بسم الله النور
اما بعد
تنها کتاب هایی که از این ژانر خوانده بودم مجموعه ی راهنمای کشف قتل از یک دختر خوب و یکی از ما دروغ می گوید بود که هر دو به خوبی توانسته بودند ذهنم را به چالش بکشند و با خود همراه کنند. در واقع اولین کتابی ست که از فریدا مک فادن می خوانم و هنوز برای قضاوت کلی زود است و نظر شخصی ام درباره ی همین کتاب را خواهم گفت.
بیشتر نظراتی که خواندم مثبت بودند و اکثرا قربان کتاب می رفتند در صورتی که من می خوام کمی آن را کتک بزنم.
با گفتاری بودن نثر کتاب(هر کتابی) حالم گرفته می شود و گاهی خودم را مجبور می کنم که آن را به پایان برسانم البته این کتاب از همان آغاز کشش داشت و ذهنم درگیر شد به همین دلیل رهایش نکردم تا معما حل شود.
شخصیت پردازی ها ساده بود و شخصیت لوک(یک دوست پسر مهربان و فداکار)،ادرین( یک روانپزشک نابغه ولی گوشه گیر)و ای.جی(یک مست لایعقل عوضی اخاذ که هر ویژگی بدی را که می شد به آن نسبت داده شده بود.مثل تمام آدم بدهای داستان ها.) تکراری بود که البته اشکالی هم ندارد در مسیر داستان نکته ی آزار دهنده ای به شمار نمی آمد.
هشدار لو رفتن کتاب در ادامه:
تقریبا بیشتر شخصیت ها بی خانواده بودند.انگار که خانواده هایشان در دست و پای نویسنده بودند پس ان ها را کشته که در داستان مزاحمت و خللی ایجاد نکنند!البته به جز لوک که مادر داشت و ایتن که خودش مادرش را کشته بود.
همه روانی بودند!واژه ی بهتری برای توصیفشان نمی دانم اما غیر منطقی است کسی که ۶،۷ اآدم کشته بتواند پس از این قتل ها به زندگی ادامه دهد و نه تنها مشکلی نداشته باشد بلکه بچه دار هم بشود و همسرش که خود قاتل بوده پس از اطلاع از این موضوع از او حداقل کمی هم فاصله نگیرد بلکه کمکش کند نفر بعدی را باهم به قتل برسانند؟!
سپس بی هیچ واهمه ای دوباره بچه دار شوند و نگرانی کمی هم بابت لو رفتن این راز داشته باشند که فکر می کنم از این قاتلان خونخوار بر می آید که برای بقا یکدیگر را دفن کنند!😂👀
نتیجه ی خاصی هم نداشت جز اینکه شما می توانید راه بروید و هر آدمی که برایتان مشکل درست کرد را بکشید و آب از آب تکان نخورد.
چند نکته ای که از آن ها خوشم آمد:
تغییر سیر داستان و غیر قابل پیش بینی بودن آن که باز هم چون نویسنده هیچ سر نخی برایمان نگذاشت و خودش همه چیز را رو کرد این اتفاق افتاد
آن کاشی در کتابخانه
خود کتابخانه
ظن تریشیا در شب های اقامت
پ.ن:
به نظرم نباید شخصیت قاتل ها رو یه طوری ناز و بیگناه جلوه می داد که بگیم شرایط ایجاب کرده بود و... احساس می کنم اخلاق زیر سوال می ره اینطوری😅
شخصیت های این کتاب چرا همه نابغه و قاتل بودن؟!همه هم راحت دروغ ها و قتل ها ی دیگری رو تشخیص می دادن!
سبحان الله...
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.