𝓕𝓪𝓽𝓮𝓶𝓮𝓱

عضویت

تیر 1404

145 دنبال شده

151 دنبال کننده

کتاب‌ها فقط قصه نمی‌گن، می‌تونن پناهمون بدن!
لابه‌لای عطر ورق‌های کاغذ و جادوی واژه‌ها، دور از هیاهوی این جهان :)🌸

اگه بخوام همونطوری که آیریس و رومن برای همدیگه نامه می‌نوشتن برای این کتاب یادداشت بنویسم‌، میشه یه همچین چیزی🫠 :

دوستان عزیزم
فکر نمی‌کنم واژه‌ها حتی قادر به توصیف احساسات فعلی من باشند! گمان می‌کنم که باید به‌خاطر پایان نه چندان بد کتاب خوشحال باشم، اما بیش از اندازه ناراحت و دلشکسته هستم! چرا که همچنان از حال خیلی از دوستان کتابی‌ام و سرنوشتشان خبر ندارم. نمی‌دانم که چه اتفاقی برایشان افتاده و یا اینکه اصلا حتی زنده هستند یا نه! واقعا از صمیم قلب امیدوارم که همگی خوب و در امان باشند. آخر می‌دانید...آنها واقعا به طرز حیرت‌آوری شجاع و باهوش بودند، به همین دلیل است که آنقدر دوستشان دارم و نگرانشانم. آنها به‌قدری توانمند بودند که می‌دانستند چگونه در هیاهوی جنگ و تاریک‌ترین شب‌های زندگی‌شان، بی‌آنکه گردباد مشکلات از پا درشان بیاورد‌، راهی برای خوشحال بودن پیدا کنند! آنها نیز می‌دانستند که عشق حقیقی در ازخودگذشتگی و احترام به یکدیگر خلاصه می‌شود و نه در هوسرانی و هر چیزی که در کتاب‌ها و سریال‌های امروزی مشاهده می‌شود! و در کنار تمام اینها، چیزی که مقام و منزلت آنها را نزد من بیش از پیش بالا می‌برد، درس‌های بی‌شمار و ارزشمندی است که آنها تنها در قالب یک کتاب ۴۰۰ صفحه‌ای به من آموخته‌اند. آن درس‌ها واقعا بیش از حد تصورم هستند، اما بگذارید مهم‌ترینشان را نیز با شما به اشتراک بگذارم: اینکه ممکن است گاهی خیلی دیر بشود، آنقدر دیر که حتی فرصت ابراز علاقه به افراد مهم زندگی‌مان را برای همیشه از دست داده باشیم...پس چقدر خوب است که قدر یکدیگر را بیشتر از قبل بدانیم و فرصت‌ها را نیز غنیمت بشماریم :)
در پایان باید بگویم که..من این کتاب را با تمام پستی بلندی‌ها و تضاد‌هایش دوست دارم. حتی با وجود رد پفکی که به طرز زشتی روی صفحات عزیزم جا خوش کرده‌ است، همچنان دوستش دارم و قسمتی از قلبم برای همیشه متعلق به او می‌ماند! یقین دارم که شما هم با خواندنش لذت زیادی نصیبتان خواهد شد! بیایید همراه با آیریس و رومن عزیزمان، به شهرهای جنگی و آژیر‌های گوش‌خراشش، ایترال‌ها و شب‌های دلهره‌آورش سفر کنیم!
با آرزوی بهترین‌ها 🥹🩷
دوستدار شما، فاطمه

همین الان تمومش کردم و راستش نمیدونم باید چی بگم و یا چطوری احساساتمو ابراز کنم...باورم نمیشه که تموم شد!
من با این کتاب زندگی کردم واقعا...همراه با اونا اشک ریختم و خندیدم، ذوق کردم و جیغ کشیدم، و هیجان رو توی تک‌تک جنگ‌ها و ماجراهایی که داشتن با تموم وجود احساس کردم. برای دوستانی سوگواری کردم که در نهایت نتونستن از دستان بی‌رحم مرگ فرار کنن و زندگی‌شون رو تسلیم کردن...
برای کسانی شادی کردم که عشق بی‌قید و شرطشون رو به همدیگه ابراز، و سعی کردن تا آخرین نفس برای علاقه‌ی خالصانه‌ای که بینشون وجود داشت بجنگن و تلاش کنن!
توی استرس‌هایی که در طی آزمون‌هاشون می‌کشیدن شریک شدم و دعا‌دعا می‌کردم که یه وقت آسیبی نبینن و زنده بمونن..
تو یک کلام :
این کتاب...یک اثر هنری برام بود..یک شاهکار! :))
از نویسنده‌ی بی‌نظیرش، ربکا یاروس، متشکرم که با قلم شگفت‌انگیزش به من فرصت این رو داد که بتونم یه دنیای فوق‌العاده‌ی جادویی با کلی شگفتی رو تجربه کنم😭💗
قلبم همیشه برای این کتاب می‌تپه :)

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها