معرفی کتاب سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود اثر کرستین ژیر

4.0
جلد 2

9789641919438
1400/1/2

کتاب سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود، پدیدآور کرستین ژیر.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود

لیست‌های مرتبط به سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود

پست‌های مرتبط به سنگ های قیمتی؛ یاقوت کبود

یوتاب

یوتاب

1403/12/10

یاقوت کبود
- اصلاً خلاصه ی خاصی آن هم بدون اسپویل ندارم ولی شخصیت خمریوس این جلد و جلد بعدی را جذاب تر کرد و برادر گیدئون رافائل دلیل اینکه اینقدر اسم های همشون کلاسیک واقعا یکم گذشته ی گیدئون رو مبهم می‌کنه که میذارم جلوتر درموردش بگم

- نقاط مثبت: خمریوس و طنز داستان

- نقاط ضعف: راستش را بخواهید فقط نقاط منفی در ذهنم نقش بسته دلیلش را خب نمی دانم ولی واقعاً توقع داشتم شخصیت گوئنت کمی بزرگ و پخته تر بشه یکم حتی یکم عاقل تر رفتار گوئنت در جلد یک واقعاً قابل درک بود ولی در جلد دو؟ در موقعیت حساس فقط به زندگی عشقی ات فکر کنی احمقانه است و اگر دوستش لزلی نبود متاسفانه حتی نمی توانست غذا بخورد رفتارش کاملاً کودکانه و احمقانه بود و مرا نا امید کرد کل کتاب داشت برای اینکه گیدئون فلان چیز رو گفته یا نمی دونم یه کاری کرده گریه میکرد واقعیت این است من دنبال سوال هایم بودم و حتی به یکی از آنها پاسخ داده نشد نویسنده مشکلش پلات نویسی ها بود و خب موقعیت سازی ها در کل دنیای کاملاً جذاب و شخصیت پردازی واقعا خیلی قابل قبولی داشت یکم ایراد هم تو مجیک سیستم داستان بود که بنظرم مخصوص جلد سه هست و باید درمورد اون بگم

- احساسم به کتاب؟ ته قلبم واقعا دوستش داشتم ولی در کل نامیدم کرد که کل اسپویل هایی که خودم برای خودم کردم درست از آب در آمدن و دقیقا همان اتفاق افتاد و جذابیتش اینجاست که جلد سه را هم دوباره حدسیاتی داشتم که آنها هم درست بودند