حریر حریر فاطمه سلطانی وشنوه و 1 نفر دیگر 3.9 29 نفر | 9 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 1 خواندهام 61 خواهم خواند 25 ناشر کتابستان معرفت شابک 9786226837712 تعداد صفحات 212 تاریخ انتشار 1400/1/2 توضیحات کتاب حریر، نویسنده فاطمه سلطانی وشنوه. بریدۀ کتابهای مرتبط به حریر زهرا قربانی قلجلو حریر فاطمه سلطانی وشنوه 3.9 9 صفحۀ 206 4 5 Helma agababaei حریر فاطمه سلطانی وشنوه 3.9 9 صفحۀ 206 فراموشی یک ادم، درست به اندازه ی روز هایی که تو زندگیت نقش داشته زمان می بره...=))) 0 2 دورههای مطالعاتی مرتبط همخوانی کتاب 1402/9/2 حریر فاطمه سلطانی وشنوه 3.9 9 تعداد صفحه 20 صفحه در روز لیستهای مرتبط به حریر باران هاشمی خواندههای ۱۴۰۳ 91 کتاب همراهانِ کتابیِ من در ۱۴۰۳ 0 18 maryam torabi لیست کتاب های ۱۴۰۲ 70 کتاب خوانده شده ها 0 5 محمدتقی ریاحی تاریخ ایران زمین 29 کتاب با مطالعه این ۳۳ کتاب به تاریخ ایران سفر میکنیم. از زمان پادشاهی مادها شروع میکنیم، و به هخامنشیان میرسیم. با گذر از اشکانیان و ساسانیان و حمله اعراب به ایران، تاریخ ایران باستان را به سرانجام میرسانیم و وارد تاریخ ایران اسلامی میشویم. امویان و عباسیان را ساقط و حکومت آل بویه را همراهی میکنیم. حمله مغولان را شاهد میشویم و با کمک بانوی سربدار، مغولان را از خاکمان بیرون میکنیم. سپس به قصر شاه عباس صفوی سفری میکنیم و بعد به زندگانی نادشاه افشار. کمی هم در دوران قاجار سپری میکنیم. جنایت بزرگ انگلیسی ها در ایران را حس خواهیم کرد و با مشروطه آشنا میشویم. سپس سیری در حکومت رضاشاه و محمدرضا شاه خواهیم داشت. در جبهه جنگ تحمیلی حضور پیدا میکنیم و سرانجام به روزگار حال بازمیگردیم... پ.ن: کتاب های «معلم انگلیسی» و «جیران» را بهخوان در لیست ندارد... 0 9 -Beirut- تابستان ۱۴۰۳ 5 کتاب کتاب های خوانده شده تا به حال در تابستان ۱۴۰۳🌿👌🏻✨️ 0 3 سیدمحمدصالح عامری کتاب های سال 1402 64 کتاب سالی عجیب، شلوغ، فشرده و پر از داستان های متنوع. اما با همراهی لیست ضمیمه شده. بعضا حال خوب کن، بعضا آشفته ساز؛ در جاده، در خیابان، در خانه؛ در ترافیک، در انتظار جلسه، معطل پیش از قرارها؛ در ماشین، در قطار، در مترو، در هواپیما؛ در این مرزهای جغرافیایی، فراتر از آن؛ در فراغ بال، در اضطراب، در آرامش؛ در کنار قطعاتی از بهشت، در دنیای پر از دود و آلودگی؛ فشردگی زمانی ام باعث شده این لیست مفصل تر نشه. از طرفی دیگه این کتب باعث شدند، شبها و روزها ساعاتی رو جدا از دغدغه های روزمره، کمی بیشتر در خودم و کتب غور کنم و اکتشاف کنم. ما حصلش به لطف خدا عمیق تر شدن در موضوعات مختلف و البته تشنگی بیشتر در خواندن، دانستن، گفتگو کردن، چالش و تفکر. اما به علاوه باعث شدن بفهمم که چقدر نمی دانم و چقدر باید بیشتر جستجو کنم، تحقیق کنم، فکر کنم و گفتگو کنم. تا باشد فهمیدن این خالی بودن ها. 0 6 یادداشتها محبوبترین جدید ترین zeinab 1401/5/6 عروس و دامادی کھ بھ تازگـے داشتند در ؏شق غرق میشدند. کھ ناگـٰاھ در شب عروسـے طوفانـے زندگـےِ نوپایشان را درهم پاشید و عروسِ مجلس را اسیر خود کرد و بر پیشانـےِ داماد مھرِ بےناموسے زد و حالا عروسـے کھ بھ اسارت رفتھ و دامادی کھ بےخبر مانده از نوعروسش کھ معلوم نیست زندھ است یا مرده ، هنوز در اسارت محمد بغدادیست یا فروختھ شدھ؟ شاید هم سر از کاخ شاهن شاهـےدرآورده باشد ! -نویسندھ ❲ فاطمہ سلطانـے ❳! 