معرفی کتاب سفر به انتهای دنیا اثر جودی لین اندرسن مترجم سمیه یوسفی

سفر به انتهای دنیا

جودی لین اندرسن و 2 نفر دیگر
4.4

1401/1/2

کتاب سفر به انتهای دنیا، ویراستار محسن مظفری.

لیست‌های مرتبط به سفر به انتهای دنیا

کتاب قشنگیه
داستان درباره ی دختری به نام گریسی هست
اگر ابر سیاهی برای مدت طولانی بالای خونه ی آدم ها میماند و اون ابر بارون نمی بارید نشانه ی این بود که ابر آمده  روح اون آدم رو ببره
و داستان از اونجایی شروع میشه که یک ابر سیاه بالای خانه گریسی و خانواده اش دیده میشود که احتمالا مال برادر چهار پنج ساله ی گریسی سم بود
سم مریض بود
اینجوری میشه که اونها تصمیم میگیرن به انتهای دنیا برن تا از  شر اون ابر خلاص بشن
و یه داستان ماجراجویی و هیجان انگیزی به وجود میاد
ولی در حالی که همه ی اونها اشتباه میکردن  ابر مال عضو دیگری از خانواده بود...

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

من از کتاب فانتزی خوشم میاد، کتاب هایی که اژدها و خون اشام ها و از این قبایل توشون عادیه 🤷‍♀️ و جزو روزمرگیه و درباره‌ی این کتاب هم باید بگم جالب بود و شخصیت اصلی کتاب با پستی و بلندی هایی همراه بود که همین داستان رو جذاب میکرد اما گاهی وقت ها کسل کننده میشد و میشد از اول حدس زد که ابر دنبال خواهر بزرگ و نق نقوی داستانمون بود.
یه حس همزاد پنداری عجیبی با خواهر بزرگه و پدر داستان داشتم.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

داستان در قالب دفترچه خاطرات «گریسی لاک‌وود»، دختر دوازده‌ساله‌ای روایت می‌شود که با خانواده‌اش، شامل پدر، مادر، خواهر میلی، و برادر بیمار «سم»، در شهر کلیفتون ایالت مین زندگی می‌کند .

زندگی آرام آن‌ها ناگهان با ظاهر شدن یک ابر سیاه بالای خانه‌شان دگرگون می‌شود. اهالی شهر معتقدند این ابر خبر از مرگ کسی در خانواده می‌دهد .

سم در حال بیماری است و خانواده برای نجات او تصمیم می‌گیرند به دنیایی موازی و خیال‌انگیز به نام «ابرجهان» سفر کنند؛ جایی بدون بیماری، مرگ یا هیولا .

پدر، دانشمندی هواشناس با ذهنی درگیر ستاره‌ها و آب و هواست که بر وجود این جهان موازی باور دارد و خانواده را به این سفر ناامن رهبری می‌کند .

روایت دیدنی و پراحساس، با ماجراجویی، عشق به خانواده، و تلاش برای نجات سم ترکیب می‌شود. سبک روایت به‌صورت دفترچه خاطرات دخترانه است که به ما عمق احساسات و تجربه‌ی درونی گریسی را نشان می‌دهد .