هرگز رهایم نکن
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتی، که حالا 31ساله است، کودکی خود را در مدرسه ای خصوصی به نام هیلشام گذراند؛ مدرسه ای در حومه ی خوش منظره ی یکی از شهرهای انگلیس و جایی که از کودکان در برابر دنیای بیرون از مدرسه محافظت می شد. کودکان هیلشام، با این فکر تربیت می شدند که آن ها خاص و استثنایی هستند و سلامت روحی و جسمی شان، نه تنها برای خودشان، بلکه برای جامعه ای که در آینده به آن وارد می شوند، بسیار مهم و حیاتی است. سال های زیادی کتی این گذشته ی رویایی را پشت سر گذاشته و فراموش کرده بود، اما وقتی دو نفر از دوستانش در هیلشام به زندگی او بازمی گردند، او مقاومتش در برابر این خاطرات را از دست می دهد. رمان هرگز ترکم مکن با سادگی فریبنده ی داستانش، به آرامی، طنین و عمق عاطفی فوق العاده ی خود را آشکار می سازد و جای خود را در زمره ی بهترین آثار ایشی گورو باز می کند.
فهرست برترین رمان های قرن 21 دهه 2000 میلادی بهترینهای قرن 21 به انتخاب گاردین ادبیات داستانی پرفروش ترین کتاب ها برترین رمان های پادآرمان شهری و پسارستاخیزی فهرست برترین کتاب های سوررئالیستی جایزه ی من بوکر جایزه نوبل ادبیات بهترین کتاب های داستانی بر پایه ی سبک رئالیسم جادویی جایزه ی الکس ادبیات مهاجرت داستان پاد آرمان شهر پرافتخارترین کتاب ها پرفروش های ایران کتاب 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید داستان علمی تخیلی ادبیات ژاپن فهرست برترین رمان ها درباره زندگی دانشگاهی داستان فانتزی ادبیات انگلیس