معرفی کتاب قصر ابی اثر undefined قصر ابی 4.3 20 نفر | 7 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 5 خواندهام 44 خواهم خواند 13 ناشر شابک 3576576573275 تعداد صفحات 336 تاریخ انتشار _ توضیحات متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد. لیستهای مرتبط به قصر ابی آمال🌱. 1403/11/12 عاشقانه های کلاسیک ادبیات 🌱. 21 کتاب مروری میکنیم بر آثار نویسندگان بزرگی همچون جین استین که قلمشون در راه عاشقانه های کلاسیک صرف شد 🧡. 0 9 Alianos 1403/9/16 معرفی بهترین کتاب های عاشقانه؟ 13 کتاب همیشه این مشکلو داشتم که بقیه میومدن میگفتن تو که اینقدر کتاب میخونی یه کتاب بهم معرفی کن و من هیچ وقت نتونستم درست حسابی کمکش کنم چون همون لحظه کلی از کتابا رو یادم نمیومد پس تصمیم گرفتم یه لیست درست کنم که هم برای خودم یادآوری شه که چه کتابای خوبی هستن هم به بقیه بتونم کمک کنم که این کتاب های خفن رو بخونن صد در صد این لیست قراره مدام آپدیت بشه... 0 7 یادداشتها محبوبترین جدیدترین Bita Tagizadeh 1403/6/23 خیلی دوسش داشتم کتاب خوبی بود داستان یه دختری رو نشون میده که تصمیم میگیره بعد از شنیدن یه خبر خود واقعیش باشه در مقابل خانواده سخت گیرش 0 2 آیما 1403/9/25 ساعت ۱۲.۲۶ دقیقه این کتاب رو تموم کردم و با آرامش نخوندم بلکه با استرس فردا صبح ک جا نمونم از سرویس مدرسه بود چون عادت دارم ساعت ۱۱ بخابم و بیشتر از ۱۱ دلهره فردام رو دارم عاشقش شدم : این کتاب خیلی خیلی قشنگ بود البته اولش فکر نمیکردم انقدر خوب باشه ولی هرچی بیشتر خوندم بیشتر فهمیدم چه قدر خوبه و با چند فصل آخر عاشقش شدم که الان فقط دلم میخواد دوباره بشینم از اول بخونم ولی انقدر کار دارم و سرم شلوغه که امکانش نیست و میزارمش واسه بعدها. من خیلی نوشتنم خوب نیست و همه ی اینا چیزایی هست که یک آن میاد توی ذهنم و مینویسم پس قلم من رو به بزرگواری خودتون ببخشید فقط دوست داشتم یادداشتی بنویسم در اینجا :))) 0 0 ماه منیر 1403/10/30 گاهی وقتها ، زمانیکه دست برداشتیم از خودی که برای دیگران ساختیم و تصمیم گرفتیم خودمان باشیم باهمه احساسات، عواطف ... دنیا را جور دیگری پیدا میکنیم که در آن نه تنها هیچ چیز دور و دست نیافتنیست، بلکه به شکل زیبایی همه چیز ما را برای رسیدن به آرزوهایمان هدایت میکند. کافیست خودمان باشیم.... 0 12 باران بهاران؛ 1403/5/29 خب این کتاب تموم شد و عاشقش شدم جوری که نویسنده طبیعت و عشق رو توصیف میکرد دلنشین بود نمیخام زیاد طولانی بگم من عاشق این کتاب شدم و همین :) 0 7 شهرزاد؛ 1403/7/16 لوسی ثابت شدست و بهترینارو داره:) درباره ی دختری مستعد افسردگی بود،که برای اولین بار قید و بند هارو رها و کرد مزه ی ازادی زیر صفحات کتاب بود عشق،طبیعت،خانواده،سفر،کتاب،جزیره! وایبش به قدری جذاب و گیرا بود که کتاب زمین گذاشته نمیشد یه ستاره کمتر برای: توصیفات واقعاااا زیاد و حوصله سر بر درباره ی زندگی با بیب بیب(مثلا سانسور برای اسپویل نشدن)اخرای کتاب که فقط از طبیعت و کاراشون میگفت 0 7 زهرا 1403/6/2 نصفه رهاش کردم جذبم نکرد 0 0 leila 1403/9/16 اکثر کتابها بعد مدتی فراموش میشن ولی این کتاب از اونایی بود که فراموش شدنی نیست ،عالی بود 0 5