معرفی کتاب سنگ های قیمتی؛ یاقوت سرخ اثر کرستین ژیر

4.1
جلد 1

9789641919414
1400/1/2

کتاب سنگ های قیمتی؛ یاقوت سرخ، پدیدآور کرستین ژیر.

لیست‌های مرتبط به سنگ های قیمتی؛ یاقوت سرخ

نمایش همه

پست‌های مرتبط به سنگ های قیمتی؛ یاقوت سرخ

کتاب ماجراجویانه و علمی تخیلی و جذابیست درباره دختری که می تواند در زمان سفر کند!
او با راز های بزرگ خانواده‌ی بزرگ و با قدمت خود آشنا می شود و پی می برد که اوست که قدرت سفر در زمان را دارد نه دختر خاله‌ی از خود متشکر و خود خواهش .
این کتاب ، کتابی جالب برای من بود و از آن لذت بردم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

بعد از مدت
          بعد از مدت ها اولین کتابیست که دارم چیزی در موردش چند لحظه بعد از تمام کردنش مینویسم ...
این کتاب دقیقا همان چیزی بود که من از یک کتاب میخواستم.
در عین حالی که با خودم عهد کرده بودم هیچ کتاب و فیلمی در مورد ماهیت زمان نخوانم و نبینم بازهم سراغش رفتم زیرا خیلی با سلایقم جور به نظر میرسید و دوباره آن افکار عجیب و غریبی که بعد از دیدن سریال دارک سراغم آمدن، دارند قدم قدم به من نزدیک و نزدیک تر میشوند، در حقیقت آنها همیشه با من بودند و فقط مدت ها بود که دیگر به این که زمان چه مفهومی داره فکر نمیکردم و سعی میکردم جلو بروم و این کتاب مانند یک محرک برای فکر کردن دوباره و بی وقفه در هر لحظه به مفهوم زمان بود، زیرا خود آن به تنهایی آنقدر هم مانند آن مفاهیم سریال دارک پیچیده نبود.
از زمان و مکان و این چنین چیز ها که بگذریم به بخش جذاب ماجرا یعنی دنیای کلاسیک این کتاب میرسیم که دقیقا همان چیزی بود که من میخواستم؛
 تعدادی کتاب که گذشته و اینده‌ رو باهم نشان میدادند خوانده بودم ولی این یکی خاص بود و برای مسافرین زمان، آن مرز بین دنیای کلاسیک و مدرن وجود نداشت که بسیار پسندیده بود و باب میل بنده.
و  قطعا گیدئون دو ویلر شخصیت مورد علاقم نبود و اون پاول دو ویلر بود که به نظرم بهترین بود و.
و از ابتدای داستان یکسره به یک راز عجیب که در سخن اخر معلوم شد فکر میکردم و در اواسط داستان که در مورد تعدادی شخصیت مطلع شدم تقریبا در مورد همه‌ی جزئیاتش حدس هایی میزدم و از این متنفرم که دیگر در کتابها برایم سورپرایزی وجود ندارد ...
پ.ن ۱ : هیچ ایده ای ندارم که جلد بعدی قراره چه شکلی باشه ولی امید وارم که همینقدر دوست داشتنی باشه.
پ.ن ۲: فقط به خاطر مقداد کمی از فضای کلاسیکی که توی این کتاب تجربه کردم یکم جوگیر شدم و این طوری ری‌ویو نوشتم 😂

یوتاب

یوتاب

1403/12/8

یاقوت سرخ
- درباره گئونت ۱۶ ۱۷ ساله که بدلیل محاسبات (اشتباه) آیزاک نیوتن احمق یک ژن عجیب غریب داره که دواقع متعلق به خودش نیست! و برای دختر خاله ی از خود راضیش باید باشد! ولی تقصیر آیزاک نیوتن نیست در واقع همه چیز خیلی خیلی پیچیده شده و گئونت که از اسرار سفر در زمان هیچ چیز نمی داند یا کلی غافلگیری مواجه می شود.

- نقاط مثبت: شخصیت پردازی ها همه POV مخصوص به خودشون رو دارند و از قضا اینکه اینقدر پیرنگ اندازه ی دوتا کتاب دیگه هم گذاشته خوشحالم می‌کنه چون نمی دونستم با اینهمه سوال چیکار کنم! بنظرم ترجمه بشدت خوبه طنز داستان خیلی دلنشینه و میتونی با تک تک لحظات همراه بشی فضا پردازی کاملاً متناسبه : نویسنده کاملاً دقیق توصیف می‌کنه ولی نه اینقدر که سه صفحه درمورد خونه حرف بزنه لا به لای داستان ها پلات ها به طور شگفت انگیزی فضا ، ظاهر حس گئونت رو بیان می‌کنه که برای من قشنگه!
- نقاط ضعف: اینکه زوج ها چه کسانی خواهد باشند و قسمت عاشقانه ی داستان برام بشدت قابل پیشبینی هست و تقریباً مطمئنم قرار تک تک این اسپویل هایی که برای خودم کردم قرار اتفاق بیفتد ولی باز هم من که نویسنده نیستم ولی خب خداییش ضایع است
 توقع یه سیر تکاملی از گیدئون دارم چون خیلی خب شخصیت پیچیده ای داره بر عکس گئونت که خیلی قابل درکه من کاملاً گوئنت رو درک میکنم و حتی تا الان احمق بازی ازش سر نزده چون معمولا دختر داستان کارش اینه منو عذاب بده😂
و خب خیلی زود جلد یک تموم شد خیلی سریع ۲۰۰ و خرده ای صفحه فقط؟ خدا رو شکر بازم جلد های دیگه هست

- احساسم به کتاب ؟ واقعا دوستش دارم تا اینجا مخصوصاً گوئنت عجیبه برام چون توقع داشتم که مثل بقیه ی کتاب های فانتزی دختر داستان کارش زجر دادن خواننده باشه و الان باعث شد حسم به کتاب های تاریخی - فانتزی بهتر بشه . و یه سوال برام پیش اومده چرا نویسنده آلمانیه ولی سیر داستان تو لندنه؟

امتیازم بهش ۴.۲۵ چون دلم نمی خواد یهو توی جلدهای بعدی بد بشه داستان و من از امتیازم پشیمون شم🤷🏻‍♀️