معرفی کتاب معجزه های خواربارفروشی نامیا اثر کیگو هیگاشینو مترجم نفیسه خسروجردی

معجزه های خواربارفروشی نامیا

کیگو هیگاشینو و 2 نفر دیگر
4.0

1401/10/30

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

سه جوان به نام‌های آتسویا، شوتا و کوهی، شبی برای پنهان شدن از دست پلیس مجبور به اتراق در مغازه‌ای قدیمی و متروکه می‌شوند. آن‌ها به زودی متوجه می‌شوند که در مغازه‌ای معمولی نیستند و صندوق پست همه ‌چیز فروشی نامیا، محل برخورد گذشته و حال است؛ راهی برای ارتباط با افرادی از گذشته که همگی برای پیدا کردن راه حل مشکلاتشان به آقای نامیا نامه نوشته‌اند.

لیست‌های مرتبط به معجزه های خواربارفروشی نامیا

نمایش همه

کتاب را به
          کتاب را به مناسبت سالروز تولد میلکان، از طاقچه به رایگان دریافت کردم.
داستان در مورد خواربارفروشی نامیاست که به خاطر شباهت نامش به نایامی (به معنی دغدغه و نگرانی) به مکانی برای پاسخ به دغدغه‌ها و سوالات تبدیل می‌شود.
روایت کتاب غیرخطی است و سرگذشت آدم‌های مختلفی را تعریف می‌کند؛ آدم‌هایی که همه‌شان به واسطه‌ی خواربارفروشی نامیا و مکانی دیگر به هم مربوط هستند.
XXXدر ادامه در مورد ژانر کتاب صحبت کرده‌ام. اگر نسبت به لو رفتن آن حساس هستید، خواندن این یادداشت را ادامه ندهید!!!XXX
ژانر کتاب فانتزی و سفر در زمان است، و بعد از «پیش از آنکه که قهوه سرد شود»، دومین کتاب در موضوع سفر در زمان است که از یک نویسنده‌ی ژاپنی خوانده‌ام.
این دو کتاب شباهت‌های عجیبی به هم دارند. اول اینکه سفر در زمان را بسیار ساده می‌گیرند، به راحتی اتفاق می‌افتد و باور می‌شود. دوم اینکه تقریباً تمام شخصیت‌ها به هم مربوطند و سرگذشت‌شان روایت می‌شود. بنابراین اسامی را ندیده نگیرید. سوم اینکه هر دو خواندنی هستند، اما شهرت خود را مدیون موج شرقی/کره‌ای سال‌های اخیرند.