معرفی کتاب معجزه های سوپر مارکت نامیا اثر کیگو هیگاشینو معجزه های سوپر مارکت نامیا کیگو هیگاشینو 4.4 9 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 23 خواهم خواند 4 ناشر شابک 9786225441132 تعداد صفحات 320 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب معجزه های سوپر مارکت نامیا ، نویسنده کیگو هیگاشینو. یادداشتها محبوبترین جدیدترین مورفی 1403/10/6 کتاب تو همین سبک لطفا معرفی کنید خیلی دوسش داشتم 0 2 FaFa 1403/5/15 حرف ندارههههههه با اینکه خیلی از این شاخه به اون شاخه میپرید و خر تو خر بود ولی درکل میفهمی اخرش چی میشه و خیلی عالیه خیلی زیاد. عالیه معرکست 0 4 محدثه سهامی 1403/7/4 "معجزه های خوار بار فروشی نامیا" تا حالا شده تو زندگیتون ندونین چیکار کنین ؟ هر چی فکر کنین ذهنتون به جایی قد نده و تصمیم گیری براتون سخت باشه؟ ندونین باید از کی کمک بخواین و با کی مشورت کنین؟ حالا فرض کنین جایی وجود داره که میتونین نامه بنویسن براش و مشکلاتتون رو باهاش درمیون بذارین و جواب بگیرین ازش. خواربار فروشی نامیا همچین جاییه👌 فکر کنم سومین کتابی بود که از یک نویسنده ژاپنی میخوندم و واقعا جالب بود برام. نثر ساده ، صمیمی و در عین حال عمیق و اصیلی داره. در این کتاب ، شما با یک داستان معمولی روبرو نیستین و همونطور که از اسمش مشخصه ، قراره شاهد معجزه باشین. شخصیت های داستان ، مکان ها و زمان های مختلف به طرز مرموزی با هم ارتباط دارن و شگفت زدتون میکنن. میتونه برای نوجوون ها هم کتاب مناسبی باشه. بخونین و لذت ببرین✨ 0 20 parimah 1403/8/13 یه کتاب خیلی قشنگ اما کمی گیج کننده،روند داستان جوری نبود که حوصلت سر بره. 0 0 𝖕𝖆𝖗𝖆𝖉𝖎𝖘𝖊🔮 1403/8/21 آیا تا به حال از یک فروشگاه تقاضای کمک کردهاید ؟ خودت چی ؟ آیا تا به حال به کسی کمک کردی یا جویای حالش شدی ؟ خانواده ، دوست ، معشوقت ، ... ؟ به خودت چی ؟ این کتاب روایتی از ۳ دزد هست که باید هم به خودشون و هم به دیگران کمک کنند. روایتی زیبا و باحال و دلنشین. اگر حالت بده اگر حالت خرابه دلت شکسته خوشحالی مشکلات داری این کتاب کمکت میکنه... فکر نکن کتاب روانشناسی هست ! نه یک کتابی بسیار عالی و فانتزی ولی کمک حال. هر کتابی برای هر احساسی وجود دارد ، اینم روش😊 0 1 sonia.az 1403/9/6 یک کتاب جالب هر چند عنصر کژوال شرقی اش رو حفظ کرده اما جذابیت رو از بین نبرده و همچنان از خواندن کتاب لذت میبرین ... این کتاب در مورد یه مغازه جادویی هست که فقط برای یک شب جادوشو حفظ میکنه و ارتباطی که بین آینده و گذشته اش واقعا جالب بود توصیه اش میکنم . به نسبت فانتزی های مزخرف دیگه گلستان بود.🍀🗡 0 16 F SH 1403/8/29 یه کتاب پر از حس خوب که قطعا ارزش خوندن داره.. 0 1