انسانی در جستجوی معنا؛

@myth

32 دنبال شده

114 دنبال کننده

لبالب از کتاب و شوقِ پایان ناپذیر و عطشِ تجربه‌یِ زندگی‌های دیگر با کِتاب‌ها؛
کسی مانده است که خواهد آمد ، کسی که امکان آمدن را زنده نگه می‌دارد!
بنشین به انتظار...

salimi_xz

نمایش همه
        بسم الله الرحمن الرحیم
اصلا قرار نبود برای این کتاب یادداشت بنویسم چون نظرمو جلب نکرد اصلا ، اما چیزی ناخودآگاه مجبورم کرد به این کار.
این کتاب رو کاش وقتی -۱۰ سالم بود میخوندم ، داستان خیلی ساده ، با کمترین جزییات و عملا کاملا کودکانه بود.
داستان در مورد خواهر و برادریه به اسم کت و جوجو . کت از برادره کوچیکش مراقبت میکنه و مامانشون نویسنده و درگیره مشغله های خودشه و عملا این بچه‌هارو ول کرده و جوجو رو داده کت بزرگ کنه. حالا این تابستون بچه ها قرار بود طبق معمول پیش دوستانشون برن اما مشکلی پیش میاد و آماندا مادرشون طی یک تصمیم انتحاری اونارو پیشه مادر و پدرش که سالها قطع ارتباط کرده میبره و اتفاقاتی میوفته...
توی کله کتاب من دلم میخواست بزنم جوجو رو له کنم انقد که  لوسی بود و کتک میخواست ، و دلم میخواست اماندا رو واقعا از زندگی محو کنم چون داده بود دخترش برای جوجو مادری کنه🗿
شاید بشه ازین کتاب برداشت های روانشناسانه کرد (این تنها نکته مثبت بود ، این برداشت ها هم خیلی سطحی و کلیشه‌این)
خلاصه دوست داشتید بخونید ، باید بگم  اصلا این کتاب رو پیشنهاد نمیکنم به بالای ۱۰ سال.

بسم الله الرحمن الرحیم
آقای امیرخانی نگفتی من که مثل هلیا دوتا قلب ندارم چطوری این قضیه رو تاب میارم؟ ، نگفتی دوری مهتاب رو چکار میکنم؟ نگفتی با اینجوری تموم کردن کتاب من دریارو توی اشکام غرق میکنم؟ اینارو نگفتی با خودت؟ بحث لوطی‌گری بود ، نداشتیم ازین چیزاهاا..
هضم داستان سخته ، سنگینه ، غم‌انگیزه ، جذاب و دوست‌داشتنیه!
واقعا این کتاب باعث شد ساله جدید رو طوفانی شروع کنم ، عالی بود ، دقیقا ازون عاشقانه‌های مورد علاقم بود.
اصلا انگار این داستان رفت توی اعماق قلبم ، چون عاشقش شدم و به قول درویش مصطفا قلبم لرزید و مثل انار چکونده شد ، اما هنوزم نمیدونم شیره‌ش مطبوعه یا نه.
بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ،
بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو (شاید از اثراته زندگی کردن با علیِ فتاح و رضا امیرخانیه که من شدم ، منِ‌او و دارم اینجوری مینویسم😔)
۰۰:۵۹
پنجشنبه ، ۷ فروردین

بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از معروف‌ترین مجموعه‌ها که توسط نشره باژ منتشر شده و طرفداران زیادی هم داره!
اما به طور کلی برای بهتر بررسی کردن بیاید داستان رو به ۳ قسمت از صفحه‌ی اول تا صفحه‌ی آخر تقسیم کنیم.

قسمت اول برای من آنچنان جذاب نبود و روند داشت نسبتا کند بود و موقع خوندن من یاده اون فیلمای آسیای شرقی که اگر اشتباه نکنم اسمشون پسران برتر از گل بود مینداخت😂 ، البته این درمورد بخشی از قسمت اوله داستانه(محوره این حرفم کاردنه)

قسمت دوم داستان بهتر بود و ادم برای خوندن اشتیاق بیشتری داشت و سرعت جلو رفتن بیشتر بود ، اما بازم به هدف انچنانی‌ای نرسیدیم

قسمت سوم کتاب ، بهترین بخشش بود چون داستان به اوجش رسیده بود و یجورایی محوریت هر شخصیت واضح تر شده بود و آدم میدونست الان دیگه باید طرف کی رو بگیره.

در کل توقع بیشتری داشتم برای شروع و اونم این قیمت کتاب ، اما بازم نمیخوام خیلی زود قضاوت کنم و بازم برای نظر قطعی باید ادامه‌ی مجموعه رو بخونم.
اما از ایده‌ی جالب این داستان نباید ساده گذشت ، چون خلاقیته خوبی پشت داستان بود.
خوندنش خالی از لطف نیست و میتونه براتون جذاب باشه!

