معرفی کتاب بی پروا اثر لورن رابرتس مترجم پگاه فرهنگ مهر

ناشر
داهی
9786225119017
_

پس از زنده ماندن از محاکمات پاکسازی، پیدین گری، متولد معمولی، پادشاه را کشت و مقاومتی را در سراسر سرزمین آغاز کرد.
حالا او از کسی که می خواست نزد او بدود فرار می کند. کای آزر اکنون مجری ایلیا است و به برادرش کیت، پادشاه جدید وفادار است. او عهد کرده است که پدین را پیدا کند و او را به دست عدالت بسپارد.
 در سراسر اسکورش مرگبار و در اعماق شهر متخاصم دور، کای به دنبال شخصی می‌رود که آرزو می‌کند مجبور نباشد. اما در شهری بدون نخبگان، تعادل بین شکارچی و شکار شده تغییر می کند و نبرد بین وظیفه و میل مرگبار است.

لیست‌های مرتبط به بی پروا

نمایش همه

اولش که شروع به خوندن این کتاب کردم با مرور اون اتفاق هایی که تو جلد اول کتاب افتاد تصورم از این کتاب طوری بود که دیگه قرار نیست چیزی خوب پیش بره، دیگه قرار نیست همه چی مثل اول بشه، و درسته خیلی چیز ها توی این کتاب نتونست تغییر کنه، ولی تونست خیلی از احساسات و تغییر بده. احساساتی که بین شخصیت های کتاب بود؛ و درسته این احساسات خیلی وقت بود که شکل گرفته بود ولی با نقاب هایی که این شخصیت ها روی چهرشون زده بودن تمام احساساتی که میشه در حالت چهره و چشم هاشون دید و به راحتی پنهان کنن. و این شخصیت ها این تمام این مدت فقط داشتن تظاهر میکردن که اون احساسات تبدیل به نفرتی شده که طرف مقابل با کارهایی که انجام داده. اونها فقط تلاش شون بر این بود که این احساسات رو پشت نقاب نفرتی که روی چهرشون زدن پنهان کنن. ولی در نهایت نتونستن جلوی این احساسات و بگیرن و این احساسات و بروز دادن با هر کاری که می‌تونستن انجام بدن این احساسات بروز داده شد.
و در نهایت این کتاب هیچ چیز اونجوری که این شخصیت ها پیش بینی کرده بودند اتفاق نیوفتاد.
و وقت شخصیت ها از این بابت خوشحال بودند که تونستن اون احساسی که نسبت به همدیگه دارن و بروز بدن و از این بابت پشیمون نیستن.
این کتاب به من خیلی چیز ها یاد داد، با این که این یه کتابی در سبک فانتزی بود ولی چیز های ارزشمندی به من یاد داد؛ به من یا  که جوری بتونم احساساتم و بروز بدم. به من یاد داد چه طور بتونم نقاب بی احساسی رو به صورتم بزنم. ...
و مهمتر از همه این رو به من یاد داد که بتونم به چه طریقی عاشق یک نفر باشم و به اون یک نفر اعتراف کنم که تا چه حد دوست ش دارم.
و در کنار این به من یاد داد که وقتی عاشق کسی هستم طوری رفتار کنم که لیاقت داشتنش و دوست داشتن ش رو داشته باشم تا از دستش ندم که اگر از دستش بدم کاملا شکسته و گسسته خواهم شد.
و در کنارش هم بهم یاد داد وقتی عاشق کسی هم عشقی که نسبت بهش دارم طوری باشه که هیچ وقت از عشقی که نسبت بهش داشتم پشیمون نشم، و این از همه برام مهمتر بود.

نهال

نهال

1404/3/9

مگه میشه تو ۵۰ ص اول انقد کتاب جذابی باشه؟؟
حسادت خیلی بهت میاد گری😂🥰

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

من بنده استعاره‌م. بنده خوش زبونی و کای؟ واقعا پسری بود با تمام این توصیفات.
همه‌چیزش به جا بود. برخورد دوباره اشخاص باهمدیگه و کیت؟ لعنتی دست از این عقده‌ای بازیات بردار.
پایانش هم واقعا به جا و زیبا بود.
قشنگ قدرتمند رو شست و برد.

کتاب خوبی
        کتاب خوبی بود ولی به ناتوان نمی‌رسید اونجا حداقل نمیشد پیش بینی کرد چه اتفاق هایی قرار بود بیوفته ولی اصلا انتظار نداشتم کیت،پیدین رو بخواد. هرچند من فکر میکردم آخرش اینطوری میشه ولی مطمعن نبودم.
در اصل من ناتوان رو بیشتر میپسندم و جالبیش اینجاست که باز هم جای حساسش تموم شد و باید صبر کنم تا بی باک(جلد سوم ناتوان)هم بیلد و من برای اون روز لحضه شماری میکنم.
تنها جایی که بیشتر از همه خوشم اومد آخرش بود. ولی درست وقتی که کای دوباره عاشق پیدین شد قرار بود دوباره اونو از دست بده

melorin

melorin

1404/3/26

ویدئو در بهخوان
        با این کتاب رسما اکلیلی شده اممم✨✨
این جلد خیلی بهتر از جلد اول بود و تو این جلد با دو تا شخصیت اصلی یعنی پیدن و کای به خوبی می‌تونستم ارتباط برقرار کنم.
واییی دیالوگ هاشون تو قلبم جا دارههه
(حسادت خیلی بهت میاد گری😭🫂✨)
و اما سی صفحه آخر رسما شوکه شده بودم و انتظار چنین پایانی رو نداشتم جانانه منتظر جلد سه ام.

عالی بود لورن ، ایده جالبی رو عملی کردی

اسپویل در جلد ۳