معرفی کتاب سنگ های قیمتی؛ زمرد سبز اثر کرستین ژیر

3.9
جلد 3

9789641919445
1400/1/2

کتاب سنگ های قیمتی؛ زمرد سبز، پدیدآور کرستین ژیر.

لیست‌های مرتبط به سنگ های قیمتی؛ زمرد سبز

پست‌های مرتبط به سنگ های قیمتی؛ زمرد سبز

یوتاب

یوتاب

1403/12/10

زمرد سبز
- گوئن ماموریت عجیبی دارد ولی کسی به او نمی‌گوید این ماموریت چیست. او به تازگی فهمیده که یاقوت سرخ، آخرین عضو حلقه مسافران زمان است و از آن زمان به بعد هیچ چیز درست پیش نرفته است. گوئن به موسس حلقه، کنت سن ژرمن، شک دارد ولی کسی حرف او را باور نمی‌کند. و به تازگی فهمیده همسفر جذابش، گیدئون، احتمالا تمام مدت او را بازی می‌داده است.

- نقاط مثبت: شعر ها خلاقانه نوشته شده  کسی که کنت سن ژرمن بود واقعاً یلحظه باورم نشد که خب حقم داشتم و بنظر خیلی خنده دار بود کنت سن ژرمن عمل زیبایی انجام داده باشه😂 وسط اونجا من هر هر می خندیدم به این موضوع.

حاوی اسپویل فراوان:

- نقاط منفی: بخدا خیلی واضح بود اونجایی که اصلاً نمی تونید تصور کنید من از جلد اول حدس زدم که مامان باباش لوسی و پل هستند و کاملاً ناراحت بودم چون خدای من خیلی کلیشه است چرا باید همیشه اینطور باشه دلیل منطقی هم داشت ولی واقعاً ضایع بود
اینکه کنت سن ژرمن عمل زیبایی انجام داده بود خیلی احمقانه و مسخره است ویلن داستان یه نامیرای چندین صد ساله است که توی نمی دونم کجا بینیش رو عمل کرده و مو کاشته تا کسی اونو نشناسه😂😂😂 واقعا ؟؟ بعد معلم تاریخ و ادبیات 😂 فکت توی خارج از کشور معلم تاریخ ها و ادبیات ها جذابن چون توی چند تا فیلم و کتاب همینطوره!!
اونجایی که گیدئون زنده میشه و پودر کیمیا رو خورده؟! اصلاً گیدئون هنوز برام کلی علامت سواله و کلا همچیه کتاب علامت سوال باقی موند که این واقعاً چرته! نویسنده به یه مشت موضوع که حداقل برای من بی اهمیت بود پرداخته ولی هیچ کدوم از سوال هام رو جواب نداده کل سیستم جادویی توی کتاب خراب شده هیچ قانونی نداره سفر در زمان بشدت پر اهمیته اونقدر اهمیتش بالاست که هر اتفاقی روی کل آینده تأثیر می‌ذاره برای مثال زنده بودن یا مردن یه انسان کلی تاثیر گذاره ولی توی کتاب من هیچ پیامدی ندیده ام و این دوباره ضعف کتابه

احساسم به کتاب ؟ واقعا خیلی خوب میشد اگه نویسنده توضیح درباره ی خیلی چیز ها دست بر می‌داشت و می‌گفت مقصودش از تمام کتاب چیه چرا نه دوستش داشتم واقعا ولی خب به عشق زیاد حساسیت دارم 😂 پیشنهاد می کنم بخونین کتاب خوبی بود در کل