معرفی کتاب غول مدفون اثر کازوئو ایشی گورو مترجم آرزو احمی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
رمان فوق العاده ای از نویسنده «هرگز فراموشم نکن»و«بازمانده روز»برنده جایزه بوکر. مدت هاست که رمی ها رفته اند،و بریتانیا به سرعت رو به ویرانی گذاشته است؛اما دست کم جنگ هایی که زمانی این سرزمین را نابود کرده اند،آرام گرفته اند. «غول مدفون» جایی شروع میشود که زوجی،اکسل و بئاتریس،به امید پیدا کردن پسرشان که سال هاست او را ندیده اند،قدم به سفر در سرزمینی آشفته،پر از مه و باران میگذارد.انتظارش را دارند که با خطرات زیادی مواجه شوند؛خطراتی که بعضی عجیب و انگار از جهانی دیگرند،اما هنوز نمیتوانند پیش بینی کنند در طول سفرشان چه گوشه های تاریک و فراموش شده ای از عشقشان به هم آشکار خواهد شد. اولین رمان کازوئو ایشی گورو بعد از یک دهه،گاهی وحشیانه،اغلب به شدت تاثیر گذار و درباره خاطرات فراموش شده،عشق،انتقام و جنگ است.
بریدۀ کتابهای مرتبط به غول مدفون
نمایش همهپستهای مرتبط به غول مدفون
یادداشتها
1402/7/29
1402/3/4
فراموشی،داستان در مورد آدم هایی هست که دچارن به فراموشی و زوج قصه اکسل و بناریس که خونه خودشون که در دل کوه ها هست رو ترک میکنند برای دیدن پسرشون ،داستان با اسطوره گره خورده با جنگیدن و تلاش عده ای برای عبور از فراموشی و تلاش عده ای برای نگه داشتن این فراموشی ،تلاش اکسل و بناریس برای بدست خاطراتشون هرچند تلخ، من نحوه روایت رو دوست داشتم به داستان دلنشین و دلچسب ،یه داستان آروم انگار قصه های کودکی،و خوندنش خیلی راحت و دلچسب بود ،میدونستم که پایان قصه اکسل و بناریس قراره متفاوت باشه و قراره توی اون قایق به تنهایی سوار شه اما حتی تا دو صفحه آخر انتظار داشتم که پایان کمی کوبنده تر باشه و مثل یه مشت به خواننده وارد بشه هرچند پایانش رو دوست داشتم ،ترجمه امیر مهدی حقیقت ترجمه خوب و قابلی بود،و کتاب ارزش خوندن رو داره و با خوندنش به خودتون یه کتاب دلچسب و حس و حال آرومی هدیه میدین♥️
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1404/1/16
1402/3/22