی : بهترین دوست گوئنت که با حواس کامل در اینترنت دنبال سرنخهاست . جیمز : یک روح (ghost) که به او کمک میکند در جشنهای قرن هجدهم طبیعی رفتار کند . زمریوس : یک غارگویل (پیکر سنگی جادویی) با طبع طنز و مشاور همیشگی او، که حتی زمانی که هیجانزده میشود، آب پاشیده میشود! . گیدئون : همراه مسافر زمان (The Diamond) که رابطهای پرتنش و مبهم با گوئنت دارد. در بعضی لحظات گرم است، در برخی سرد—ګوئنت مطمئن نیست کجاست؛ عاشقانه یا فریب؟! . کنت سنژرمن : فراتر از یک شخصیت تهدیدآمیز، در این جلد نفوذ بیشتری در رفتار و گفتارش دیده میشود—صحبتهایی دربارۀ عشق، مردان، زنان و نقشهای اجتماعی دارد که شاید پنهانکاریهای بیشتری پشتش باشد .
1404/1/29 - 19:03
گوئنت شپرد دختر شانزدهسالهایه که در یک خانواده مرموز بهدنیا آمده. این خانواده از نسل مسافران زمان هستند که از طریق یک ژن خاص قادر به سفر در زماناند . در باور همه، انتظار میرفت که دخترخالهی گوئنت، شارلوت، حامل ژن سفر در زمان باشه و آموزش دیده باشه. اما برخلاف انتظار، مشخص میشه که گوئنت خودش حامل این ژن قدرتمنده . گوئنت توسط این قدرت اسرارآمیزش به یک ماجرای پیچیده و خطرناک در لندن قرن هجدهم وارد میشه — سفری که ممکنه جانش رو به خطر بندازه . تو این مسیر، گوئنت با گیدئون دو ویلر آشنا میشه؛ اون هم یکی دیگه از حاملان ژن سفر در زمانه. گوئنت مجبور میشه با اون همکاری کنه تا معمای حلقهای مرموز مرتبط با مسافران زمان رو حل کنه. نکته اینه که حتی به ندای قلبش هم نمیتونه اعتماد کنه . علاوه بر چالشهای زمانی، رابطهای پرتنش و عاشقانه بین گوئنت و گیدئون شکل میگیره که بر سختیهای مسیرشون میافزاید .
1404/1/29 - 18:42
داستان در قالب دفترچه خاطرات «گریسی لاکوود»، دختر دوازدهسالهای روایت میشود که با خانوادهاش، شامل پدر، مادر، خواهر میلی، و برادر بیمار «سم»، در شهر کلیفتون ایالت مین زندگی میکند . زندگی آرام آنها ناگهان با ظاهر شدن یک ابر سیاه بالای خانهشان دگرگون میشود. اهالی شهر معتقدند این ابر خبر از مرگ کسی در خانواده میدهد . سم در حال بیماری است و خانواده برای نجات او تصمیم میگیرند به دنیایی موازی و خیالانگیز به نام «ابرجهان» سفر کنند؛ جایی بدون بیماری، مرگ یا هیولا . پدر، دانشمندی هواشناس با ذهنی درگیر ستارهها و آب و هواست که بر وجود این جهان موازی باور دارد و خانواده را به این سفر ناامن رهبری میکند . روایت دیدنی و پراحساس، با ماجراجویی، عشق به خانواده، و تلاش برای نجات سم ترکیب میشود. سبک روایت بهصورت دفترچه خاطرات دخترانه است که به ما عمق احساسات و تجربهی درونی گریسی را نشان میدهد .