یادداشت 𝓕𝓪𝓽𝓮𝓶𝓮𝓱

اگه بخوام همونطوری که آیریس و رومن برای همدیگه نامه می‌نوشتن برای این کتاب یادداشت بنویسم‌، میشه یه همچین چیزی🫠 :

دوستان عزیزم
فکر نمی‌کنم واژه‌ها حتی قادر به توصیف احساسات فعلی من باشند! گمان می‌کنم که باید به‌خاطر پایان نه چندان بد کتاب خوشحال باشم، اما بیش از اندازه ناراحت و دلشکسته هستم! چرا که همچنان از حال خیلی از دوستان کتابی‌ام و سرنوشتشان خبر ندارم. نمی‌دانم که چه اتفاقی برایشان افتاده و یا اینکه اصلا حتی زنده هستند یا نه! واقعا از صمیم قلب امیدوارم که همگی خوب و در امان باشند. آخر می‌دانید...آنها واقعا به طرز حیرت‌آوری شجاع و باهوش بودند، به همین دلیل است که آنقدر دوستشان دارم و نگرانشانم. آنها به‌قدری توانمند بودند که می‌دانستند چگونه در هیاهوی جنگ و تاریک‌ترین شب‌های زندگی‌شان، بی‌آنکه گردباد مشکلات از پا درشان بیاورد‌، راهی برای خوشحال بودن پیدا کنند! آنها نیز می‌دانستند که عشق حقیقی در ازخودگذشتگی و احترام به یکدیگر خلاصه می‌شود و نه در هوسرانی و هر چیزی که در کتاب‌ها و سریال‌های امروزی مشاهده می‌شود! و در کنار تمام اینها، چیزی که مقام و منزلت آنها را نزد من بیش از پیش بالا می‌برد، درس‌های بی‌شمار و ارزشمندی است که آنها تنها در قالب یک کتاب ۴۰۰ صفحه‌ای به من آموخته‌اند. آن درس‌ها واقعا بیش از حد تصورم هستند، اما بگذارید مهم‌ترینشان را نیز با شما به اشتراک بگذارم: اینکه ممکن است گاهی خیلی دیر بشود، آنقدر دیر که حتی فرصت ابراز علاقه به افراد مهم زندگی‌مان را برای همیشه از دست داده باشیم...پس چقدر خوب است که قدر یکدیگر را بیشتر از قبل بدانیم و فرصت‌ها را نیز غنیمت بشماریم :)
در پایان باید بگویم که..من این کتاب را با تمام پستی بلندی‌ها و تضاد‌هایش دوست دارم. حتی با وجود رد پفکی که به طرز زشتی روی صفحات عزیزم جا خوش کرده‌ است، همچنان دوستش دارم و قسمتی از قلبم برای همیشه متعلق به او می‌ماند! یقین دارم که شما هم با خواندنش لذت زیادی نصیبتان خواهد شد! بیایید همراه با آیریس و رومن عزیزمان، به شهرهای جنگی و آژیر‌های گوش‌خراشش، ایترال‌ها و شب‌های دلهره‌آورش سفر کنیم!
با آرزوی بهترین‌ها 🥹🩷

خیلی ممنونم از محبتت قشنگمم🥹🩷

چه عالی
پس من هم میخواهم در جواب نامه شما به دیگران، یک نامه ی کوتاه بنویسم :
دوست زیبایم
نمیدانی که چقدر نامه ای که برایشان نوشته بودی به دلم نشست، همان حرف هایی را زدی که دوست داشتم بزنم....
بله واقعا حق با شماست، من هم نمیدانم که برای پایان کتاب باید خوشحال باشم یا نه ولی میدانم باید صبور باشم مانند ایریس که بعد از صبوری به معشوقش می رسد ، من هم جلد دوم کتاب را میخرم و زندگی عاشقانه شان را میخوانم و مطمعنم که ان موقع لبخند بزرگی رو لبم هایم خواهند ماند.
و دوباره حق با شماست، واقعا درس هایی که این کتاب به من هم دادند بسیار مفید بود، واقعا شگفت انگیز بود که کتابی به این حجم کم ان همه درس زندگی به ما داده باشد
در اخر اگر اجازه دهی میخواهم با شما همراه شوم و با هم به جبهه‌ی جنگ، شهر های جنگی سفر کنیم. منتظرت میمانم در زمان خواندن جلد دوم
با عشق
سایه.....

سایه‌ی عزیزم
نمی‌توانی تصور کنی که چقدرررر با دیدن پیام و ابراز محبت دوست‌داشتنی‌ات ذوق‌زده و شادمان گشتم😭✨
از اینکه خلاقیت به خرج داده‌ای و همانند خودم نظر قشنگت را برایم نوشتی، کمال تشکر را دارم🥺🥲💗
خوشحالم که با من هم‌نظر هستی دوست عزیزم! و بله، بدون شک در جلد بعدی جواب تمامی سوال‌هایمان را خواهیم گرفت و به‌نظرم ارزشش را دارد که برایش صبر کنیم. و در آخر باید بگویم که واقعا عاشق نوشته‌ی زیبایت شدم و با کمال میل منتظرت می‌مانم که با یکدیگر جلد دوم را بخوانیم!🫂❤️
باز هم از مهربانی و محبت بی‌دریغت سپاسگزارم🥹🩷

عزیز دلم باز هم از دیدن پیام پر از مهرت غرق در شادی شدم و چه عالی مشتاقانه منتظرم تا دوباره در دنیای کلمات زیبای کتاب با هم غرق شویم.
با تمام وجودم از این همه لطف و مهربانی‌ات سپاسگزارم ✨💖

1404/6/7

چه ایده ی جدید و زیبایی😍😍

وای خدای من چقدر مهربونی قشنگمم خییییلی ممنونم ازتتت🥹🩷

فاطمه عزیزم
از زمانی که گزارش فعالیت تمام کردن کتابت را دیدم، منتظر یادداشت زیبایت بودم اما به طرز شگفت آوری غافلگیر شدم، از اینکه به چه زیبایی توصیف میکنی و چه قالب زیبایی را برای بیان احساساتت برگزیدی که به طور قطع نشان می‌دهد تو کتاب را با تمام وجودت زندگی میکنی
سپاسگزارم که با نامه ی زیبایت مرا به فضای شهر سوگند برگرداندی و مرا با خود، دوباره به سفری کوتاه برای  دیداری مجدد با آیریس و رومن کشاندی
ارادتمند شما : M.B

لطف داری مهربونم خیلی ممنونم ازتتت🥺🥲💗

1404/6/11

چقدر دلنشین نوشتی!✨️
خوش به حالِ تو که این کتابِ قشنگ رو خوندی**
و خوش به حالِ این کتاب که خواننده ای چون تو داشته که با کُلی ذوق و علاقه براش همچین یادداشت قشنگی نوشته**
و حتی خوش به حالِ اون ردِ پفکی که خودشو توی یه برگ از این کتاب جا داد و برات یادگاریه پفکی از رقبای الهی به جا گذاشت😁

و چقدررر من از تو ممنونم که قلبمو اکلیلی و ستاره‌بارون کردیییی مهربونممم🥺❤️
آره دقیقا شاید اون پفکه اونقدرا هم که فکر می‌کردم بد نبوده😙😂