0 4 فاطمه بابامرادی 1402/7/19 فوق العاده زیبا بود این کتاب ابتدای کتاب نوشته بود کتاب نوجوان اما به نظرم مناسب هر سنی بود؛ مناسب هرکسی که علاقه مند به دونستن تاریخ سرزمینش هست به نظرم برای بانوان که خوندنش خیلی ضروری بود تا ببینن کسانی که بنیان گذاران تجددخواهی و طرفدار آزادی توی این سرزمین بودند چقدر اتفاقا زن ها رو اسیر و برده خودشون میخوان! از نکات جالب توجه این کتاب وجود شخصیت هایی بود که با یک جستوجوی ساده توی اینترنت زندگی نامه شون بالا می اومد و همین واقعی بودن شخصیت ها یکی از عناصر جذابیت این کتاب بود برای من زبان کتاب هم بسیار شیوا و زیبا بود 0 2 Helma agababaei 1403/5/7 دلم واقعا برای حریر سوخت... دلم میخواست بشینم و برای بدبختی هاش گریه کنم =)))) واقعا کتاب جذابی بود و کشش لازم رو داشت. 0 2 زهرا رستاد 1402/1/13 اول از همه بگم که هم دوستش داشتم و هم نداشتم! داستان درمورد دختری به نام حریرِ که از بچگی عاشق پسرعموش بوده، و از سن کم به محرمیت همدیگه در اومدن.. بعد از سالها بالاخره روز عروسیشون فرا میرسه.. ولی در عرض چند ساعت عروسی به عزا تبدیل میشه! داستان در زمان رضا شاه و سخت گیری های رضا شاه به طلبه ها و میرزا ها هستش .. داستانش و از نظر تاریخی دوست داشتم ولی داستان عاشقانه و شخصیت مرد داستان و توضیحات زیادی نویسنده رو دوست نداشتم :'( از طرف دیگه، به نظرم استفاده از بعضی از کلمات و بی احترامی ها نباید جایی در این کتاب داشته باشه.. جایی دیدم که ، کتاب حریر و در دسته کتاب نوجوانان قرار داده! به نظرم هیچ نوجوانی نباید داستان عاشقانه ای به این غم انگیزی بخونه! من به نوجوان ها توصیش نمیکنم ! به جز تقریبا ۱۰ ، ۱۵ صفحه بقیه کتاب، داستان غمگینه :( ولی اگه به کتاب تاریخی علاقه دارین برای مطالعه بد نیست :) عجیبه ..انقد توی برنامه طاقچه از این کتاب تعریف کردن که حس میکنم شاید من بد خوندمش :||| 6 25 زهرا رضایت پناه 1403/5/10 داستان نسبتا جذابی بود اما از نظر محتوایی ضعیف 0 3 باران هاشمی 1403/4/24 خیلی جذاب و پرکشش بود. دوسش داشتم. 0 2 مرضیه نامداری 1401/7/26 ((فراموشی یک آدم ،درست به اندازه روزهایی که توی زندگیت نقش داشته وقت می بره))برشی از کتاب. خط های حریر از تاریخ زنان ، عشق ،شورجوانی و حوادث رنگارنگ سیاه شده است .خواندن حریر می تواند اندکی از گره های تاریخ را در مورد زنان ، برای مخاطب نوجوان رمز گشایی کند. بخش عاشقانه داستان کشش خوبی ایجاد کرده و مخاطب را همراه نویشنده نگه می دارد . شخصیت ها جاافتاده ودم کشیدند ،تعلیق داستان خوب است .توصیف ها می توانست عالی تر باشد . در آخر اگر به دنبال رمانی هستید که بتوان مطلبی از آن آموخت به شما نوجوان عزیز پیشنها می کنم حریر نوشته فاطمه سلطانی را بخوانید. 0 9 سایه عباسی 1402/3/18 #کتاب_حریر نرم و نازک مثل حریر،ظریف اما قوی،لطیف اما بااراده.حریر نام کتابیست که داستان آن در یک بستر تاریخی واقعی در سال ۱۳۰۶ روایت میشود و تمام شخصیت های داستان که با نام های واقعی خود نقش نمایی میکنند وجود خارجی داشته اند و سوابق تاریخی و زندگینامه شان قابل دسترسی و مراجعه است.البته دو شخصیت اصلی داستان و اقوامشان تخیلی هستند اما خیلی استادانه در کنار شخصیت ها و رویدادهای واقعی چیده شده اند. کتاب زبانی روان و صمیمی دارد و پر است از ضربالمثل ها و تکیه کلام های شیرین عامیانه که با داستان پر هیجانش خواننده را به دنبال خود میکشاند و چون مبنای تاریخی دارد برای اطلاع از حوادث روزگار رضاخان و کشف حجاب هم مناسب است.البته اگر خواننده ای کنجکاو باشید و با دیدن هر اسم جستجویی هم در اینترنت انجام دهید چیزی بیشتر از یک رمان خوشخوان و جذاب به دست خواهید آورد.اطلاعات تاریخی نابی از علما و کاخ نشینان و زنانی که اولین ها بودند در رواج بی حجابی و خواهید دید که پروژه دین زدایی و کشف حجاب حتی از اواخر دوره قاجار توسط بهایی ها و روشنفکران تحصیلکرده در غرب در حال اجرا بوده و رضا خان هم دست نشانده ای برای اجرای بهتر و سریع تر این نقشه های پلید. #حریر #با_کتاب_قد_بکش #کتاب_خوب_بخوانیم ۲۴اذر۴۰۱ 🌸 سایه 🌸 @sayeh_sayeh کانال ایتا 0 2 مهدی رجبی 1402/3/9 چه روایت های تلخ ولی حقیقی در دل تاریخ برای عبرت ما هست. 0 2