معرفی کتاب سایه های میان ما اثر تریشا لونسر مترجم نسترن آذربادگان

3.9

ناشر
ویدا
1402/11/6

هیچ‌کس نمی‌داند وسعت قدرتِ شاه سایه‌های تازه‌ ‌به ‌تاج‌وتخت‌رسیده چقدر است. بعضی‌ها می‌گویند می‌تواند به سایه‌هایی که دورش پیچ‌وتاب می‌خورند فرمان دهد تا هرکاری که می‌خواهد برایش انجام دهند. بعضی‎ها می‌گویند آن‌ها با او حرف می‌زنند و افکار دشمنانش را برایش زمزمه می‌کنند. در هر صورت، الساندرا که از نادیده گرفته شدن خسته شده است، نقشه‌ای برای به‌دست‌آوردن قدرت دارد؛ او باید شاه سایه‌ها را اغوا و با او ازدواج کند، سپس او را بکشد و فرمانروایی‌اش را از آنِ خود کند.
ولی الساندرا تنها کسی نیست که سعی در کشتن شاه دارد. همان‌طور که او سعی می‌کند از حملات آدم‌کش‌ها جان سالم به‌در ببرد، خودش را در حالی می‌یابد که در تلاش است شاه را تا موقعی که او را ملکه کند، زنده نگه دارد و در همین حین هم در تقلاست که عاشق نشود. بالاخره، برای شاه سایه‌ها چه کسی بهتر از یک ملکۀ مکار و شرور است؟

لیست‌های مرتبط به سایه های میان ما

نمایش همه

پست‌های مرتبط به سایه های میان ما

مریم :)

مریم :)

1403/9/22

ی کتاب پر زرق برق ولی فقط همین
مگه اینکه خیلی کم سن باشین (ک کتاب در اون صورت مناسبتون نیس 😒)
یا کتاب با این ژانر و موضوع هیچ نخونده باشین ک این براتون متفااااوت و جذاااب ب نظر بیاد 😒
ابتدای کتاب و شروع موضوع کتاب خیلی شبیه مجموعه انتخاب‌ئه (ک خودش کتاب خیلیی قویی نبود 😐)  حالا اینکه اول کدوم کتاب نوشته شده.. نمیدونم - البته از نوع داستانش ب نظرم اون 🤔 -
باقی کتابم تمرکز رو چن تا موضوع غیر جذابه 😒

ب طور کلی.. کتاب رو برا کسایی ک دنبال ی فانتزی خوبن پیشنهاد نمیکنم
برا کسایی ک کلی کتاب خوندن پیشنهاد نمیکنم (براتون تکراری و ضعیفه)
برا کسایی ک تعریفا و شلوغ کاریای تبلیغاتی کتابو ندیدن، پیشنهاد نمیکنم

اگه خارج از این سه گروه بودین... بخونین 😁😂

پ.ن: با سن شخصیتای اصلی اصصصصصصصصلن کنار نیومدم 😐😐😐😐 خداوکیلی ۱۸ و ۱۹؟؟؟؟ خدایییییی؟ 😐
پ.ن۲: آخر داستان ی چرخش کاملن عجیب و غیرقابل باور (ها ها .. اصن مثه بقیه داستان نیس 😒😂) داره ... ک صرفن برای جذااااب تر شدن آخر داستان بوده... ک شبیه چرخشای داستان تو فیلم هندیاس 😂😂😂.. حالا اگهههه خوندین متوجه میشین 🤦🏻‍♀️😂😂