انسانی در جستجوی معنا؛

@myth

32 دنبال شده

134 دنبال کننده

لبالب از کتاب و شوقِ پایان ناپذیر و عطشِ تجربه‌یِ زندگی‌های دیگر با کِتاب‌ها؛
کسی مانده است که خواهد آمد ، کسی که امکان آمدن را زنده نگه می‌دارد!
بنشین به انتظار...

salimi_xz

نمایش همه
        بسم الله الرحمن الرحیم
و توی این ۲۱۰ روز که تقریبا از خوندن اولین جلد آنی شرلی می‌گذشت انقدر واقع بینانه داستانی ازین مجموعه نخونده بودم!
اگر اشتباه نکنم این کتاب روایتگر ۶ سال از زندگی آنی شرلی در روستای گلن سنت مری ، در خونه‌ای به اسم اینگل‌سایده ، داستان ۷ سال بعد از کتابِ قبلی روایت میشه و آنی داره کم‌کم دل به روزمرگی ها میده و بخش های داستان بیشتر درمورد بچه‌های آنی و گیلبرته.
راستش قبل از خوندن ۲۰ صفحه اخر از این جلد راضی نبودم ، چون من دلباخته‌ی آنی بودم ، ولی مونتگمری داشت از بچه‌هاش برام میگفت. یچیزه جالبی که وجود داره و برام موقع خوندن کتابای مونتگمری به عادت تبدیل شده اینه که ، باید حداقل یه بار طی خوندن کتاب گریه کنم.
ولی این جلد داشت نگرانم میکرد چون گریه نکردم و این یعنی داستان برام آنی شرلی سابق نیست ، اما ورق برگشت ، اونم توی صفحه‌ی اخر.
و جمله‌ای که خوندم این بود " والتر مانند کسی که از رازی سحرآمیز باخبر است در خواب لبخند می‌زد. ماه از میان میله‌های پنجره سربی به بالشش می‌تابید و و سایه صلیبی را روی دیوار بالای سرش انداخته بود ؛ سال‌ها بعد آنی آن تصویر را به یاد می‌آورد و می‌اندیشید که آن صلیب از آینده خبر می‌داده است ، از صلیبی بالای قبری در گوشه‌ای از فرانسه. ولی آن شب این صلیب سایه‌ای بیش نبود فقط یک... سایه."
شاید این جمله برای شما هیچی نباشه ، ولی برای من کافی بود تا گریه کنم به حال آنی که سال ها بعد قراره این صحنه‌ رو به یاد بیاره و والتری که نیست... ، و مشتاقانه منتظرم ببینم آیا این شرح حال از آنی سره قبره والتر توی جلدای بعد گفته میشه؟ و چجوری؟ چجوری از والتره مهربان ، شاعر دل میکنه؟
بزارین ازین بگم که چرا ۲۰ صفحه‌ی اخرو دوست داشتم و نظرمو نسبت به کل کتاب تغییر داد ، تو این صفحات به تنهایی از آنی گفته بود ، از زنی که روزگار به سنش افزوده بود و داشت به ورطه‌ی روزمرگی می‌کشید ، گویی توی این صفحات من آنی تمام فصول رو میدیدم در گرین‌گیبلز ، آنی ردموند ، آنی ویندی پاپلرز و...
آقا بخونید این مجموعه رو ، اصلا یه بهاره و کتابای مونتگمری!

بسم الله الرحمن الرحیم
لحظه‌ی اولی که این کتاب رو دیدم و تعریف دوستم رو درموردش شنیدم به خودم گفتم این کتاب رو باید دوست داشته باشم ، چون ایرانیه و مهم تر فانتزی و یجورایی تاریخی.
قبل از توضیحات باید بگم که من کتاب رو با امضای نویسنده خوندم  و حسه ویژه‌ای نسبت بهش داشتم😂
کتاب یه حال و هوای تاریخی داره و با توصیفاتی که شد به عصر باستان میشه نسبتش داد ، داستان اینجوریه که انسان های بالدار در کشوری به نام آویدوریان حکومت میکنند و  اون رو از  گزند دشمنان اهریمنی‌شان دور نگه‌میدارند و در جنگاوری یگانه ی زمانند و سپاهی ۵۰۰ نفره دارن به اسم سپاه جاویدان(دقیقا شبیه سپاه جاویدان داریوش اگر اشتباه نکنم که البته ۱۰۰۰ نفر بودن) که همیشه ۵۰۰ نفره و کم نمیشه ازش . اما این وسط پادشاه عوض میشه و همراه با حملات جدید شیاطین ماموریتی جدید و سرنوشت ساز به دورنان پادشاه داده میشه.
نمی‌دونم اینم کتاب رو چجوری توصیف کنم ، چون خیلی خاص و تو دلبرو نبود برای من اما به هرحال مثبت ترین ۲ ساعت این هفته‌م خوندن این کتاب بود بین این همه مشغله.
داستان توی این جلد به پایان خاصی نرسید و احتمالا جلدای بعدی داشته باشه.
*کیفیت چاپ و صفحات نشره اساره بینظیر بود ، کاغذه استفاده شده گرم بالا و با رنگ عالی بود و خیلی کیف کردم

