یادداشت 𝓕𝓪𝓽𝓮𝓶𝓮𝓱

باید صفحه‌ی اول کتاب می‌نوشتن :
[هشدار! اگه به پایان‌های خوش، زندگی‌های موفق و شاد و قصه‌های رنگارنگ پریان علاقه‌مندید، همین الان این کتابو ببندید و تا جایی که می‌تونید ازش فاصله بگیرید!!🥲❤️‍🩹]
صادقانه بخوام بگم، نویسنده رسما قلب منو شکست و از دیروز هنوز نتونستم خودمو پیدا کنم..من حتی تا آخرین لحظه هم امیدوار بودم که بهتر از اینا تموم بشه واقعا :))
اما در کل باید بگم که داستانش خیلی قشنگ بود و انصاف نیست فقط به‌خاطر پایانش ازش امتیازی کم کنم...

من دقیقا به خاطر همین پایان تلخ هیچ وقت سراغ این کتاب نمیرم🤧
از پایان های تلخ خیلی بدم میاد😭

وای دقیقا میفهمم چی میگیی🥲
منم از خوندنش پشیمون نیستم اما خب واقعا سرش قلبم شکست..

خواهر میزدی اسپویل میشه😭😭😭

اسپویل نکردم که جانم فقط گفتم پایانش به‌نظرم خوب نبوده..🥺😂که اونم اصلا از روی اسم جذابش و لکه‌های خونی که روی جلد کتابه میشه حدس زد دیگه :)))🥲

Star☆

Star☆

1404/5/19

وای...تا حالا به اون لکه‌های خون دقت نکرده بودمممم فکر می‌کردم اونا هم گل رزن :))))))))))))))

عی باباع

بعضیا میگن قلم نویسنده خشکه و داستان جذب نمیکنه، چطوره؟

وای اجازه بده اینو تکذیب کنمم
 اتفاقا انقدررر متنش شیرین و دوست‌داشتنیه که اصلا حتی گذر زمان رو احساس نمیکنی! اینطوریه که یهو به خودت میای و می‌بینی نصف کتاب رو هم تموم کردی بدون اینکه خودت متوجه بشی🥺😂
توصیف شخصیت‌ها‌، موقعیت‌ها و اتفاقاتی که میوفته هم واقعا فوق‌العاده‌ست!
تنها ایرادش پایانشه و اینکه چند صفحه‌ی آخر یکمی روند داستان تند شده بود، وگرنه به‌نظرم در جایگاه خودش یه کتاب واقعا بی‌نقص و قشنگیه🥹🩷

ترغیب شدم بخونمش:)

واااییی خدااا قربونت برممم قلبمو اکلیلی کردی کههه😭🫂💗

1404/6/2

اینکه اینقدر با ذوق و حوصله از کتابایی که خوندی یادداشت مینویسی واقعا قشنگه دختر:)✨️

از اون قشنگ‌تر تویی که انقدر قلب مهربونی داری خبب😭💗
@Fahime83

❤️🌸🌸

میخوام بخونمش
حتی با هشداری که دادی 😁🥲
همه در باره پایانش میگن خیلی کنجکاو شدم
که بخونمش 😂😁

واقعا کتاب شیرین و دوست‌داشتنی‌ایه ولی حواست باشه پایانش ممکنه بیشتر از چیزی که فکرشو میکنی قلبتو بشکنه...🥲
به‌نظرم اگه روحیه‌ت لطیف و حساسه نخونش😅

1404/6/3