مریم مهدی زاده
مریم مهدی زاده
@mm16246
58 دنبال شده
103 دنبال کننده
یک مامانِ کارشناس ارشد مهندسی عمران که بالاخره از پایان نامه اش در رشته تاریخ اسلام دفاع کرد! به علاوه دوستدار مطالعه کتابهای کودک و نوجوان، کتابهای تربیتی به خصوص از نوع دینی، رمان، دفاع مقدس، زندگی نامه، طنز و ... ماجراهای من و "بعضی" از کتابام اینجا رقم می خوره... تعریف من از کتاب های "در حال خواندن" کمی متفاوته. پس، از اینکه کتابی ماه ها در این گروه بمونه تعجب نکنید😊از تعدادشون هم تعجب نکنید😁
یادداشتها
نمایش همهباشگاهها
این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.
چالشها
بریدههای کتاب
نمایش همهفعالیتها
1403/8/1
من منظور شهید از "شما" رو نفهمیدم.
منظورشون از "شما" مردم عادی بوده یا مسئولین؟
در حکومت پیامبر (ص) در مدینه و حکومت امیرالمومنین (ع) این موضوع در مورد مردم نبود.
اتفاقا توجه ویژه به معیشت مردم داشتن و جزء وظایف حکومت اسلامی میدونستن و حتی امام علی (ع) در مورد اقدامات اقتصادیشون میفرمایند: "همه افراد در کوفه، حتی پایینترین طبقه از نان گندم میخورد و سرپناه دارد و از آب سالم فرات مینوشد." و تازه از این وضعیت راضی نبودند.
امام خمینی (ره) هم نظر به دنیای مردم داشتند:"ما علاوه بر اینکه زندگی مادی شما را میخواهیم مرفه بشود، زندگی معنوی شما را هم میخواهیم مرفه باشد"
و یه نکته ی دیگه اینکه
ما برای چه چیزی انقلاب کردیم با اینکه جمهوری اسلامی چه وظیفه ای داره دو تا موضوع مختلفه به نظرم.
ما برای اینکه نون شبمون تامین بشه قیام نکردیم ولی حکومت اسلامی وظیفه تامین حداقل های معیشت مردم رو به عهده داره.
4.3
394 / 562 % 70
1401/3/1
دیروز
دیروز
کتاب کوتاهی بود ولی توصیفات عمیقی از احوالات آدم های تنها داشت به نظرم. و توصیف عمیقی از عاشق بودن.
امیدوارم فیلمش به خوبی کتابش باشه، هنوز فیلمش رو ندیدم.
26 / 536 % 4
32 / 96 % 33