بسم الله الرحمن الرحیم
بخوام رو راست باشم باید بگم من اولش این کتابو بخاطره جلدش برداشتم بخونم و در جریان نبودم که تاثیرگذار ترین کتاب تاریخ امریکا بوده و حتی تنش‌های جنگ داخلی و آزادی برده ها بخش اعظمش ازین کتاب شروع شده ، چون این کتاب نشون داد که برده‌ها هم میتونن فکر آزادی رو توی سرشون داشته باشن و براش تلاش کنن.
از لحاظ نگارشی و قدرت خوده داستان انچنان تعریفی نداره و حتی بعضی جاهارو من درک نمیکردم و از شخصیت داستان اعصابم خورد میشد ولی  بیشتره تاثیر گذاریش بخاطره زمانیه که منتشر شده نه نگارشش.
همونطور که اقای محسن سلیمانی ، مترجم این کتاب توی پیشگفتار فوق‌العادشون  گفتن:
"صرف نظر از تمام تعریف ها و تکذیب ها ، واقعیت این است که شهرت جهانگیر کلبه‌ی عمو تام ، مثل بسیاری از آثار کلاسیک ، نه به خاطر جنبه‌های فنی ، چهارچوب سست ، حوادث و شخصیت های گاه رمانتیک و انشاپردازی‌ها و پرگویی‌ها و اظهار نظرهای مقاله گونه‌ی نویسنده ، بلکه به خاطر محتوای انسانی ، احساس برانگیز و داستان گویی تا حدی موفق آن است"

بخوام از کیفیت چاپ بگم ، باید بگم که بوسیدنیهههه ، انقدر که زیباست و این نسخه‌ای که من خوندم ماله ساله ۱۳۹۵ بوده و اونموقعی که لبه رنگی مد نبود ، نشر افق لبه رنگی اونم درخشان (میخوام نگم شاین دارررر😂😂) چاپ می‌کرد.

*توجه داشته باشید این چاپ ، نسخه‌ی خلاصه شده‌ است

بسم الله الرحمن الرحیم
یه پایان تلخ ، فوق‌العاده و باشکوه برای یک مجموعه‌ی موفق و به یاد موندنی!
من سره این جلد به پهنای صورت گریههه کردم ، اینقدر مسحور کننده بود و قشنگ هنر و عشق رو داشت تو چشمم که نه ، تو قلبم حک میکرد و باعث میشد هیچ وقت فراموش نکنم که باید همیشه پیروز و تا ابد وفادار بمونم نسبت به خودم و مردمم و وطنم؛
و چقدر قشنگ عشق و احساسات و باور و وطن رو به تصویر کشیده بود .
جلد اول رو ابتدای پاییز خوندم و تا الان ۵ ماه گذشته و دارم به این فکر میکنم وای بر من اگه این حس کنجکاوی رو نداشتم نسبت به باقی مجموعه ، و وای بر من اگه نمیخوندم این اثر قوی رو .
توانایی و ظرفیت این رو دارم که بشینم بارها و بارها این مجموعه رو بخونم و برخلاف بقیه مرور‌ها از همه‌ی جلدا لذت ببرم مخصوصا این جلد که عشق و شهامت به اوجه خودش رسیده بود و من دیگه ، زینبی ۱۵ ساله در قم نبودم ، بلکه یکی از اهالی امپراتوری بودم که سعی داشت گذشته ، حال و آینده ببینه و زندگی کنه!
این مجموعه تنها یه رمان نوجوانانه یا مختص به جوانان نیست ، بلکه یه کتابه حماسی و سیاسیه بنظره من.
الان فکر کنم باید عزای عمومی اعلام کنم بخاطره پایان این مجموعه😂😂
و بی‌شک یکی از خفن ترین کتابایی بود که تا حالا خوندم و اگه عمری باشه دوباره و سه‌باره میخونمش و به بچه‌های خودمم هم سفارش خوندنشون رو میکنم .
اقا بخونید این کتابو!

بسم الله الرحمن الرحیم
بدون شک این کتاب در نوع خودش ستودنی و خیلی زیادی خفنه . توی کمتر از 17 ساعت تمومش کردم و از همینجا از دبیر مطالعاتمون ممنونم که این کتاب رو داد بخونم.
این مسیر رسیدن به قله ها برام بینهایت جذاب و پر از افتخار بود . اون مواقعی که بر اساس سفارش مشتری موتوری جدید و عجیب و میساختن که توی دنیا نظیر نداشت من واقعا لذت میبردم و از اقای مهندس محمد رستمی بی اندازه ممنونم که موقعیتی برای جمکو ایجاد کرد که نمادی از ایران در صنعت الکترو موتور باشه.
شدیدا پیشنهاد میکنم که این کتاب رو بخرید و بخونید و افتخار کنید . جایزه جلال احمد حلاله این کتاااااب باشه واقعا.
جدا از موضوع موفقیت اطلاعاتی که از کتاب توی ذهنم موند واقعا منو دانا تر کرد و اصلا فهمیدم اقا این اورانیوم چیه که انقد بخاطرش تحت فشارمون میزارن.
همونطور که در انتهای کتاب اقای رستمی گفتن شرکت های اینجوری کم نیستن پس نویسنده های عزیز وطنی این گوی و این میدان بیایید ازینا برامون بنویسید.
در نهایت اقای حکم ابادی دمت گرم و دلت شاد.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

فعالیت‌ها