بسم الله الرحمن الرحیم
اصلا قرار نبود برای این کتاب یادداشت بنویسم چون نظرمو جلب نکرد اصلا ، اما چیزی ناخودآگاه مجبورم کرد به این کار.
این کتاب رو کاش وقتی -۱۰ سالم بود میخوندم ، داستان خیلی ساده ، با کمترین جزییات و عملا کاملا کودکانه بود.
داستان در مورد خواهر و برادریه به اسم کت و جوجو . کت از برادره کوچیکش مراقبت میکنه و مامانشون نویسنده و درگیره مشغله های خودشه و عملا این بچه‌هارو ول کرده و جوجو رو داده کت بزرگ کنه. حالا این تابستون بچه ها قرار بود طبق معمول پیش دوستانشون برن اما مشکلی پیش میاد و آماندا مادرشون طی یک تصمیم انتحاری اونارو پیشه مادر و پدرش که سالها قطع ارتباط کرده میبره و اتفاقاتی میوفته...
توی کله کتاب من دلم میخواست بزنم جوجو رو له کنم انقد که  لوسی بود و کتک میخواست ، و دلم میخواست اماندا رو واقعا از زندگی محو کنم چون داده بود دخترش برای جوجو مادری کنه🗿
شاید بشه ازین کتاب برداشت های روانشناسانه کرد (این تنها نکته مثبت بود ، این برداشت ها هم خیلی سطحی و کلیشه‌این)
خلاصه دوست داشتید بخونید ، باید بگم  اصلا این کتاب رو پیشنهاد نمیکنم به بالای ۱۰ سال.

بسم الله الرحمن الرحیم
آقای امیرخانی نگفتی من که مثل هلیا دوتا قلب ندارم چطوری این قضیه رو تاب میارم؟ ، نگفتی دوری مهتاب رو چکار میکنم؟ نگفتی با اینجوری تموم کردن کتاب من دریارو توی اشکام غرق میکنم؟ اینارو نگفتی با خودت؟ بحث لوطی‌گری بود ، نداشتیم ازین چیزاهاا..
هضم داستان سخته ، سنگینه ، غم‌انگیزه ، جذاب و دوست‌داشتنیه!
واقعا این کتاب باعث شد ساله جدید رو طوفانی شروع کنم ، عالی بود ، دقیقا ازون عاشقانه‌های مورد علاقم بود.
اصلا انگار این داستان رفت توی اعماق قلبم ، چون عاشقش شدم و به قول درویش مصطفا قلبم لرزید و مثل انار چکونده شد ، اما هنوزم نمیدونم شیره‌ش مطبوعه یا نه.
بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ،
بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو ، بخونید این کتاب رو (شاید از اثراته زندگی کردن با علیِ فتاح و رضا امیرخانیه که من شدم ، منِ‌او و دارم اینجوری مینویسم😔)
۰۰:۵۹
پنجشنبه ، ۷ فروردین

بسم الله الرحمن الرحیم
یکی از معروف‌ترین مجموعه‌ها که توسط نشره باژ منتشر شده و طرفداران زیادی هم داره!
اما به طور کلی برای بهتر بررسی کردن بیاید داستان رو به ۳ قسمت از صفحه‌ی اول تا صفحه‌ی آخر تقسیم کنیم.

قسمت اول برای من آنچنان جذاب نبود و روند داشت نسبتا کند بود و موقع خوندن من یاده اون فیلمای آسیای شرقی که اگر اشتباه نکنم اسمشون پسران برتر از گل بود مینداخت😂 ، البته این درمورد بخشی از قسمت اوله داستانه(محوره این حرفم کاردنه)

قسمت دوم داستان بهتر بود و ادم برای خوندن اشتیاق بیشتری داشت و سرعت جلو رفتن بیشتر بود ، اما بازم به هدف انچنانی‌ای نرسیدیم

قسمت سوم کتاب ، بهترین بخشش بود چون داستان به اوجش رسیده بود و یجورایی محوریت هر شخصیت واضح تر شده بود و آدم میدونست الان دیگه باید طرف کی رو بگیره.

در کل توقع بیشتری داشتم برای شروع و اونم این قیمت کتاب ، اما بازم نمیخوام خیلی زود قضاوت کنم و بازم برای نظر قطعی باید ادامه‌ی مجموعه رو بخونم.
اما از ایده‌ی جالب این داستان نباید ساده گذشت ، چون خلاقیته خوبی پشت داستان بود.
خوندنش خالی از لطف نیست و میتونه براتون جذاب باشه!

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

فعالیت‌ها